Evo da pokrenem ponovo ovu temu, izgleda da smo prošlu izgubili u onoj havariji sa serverom, ali evo, ekipa nadoknadila:

Ama kad sam vidio koliko lik trave stavlja, mislim da æu odustati od toga... ipak na bong ne treba 1/4 jointa a kamoli tulipa... i siguran sam da bong bolje dere, ali eto dobro je i ovo ofirati ovako raji... vjeruj mi veèina ih ne zna...ali praviti ga kad imaš kolièinudoors_of_perception je napisao(la):Ma znaš u èemu je fora brate... šta možeš stavit i 10 pljugi da odjednom uvlaèiš al opet æeš uvlaèit odreðenu kolièinu dima... Uzmi 1 pljugu pa uvlaèi po 3 dima u seriji i svaki dim uvlaèi po 3-4 sekunde i opet doðeš na isto.. 10 pljugi bi dim uvlaèio pol sekunde... zato kažem da doðe na isto...ipak, i naša pluæa imaju neki kapacitet![]()
Ma nisam ni rekao da neæu probati, samo kad budem imao kolièine, kad ga pravim, da ga napravim kako trebadoors_of_perception je napisao(la):Sako je znanje dobrodošlo i svaka nova stvar je hvale vrijedna... Kažem, i ja radio 3put taj tulipan, i razoèarah se... No proživljeno Iskustvo je jedino vrijedno i tko želi probat nek izvoli... Dotle, ovo su samo puste rijeèi :wink:
Bezze_Sa je napisao(la):Pogledao sam, samo što ondje ima boljeg materijala za upotrebu osim tulipahehehehehhehe inaèe extra stranica
domba je napisao(la):Rijetko tko zna za ovakvo potanje pa evo vam
osobno preporuèam tulip i super tulip...prejebena stvar
![]()
Rolling a Joint
Kod:Napraviti normalan joint je jednostavno.Mogu vam samo dati neke upute o tome. Budite sigurni da raširite dobro duhan.Malo više na kraju nego na poèetku i skoro iste dužine kao i papir.Stavite tanki sloj duhana.Stavite travu u sredinu linije od duhana.Na ovaj naèin,kada poènete motati,duan pada oko trave i vaš joint æe gorijeti savršeno.
![]()
Making a Tulip joint
Kod:Tulip jopint æe vas totalno raznijeti,uspijeh zajamèen.Smjeèna stvar kod Tulip jointa je ta što goti dok nije mrtav.Nmea naèina da ga se ugasi i stavi sa strane za poslje.Zato ga nemojte motati kada se hoæete samo malo napušiti. Uzmite 2 papira i zaljepite ih zajdno [1].Zamotajte i zaljepite ih zajdno tako da dobijete špicastu vreæicu[2].Pomiješajte duhan i travu i napunite vreæicu do kraja i zatvorite je [3]. Uzmite komadiæ tankog papira, napravite cijevèicu od toga.Zamotajte komadiæ papira okolo i zaljepite ih zajdno [4]. Uzmite još jedan komadiæ papira i izrežite onaj ljepljivi dio[5]njega æemo koristiti da spojimo tulip [3] za cijev [4]. Otvorite vreæicu i stavite cjevèicu lagano u vreæicu.Sada uzmite tanki papiric i zamotaajte na mjestu gdje se spaja vreæica sa cjevèicom.
![]()
Making a Super Tulip joint
Kod:Napravite isto kao što i sa tuplipanom,samo umjesto cjevèice stavite dobro smotan joint.
![]()
Making a Super joint
Kod:Super joint je najteži za napraviti jer ja jako velik da ga je teško i držati u ruci.Kada budete motali,ispadati æe vam dosta duhana i trave sa rizle,samo ispod stavite neki papir i pustite da galano pada.Jedino pazite da zamotate dobro da to što vam je ispalo možete poslje vratiti natrag u frulu. Jedna stvar koja vam može pomoæi je da zatovirite prvi dio papira,jedna na poèetku jointa,nakon toga možete zatvoriti i drugi.