Sjemenke-oprema ; )

Hesi Hempatia Seedstockers Organics Nutrients Herbies Headshop
22.11.2008
16
1
0
30
vidim na kanabisu nema vise ukrasnog bilja?
sad neznam,nezelim preko aliena(granice,ovo ono)...
kak da sad nabavim lowridere???:watchplant:
 

Kurblaj Kan

Aktivan Član
15.12.2006
1.793
72
73
he nema više stvarno a ja mislimd a sam jučer prekjučer gledo na kanabisu i da je bilo

a ne preostaje ti ništa drugo nego nešto online iz inozemstva
 

doors_of_perception

Aktivan Član
28.10.2005
1.095
50
0
35
il odi do slovenije...u ljubljani i još par mjesta, kopar itd, imaš normalno za otić u dućan i kupit...ima i još više sorti pa biraj...je da online brže i bolje, ali zajebi, ja se više ne bi zajebavao s tim netom...pogotovo u ova vremena:thankyou:
 

doomer

Aktivan Član
24.09.2005
947
1.531
163
Hoshimin je napisao(la):
Budi sretan sto nema sjemenja.

HaH stvarno na *********** nema vise sjemenki, al hoshimin sam si kriv jer si narucivao s *********** sjemenke a znao si da su ilegalne, a da si narucio sa stranog site-a puno je manja sansa da ga prati hrvatska policija nego ovako neku zensku osobu koja salje pouzecem relacija HRV/SLO, to se lako provali.

Drugo nikada se ne narucuje na vlastitu adresu ili na adresu gdje ce biti grow, naruci na adresu prijatelja, susjeda, familije, bake?, bilokoju i najbolje ti je provuc karticu american/visa itd.

Trece uz sjemenke se nikada u kompletu ne narucuje oprema za grow tipa gnojiva ili lampe jer tako sjemenke nemogu biti poslane stealth metodom, vidio sam vec dosta ljudi koji su se opekli kao ti al sta da ti kazem nisi dovoljno pazio na sebe i razmisljao logicno.

A autoru ove teme preporucam Sponozor site-a Alien i drzi se gore navedenih uputa i neces imat nikakvog problema.

Pogotovo Alien je jako tesko provalit zbog njihovog stealth nacina slanja a ja necu sad javno napisat i zasto da nebi pomogo doticnom policajcu koji cita ovaj post : )
 

mali.medo

Aktivan Član
27.04.2008
300
21
0
42
ako sam kažnjavan a jesam i imam uvjet itd. brijem da svko naručivanje sumljivih posiljki pogotovo iz holandije preko neta nije pametno eventualno na neko drugo ime il da stara naruči nisam pametan!!!??? slovenija je resenje al nemam jebeni pasoš samo osobnu ato brijem više ne pali.....***** TI DRŽAVU;ZAKONE I KO IH SPROVODI!!!!!!

"...kad vidiš pandura ti gudru baci, ustvari kada vidiš
plavo odelo dva u glavu ceo šanžer u telo...":violent018::violent018:
 

Melange Reflections

Aktivan Član
01.07.2008
188
21
18
37
Plava Planeta
naruci na adresu prijatelja, susjeda, familije, bake
Doomer ja bas i ne bih preporucivao da se narucuje preko familije,komsije,a pogotovo bake....hehe..preko bake...​
kao sto i kazes najsigurnije je pitati najboljeg prijatelja ili prijateljicu.​
npr.Svidja se nekom Neville's Haze od Greenhouseseeds ali nece da semenke stizu iz Holandije jer mu nije pouzdano.E onda lepo na sajtu od Greenhouseseeds~a treba da nadje gde pise~Dealers & Distributors~i tamo ce do detalja pisati u kojoj sve zemlji moze da se kupe njihove semenke.Japan,Skotska,Italija,Spanija,Poljska,Irska,Ceska,itd. su zemlje iz kojih stizu semenke. :sun2:
 

doomer

Aktivan Član
24.09.2005
947
1.531
163
Melange Reflections je napisao(la):
Doomer ja bas i ne bih preporucivao da se narucuje preko familije,komsije,a pogotovo bake....hehe..preko bake...​
kao sto i kazes najsigurnije je pitati najboljeg prijatelja ili prijateljicu.​
npr.Svidja se nekom Neville's Haze od Greenhouseseeds ali nece da semenke stizu iz Holandije jer mu nije pouzdano.E onda lepo na sajtu od Greenhouseseeds~a treba da nadje gde pise~Dealers & Distributors~i tamo ce do detalja pisati u kojoj sve zemlji moze da se kupe njihove semenke.Japan,Skotska,Italija,Spanija,Poljska,Irska,Ceska,itd. su zemlje iz kojih stizu semenke. :sun2:

Dobro to je bilo onako metaforicki receno, da shvate da je cak i preko bake bolje nego na adresu gdje growaju, netrebate se tako hvatat za svaku rijec jer na koncu stvar je povjerenja i logike, mozda ti je baka cool i imas u nju povjerenja 10x vise nego u bilo kojeg prijatelja ???

Sto ce policija baki ako na njezinu adresu stignu sjemenke ??

Da ti objasnim te sjemenke ne stizu s nikakvom porukom ili racunom tako da moze biti da je bilo tko poslao sjemenke, opet ce vise vjerovat nekoj babi da nije htjela growat i nezna nista odakle te sjemenke nego prijatelju...

Razmisli malo tebi policija nemoze nista ako sjemenke stignu na tvoje ime u postu, ali mogu ako ti otvoris te sjemenke i uvjere se da ti znas da su u pismu sjemenke onda ih nadju kod tebe ili te prate.

zato jos 1 savjet, kada narucujete stealth metodom i ako vam postar slucajno ne ubaci sjemenke u sanducic ili donese na vrata i vi morate ici po njih u postu nemojte otvarat pismo po putu ili u posti i budite sigurni da vas nitko ne prati.
 

