spor razvoj hedova???

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
18.07.2012
1
0
0
35
Posadio sam jos marihuanu u 3 mjesecu(znam da je pre rano al eto prva mi je i nisam vise mogo cekat da ju posadim) naravno outdoor je i ima preko 2 i pol metra..sada je 8 mjesec i ona raste 5 mjeseci vec,a hedovi su poceli rast prije nekih 3 tjedna..malo me prpa da mi to ne propadne pa bih rado htio da mi netko kaze dali je to normalno? ako nije sta da radim s njom?
-Hvala unaprijed :))
 

PowerSeed

fuckin' admin
Urednik
Administrator
15.10.2006
22.849
44.459
3.198
Bekaa Valley
BloodSugar je napisao(la):
... hedovi su poceli rast prije nekih 3 tjedna..malo me prpa da mi to ne propadne pa bih rado htio da mi netko kaze dali je to normalno? ...

zasto bi ti propalo... sta da li je normalno... sad je vreme cvetanja, biljka ima preko 2m, meni sve deluje ok, pusti je da odradi svoje u naredna dva meseca (a mogla bi i neka fotka ovde da se nadje, kad si vec otvorio temu)
 
05.09.2012
8
1
0
44
pozz
bavim se outdoor uzgajanjem,koristim u ranim fazama prirodno djubrivo,od bikova i konja,pregorelo..plus dodatak "slavola" sredstva za razvoj korenovog sistema..nastao je po meni problem na jednoj "devojcici" kaze spor razvoj hedova..bas to! u pitanju je indica visine 160-170 sirine oko 2m..zbun pravi,topirana 5x pre pocetka faze cvetanja..u prvoj polovini jula krenula je sa cvetanjem,nisam bio zadovoljan "gustinom" tj kvantitetom cvetova,poceo sam folijarno da je prihranjujem nekim sredstvom "fito bloom" 3:8:7 medjutim..pocelo je da divlja..proizvodi konstantno nove cvetove..da vam docaram nekako bez fotografije..po 50-100hedica na jednom hedu,on kao celina izgleda lepo..ali su oni previse mali velicine su od 7-10mm i ima ih bezbroj,toliko da mislim da usporava zrenje njihov broj..cenim je na pola kg suve mase,sad joj je 2mesecakako cveta..imam juvelirski mikroskop,kristali su jos uvek providni,sa odredjenim procentom mlecnih i boje meda..ali ugl.providnih..pise na ambalazi fito blooma "sredstvo za poboljsanje cvetanja,velicinu cveta i trajanje cvetnog perioda..sto je najgore,nastavio sam sa folijarnom prihranom na svakih 7-10 dana,pridrzavajuci se uputstva proizvodjaca..smanjio sam malo zalivanje,misleci da je faza cvetanja pri kraju,ali ona i dalje proizvidi nove hedice..da li neko moze da mi da neki savet sta da radim?
moram da naglasim da na pristojnom odstojanju od nje ima drugih devojcica..takodje topiranih ali vizuelno mnogo bolja rasporedjenost hedova,velicine krupnije jagoge..sa tim da su krenule u cvetanje pocetkom avgusta,takodje ista prihrana,isto zalivanje isto zemljiste..nzn sta se desava,nemam bas previse iskustva sa tim,nemam ni malo ali se sa ovakvim slucajem nikad nisam sreo..znaci razlika..krenula je u cvetanje prva..i jos uvek cveta..dokle?!?
 

Gardener

Aktivan Član
27.08.2012
175
64
0
36
Ja nemam nekog iskustva ali ti mogu reci koliko me sjećanje služi da folijarna prehrana nije preporučena tokom cvjetanja. Druga stvar,ako hedovi tako izbijaju a imas mikroskop nemas brige,znat ćeš kad skinuti ove veće,a također možeš kad veliki sazriju skinuti ih,a male ostaviti par dana još da dozriju. Mikroskop imas,on će ti najbolje reci kad i što skiniti.
 
09.08.2011
7
0
1
40
e ljudi,nemam pojma sta da radim...naime imam jednu jedinu biljku i stara je oko dva ipo meseca.E sad joj poceli hedici izbijati i one prve bele dlacice kako li se vec to zove...izvalio sam da mi konstantno to neka buba ili sta li je vec jede,znaci osisa ga extra,ostane mi samo nesto malo!!!!Ima li iko pojma sta treba raditi??-HVALA
 
30.08.2012
12
0
1
53
Ne razumem šta ti ošiša?
Listove, pistile (one bele dlačice)...?
Jel napolju ili unutra? Ako je unutra, može se desiti da ti temperatura sprži pistile pa izgledaju ko da su pojedeni.
Daj neki info ili foto!
Bolje info i foto.:bananica