POZZ ovo je pocetak mojeg dnevnika sjeme stavljeno u maramicu 28.3 danas je 29.3 mjesec dana sva 3 su automati uzgajam oh kao sto se vidi na slici na prozoru nekih 14 dana ne bila kisa nije bilo sunca pa sam napravio neki radi reda box samo da imaju neko svijetlo jer ne stignem od posla sijalica je 108w nije bas da je jaka ali dode 30e velika je znacim sunca imam od 10h ujutro do negdje 17h popodne u boxu bude svaki dan od 5 do negdje 1.2 ujutro dok ne krenem spavat od gnojiva sam uzeo tekuce za povrce nisam drugo naso ali jednom sam napravio 2l od jednog cepa uglavnom koristim prirodno gnojivo ljuske od jaja vodu u kojoj se kuha krumpir skrob od krompira zaljevam ujutro i navecer ali ne obilno otprilike sada 2l vode na 2 dana nisam siguran da je dvoljno zato i pravim temu da cujem vase misljenje oko svega da li je to dovoljmo svjetlosti iki su one premale za 30dana bar ja tako mislim jer do 75 dana mkraju biti komplet imam jos 3 prije 3 dana su stavljene u šumu gdje je svjetlo od ujutro do 8h navecer jer u stanu slabo imam svjetla.po slici se vidi da je jedna puno veca kd ove dvije nisam kidao nista osim onih doljnjih listova na dvije jer su se osusili ne znam zasto ali ostalo sve dobro mozda sam ih povrijedio dok je puhao vjetar jer su vezane ko na slici jer bez toga ne stoje padnu to bi bilo to za sada sa vremenom idu nove slike pisite ako sto treba da se mjenja hvala pozdrav.Pogledajte prilog 439194Pogledajte prilog 439195Pogledajte prilog 439196Pogledajte prilog 439197Pogledajte prilog 439198Pogledajte prilog 439199