4herbs

BANOVAN
Banovan
03.06.2008
468
96
0
32
Ja sam imao problem oko sjemenja kad sam naručivo preko mandale, uhvatili me odma u pošti i odveli na ispitivanje,ja se pravio mutav i reko da nemam pojma odakle to sjemenje i da me nemaju pravo za nešto teretit kad nisam još ni otvorio pismo i da nisam imao pojma šta je u njemu!!!Ovu priču sam reko na sudu, došo ja u sudnicu...sutkinja mi pročita optužnicu...pita me dal se smatram krivim i ja naravno kažem ne! i počnem vrijeđat policiju za njihov postupak privođenja, kažem joj kakav je to način da me optužite za nešto a nisam pojma imo šta je u pismu,nisam ga ni otvorio, samo sam se potpiso i uzeo pismo u ruku i automatski mi se stvorio pandur za značkom i uzeo mi pismo i osobnu i odveo me u auto i da se ne smatram krivim za ništa!sutkinja je rekla da će me samo optužit za posjedovanje i dobio sam pišanje 6 mjeseci i iskreno mislim da sam sobro prošo!
 

doomer

Aktivan Član
24.09.2005
947
1.531
163
dobro si proso ali mogo si i bolje jer to je upravo ono o cemu pricam jer pazi sad ovo ja mogu nazicat bratica u americi da provuce jednu od svojih kartica i naruci vesni pusic na adresu sjemenke, zatim ovdje nazovem anonimno policiju i obavjestim ih da dotcina gospodja vesna narucuje iz inozemstva illegalne supstance i droge te posjeduje doma labaritorij za drogu pa neka joj malo provjere te posiljke iz inozemstva. Dodje joj pismo i pandur ju moze haltat isto kao sto je i tebe, ali nema prava za osnovanu tuzbu ako nemoze dokazat tko je ustvari poslao te sjemenke, zasto su ih poslali, i tko je platitelj/narucitelj.
Da bi to sve dokazali moraju poc u internacionalnu istragu, zatrazit informacije prvo od posiljatelja a to je u ovome slucaju ajmo rec Online grow shop Alien (sto oni ni neznaju jer na pismu nema nikakve oznake niti natpisa alien ili slicno, ima samo adresa slanja koja uopce nije iz nizozemske al nije sad vezano) Takodjer Alien kao grow shop se obvezuje na diskretciju ! A takodjer uplata se moze vrsit preko paypala tako da se tu gubi svaki trag, to je vec druga kompanija do cijih ce informacija o korisniku tesko doc i sanader ili mesic a kamoli neki detektiv...
 

Petar Pan

Aktivan Član
18.07.2006
228
54
28
@4herbs kad ti se to dogodilo? meni je u proljeće prošla naruđba od mandale bez problema. ono baš san naručio direkt s njihovog sajta, pismo mi ostavljeno u poštanskom sandučiću, a sjemenke su bile čak i skrivene. baš mi je to čudno, ne znam kako su uspili provalit mandalu. pa nije valjda da su počeli svako pismo otvarat na carini?. a jeb' ga, valjda nisi imao sreće
 

4herbs

BANOVAN
Banovan
03.06.2008
468
96
0
32
Desilo mi se prošlo ljeto,iskreno da ti kažem nije stvar u mandali ni zašto je tako prošlo nego je stvar da nikad ne priznaš da si naručio!!!a pao sam zato jer sam dobio sjemenke u paketu a ne u pismu,a to se desilo zbog nesporazuma između mene i tog lika iz mandale skojim sam se dogovaro jer je trebalo da stigne sjeme u pismu a ostale stvari u paketu pa ono kao paravan da ako slučajno padnem da kažem da sam ja naručio paket s posterima a ne nekako sjemenje!!!jel me shvačaš?
 

doomer

Aktivan Član
24.09.2005
947
1.531
163
uh uh narucivao si opremu za grow zajedno s sjemenkama a gore sam ljepo napisao da se sjemenke uvijek narucuju odvojeno da mogu ici stealth metodom...

Neznam ljudi vise sta da vam kazem, ponavljam se od pocetka, ja sam narucio 5 puta sa aliena i 4 puta s ***********. Nikad nije islo na moju adresu niti na moje ime i nikad s nikim nisam imao problema, od kanabisa sam narucivao samo bluntove i gnojiva i jos neke gluposti a od aliena 5 puta sjemenke i uvijek sve proslo uredu.
 

Petar Pan

Aktivan Član
18.07.2006
228
54
28
a to je već druga stvar, zato sam i napisa da mi je čudno kako su te uhvatili, jer znam kako mandala šalje. već sam se bio preplašio da ću na proljeće morat po sjemenke preko grane
 

Melange Reflections

Aktivan Član
01.07.2008
188
21
18
37
Plava Planeta
ajde kada smo kod semenki i sigurnosti napomenuo bih da Sensiseed banka semena ima dosta veliko pakovanje koje jeste da izgleda elegantno i unikatno,ali sto se tice sigurnosti,e tu je malo zategnuto.​
Imam jednog prijatelja koji isto ko i ja za svoju dusu baci seme u zemlju,pa kada je video pakovanje od sensiseed~a odlozio je kupovinu semena,ali sam mu rekao da pita marketing da li mogu da posalju samo pakovanje sa semenkama bez dodatne kutije u kojoj stoje.​
Oni rekli no problemo,stigle semenke,stavio ih je pod lampu,izrasle,osusio,:bong7bp:...​
IMG_0013.jpg