Veliki Pozdrav!

Hesi Prodavnica Hempatia Organics Nutrients

=Sarma=

Aktivan Član
03.11.2018
59
392
53
29
evo da vam se predstavim obzirom da sam dugi period na ovom forumu u svrsi edukacije, a iz tog perioda sam primetio mnogo pozitivnih, pametnih i iskusnih ljudi ovde koji nesebicno dele svoja znanja i iskustva kao i radost u uspesima drugih gruvera koju vecina odavde privatno ne poznaje, stvarno mnogo kvalitetan i ozbiljan forum..

Imam 27 god i iz Srbije sam. Travu sam probao u drugoj srednje i od tad je konzumiram, a moje prvo interesovanje za uzgoj bio je krajem srednje, tad sam zasadio 3 biljki u saksiji od mozda 2l, bio je bas mali prostor za njih ali sam opet dobio po malo od svih, a sam njihov razvoj je bila velika sreca za mene.. bilo je bez ikakvih djubrenja, samo zemlja voda i sunce, jer nista osim toga nisam znao, ni o djubrenju koje se koristi, ni o ph vrednosti..
Sadio sam i narednih sezona dok me matori nisu izvalili pa sam bio u potrznji za nekim mestom gde bih mogao da joj obezbedim prostor i resenje svog problema sam nasao jedino u pc boxu.. tako dodjoh i do vas :)

Neko matoro big High Tower kuciste sam pretvorio u svoj grow i pre 3 godine u njemu zasadio pri put pod vestackim uslovima, cfl sijalicama. Neka indica je bila u pitanju, radio joj lst, koju na kraju nisam mogao da iskontrolisem jer je dugo bila u fazi veg i kad sam je prebacio na cvet pocela je da raste nenormalno, tako da je izdzigljala do sijalica i neki dobri vrhovi su mi pogoreli, amater..
Uskoro planiram neki grow sa brendiranim semenom, pa bih bio srecan da to podelim sa vama. Nisam jos uvek dovoljno kompetentan da bih mogao sve sam tako da ce mi svacija pomoc dobro doci da krajnji rezultat bude uspesan.. Pozdrav!!
 

Zodra

Smells like weed spirit
07.05.2015
719
7.646
233
Pozdrav drugar i dobrodošao!Biće ti ovde super, a i tu je ekipa da pomogne gde god zaškripi!Srećno!
 
  • Sviđa mi se
Reactions: =Sarma=

VenloNL

s kauča na fotelju s fotelje na kauč
Poznanik Foruma
07.06.2010
7.272
34.419
2.598
dobro došao
na prvu mi se učinilo da je oz :D

oz
Vutra Veteran