***** te zivote...

Hempatia Soma Seeds Herbies Headshop

PSG fan

Aktivan Član
03.01.2007
107
4
0
34
Verovali ili ne - Ceca zabranjena na "Pinku"

Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović zabranio je pojavljivanje pevačice Svetlane Ražnatović na programima njegove televizije, potvrdila je portparolka Pinka Tatjana Vojtehovski-Stevanov.

"Mitrović je lično doneo naredjenje. Svakom ko čita novine u poslednje vreme potpuno je jasno zbog čega je doneo ovakvu odluku" rekla je ona, naglasivši da zabrana važi "do daljnjeg".

"Večernje novosti" objavile su informaciju da je Mitrović preko plakata u prostorijama televizije zaposlenima u Pinku zabranio da puštaju spotove ili dovode u goste Ražnatovićevu.

Pretpostavlja se da je Mitrović naredbu izdao posle svedočenja svedoka saradnika Dejana Milenkovića Bagzija u Specijalnom sudu, u kome je naveo da je pevačica navodno predložila pripadnicima Zemunskog klana da otmu Mitrovića

Svedok saradnik je ispričao da je tu otmicu tipovala Svetlana - Ceca Ražnatović, kojoj je Dušan Spasojević pozajmio milion evra bez kamate, a Bagzi njenoj kumi 250.000 evra s kamatom od tri odsto.

"Održan je sastanak u Šilerovoj, na kojem je Spasojević rekao da je razgovarao sa Svetlanom - Cecom Ražnatović o otmici Željka Mitrovića. Ona mu je rekla da Mitrović ne zna šta će s parama, da ih iznosi u džakovima i da ne zna kako više da ih pere i da uradimo tu otmicu" rekao je Bagzi i dodao da se od otmice odustalo jer je vlasnik TV Pink nabavio obezbedjenje.

Ceca je u izjavi "Blicu" rekla da su navodi svedoka "apsolutna neistina".

"Nisam deo bilo kakvih priča o navodnim planiranjima otmice Željka Mitrovića. Zaista ne znam o čemu su razgovarali Milenković i Spasojević. Nikada nisam razgovarala sa Spasojevićem o Željku Mitroviću, niti o bilo kakvim otmicama" rekla je Svetlana Ražnatović u telefonskom razgovoru za "Blic".

Ona je dodala da "nema komentara" na zabranu koju je Mitrović uveo na svojoj televiziji.

Pevačica je inače veći deo svoje karijere izgradila upravo gostovanjima na pomenutoj televiziji, na kojoj je imala i svoj novogišnji šou ove godine.


:eek:hno: :eek:hno: :eek:hno:
kakva ironija...
 

Inq

Vutra Veteran
12.08.2006
996
133
0
Who gives a fuck for ceca...

A pink sam obrisao iz memorije televizora... od tada mi je zivot lepsi za bar 1%