Seme sative

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
29.05.2011
5
0
0
36
JER IMA NEKO KO U SRBIJI PROIZVODI SEME BILO KAKVE SATIVE,ILI NEKO IMA VISE NEGO STO MU TREBA DA SE DOGOVORIMO DA MI POSALJE.JER OVO STO IDE PREKO CARINE MI JAKO SMRDI!:maryjane:
 

Avantura

kontrolor leta
Prijatelj Foruma
17.10.2008
3.867
2.556
228
14. Bez ponude/potražnje ilegalnih proizvoda

Marihuana u ex-YU zemljama još uvek nije legalizovana dok sloboda govora postoji, zato, da bismo ovaj sajt održali legalnim, strogo je zabranjeno nuditi i/ili tražiti prodaju ili razmenu bilo čega što je ilegalno u bar jednoj od država bivše Jugoslavije, počevši od semenki Marihuane pa do Marihuane već spremne za konzumiranje.

Skrećemo vam pažnju da je strogo zabranjeno obraćati se ljudima, a posebno administratorima sajta, kako na forumu tako i preko kontakt forme na sajtu za zahtevima za nabavkom (prodaja/poklanjanje/razmena) bilo kakvih ilegalnih sredstava (uključujući i Marihuanu) i ukoliko tako nešto uradite možete i najverovatnije ćete biti trajno banovani.
Također diskusije o razmjenama ili pošiljkama nisu dozvoljene da se vide na vutra chatu ili forumu (bila to vutra, sjeme ili najobičnija lampa ili reflektor, pa čak i termometar), smatra se potražnjom ili ponudom. Dok same diskusije i razgovor o opremi i growanju neće biti tolerirane kao loše djelo.

Za kupovinu kako legalnih tako i ilegalnih sredstava se možete obratiti našim sponzorima (pogledajte reklame na sajtu i forumu) i to jedino na sopstvenu odgovornost.
Ukratko.
 

dr.manijak

Aktivan Član
08.07.2009
231
131
43
34
I dalje je pitanje da li ce se upravo desiti ginisov rekord u brzini bana.

Register 10sec
Login 2sec
Postavljanje nove teme 15sec
Ban 0.3 sec

Ukupan prosek provedenih sati na forumu do bana je citavih 27.3sekunde i samim tim rekord je oboren.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.