Vesti iz medija, slobodno dopunjujte :)

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

deda

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
29.02.2008
707
2.684
163
56
a to se onda više isplati roknut te plave skakavce koji te dočekaju, dobit ćeš manje...
 
19.08.2008
25
4
3
34
Zagrebačka policija na Lučkom zaplijenila 375g kokaina i 2,7g marihuane koje je pronašla u autu 29god splićanina. Pri rutinskoj provjeri policajci su primjetili da se tip čudno ponaša, pa su mu pretražili vozilo i našli drogu u sveukupne vrijednosti 200.000kn.
E, mulac se ''čudno'' ponašal! Kak se tak čovjek prepadne!?
 

Tarki

Aktivan Član
11.01.2008
1.184
139
0
37
Pa ono... ne mozes bas lako kontorlirat adrenalin..
Svi vele joj koji debos prepo se ovo ono, a aj ti furaj po kile trave sa sobom i malo ce bit prpa kamoli ovo kaj je ova budala furala
 
19.08.2008
25
4
3
34
Pa nije valjda tip prvi put to okolo peljal!? Kaj to uopće vozika ak se nemre skulirat? Oće sam zaradit i sad se zaje... Kolko toga je samo palo ovaj tjedan ovde!!! Loši dileri il je policija baš sad tak zagrizla? Kaj nemaju pametnijeg posla
 

mr.skunk

Vutra Veteran
16.01.2007
831
44
0
35
e a pogledajte tipa do njega prebio se ko macka :icon_eek:

jel se netko sjeca kako smo prije zustre rasprave vodili o cannabis turizmu na jadranu izgleda da nam se to polako bliži ako je suditi po elitnom dijelu turizma.
 

GreenMan

Grizem beton,zvacem armaturu
Vutra Veteran
24.10.2004
1.801
169
88
49
www.legalizacija.org
Pa ako cemo o svestenicima i slicno...istina je da vecina ne postuje nista od onoga sto bi trebalo ali to je vec neka druga tema...

A evo i vest :

U Kruševcu uhapšen Bojan A.
Gajio marihuanu u garaži

Autor: A. Ž. Adžić | Foto:S.Milenković | 28.08.2008. - 06:00
marihuana-v.jpg

KRUŠEVAC - Policija je preksinoć u garaži Bojana A. (32) u Kruševcu otkrila ilegalnu laboratoriju u kojoj je gajio marihuanu i zaplenila šest suvih biljaka jer je zasad već obran. Bojan A. je uhapšen, a akciji je prethodilo saznanje operativaca da neko iz grada prodaje marihuanu lokalnim narkomanima i da ta osoba najverovatnije i uzgaja drogu.

Ubrzo je utvrđeno da iza prodaje skanka stoji Bojan A. Policija je preksinoć blokirala Ulicu druge južnomoravske brigade, u kojoj je kuća Bojana A. U kući nije nađena droga, ali je u garaži otkrivena ilegalna laboratorija u kojoj je Bojan A. uzgajao skank.
- Garažu je pretvorio u savremenu laboratoriju. Specijalne halogene lampe, a u garaži je bio i sistem za održavanje nivoa vlažnosti, kao i regulatorima za temperaturu - kaže sagovornik „Blica“ blizak istrazi.
U ilegalnoj laboratoriji prvi zasad je već rodio i, prema saznanjima policije, Bojan A. je veći deo prodao lokalnim narkomanima. U ilegalnoj laboratoriji nađeno je šest suvih stabljika koje su poslate na veštačenje.
- Bojan A. je radio samostalno. Seme je naručivao preko interneta iz Holandije, koje mu je stizalo poštom - kaže sagovornik „Blica“.
Bojanu A. je određen policijski pritvor i danas će biti priveden istražnom sudiji. Ranije je hapšen zbog ilegalnog posedovanja oružja i izazivanja opšte opasnosti.
Ilegalna laboratorija u garaži u Ulici druge južnomoravske brigade treća je koju je kruševačka policija otkrila za manje od mesec dana. U dosadašnjoj istrazi utvrđeno je da Bojan A. nije povezan s ranije uhapšnom grupom koja je marihuanu uzgajala u Kruševcu, a zatim krijumčarila u Beograd. Krajem jula u kući Saše I. u naselju Bagdala, kao i njegovom iznajmljenom objektu na Begovom brdu, na putu ka Aleksincu, otkrivene su dve laboratorije za veštački uzgoj marihuane. U prostorijama opremljenim savremenom tehnologijom nađeno je 200 saksija sa zrelom marihuanom, tri džaka sušene droge i na desetine saksija za zasadom. Pre otkrivanja laboratorija, na putu Kruševac-Pojate uhapšen je Živorad M. iz Beograda, u čijem kamionu je nađeno 39 saksija sa marihuanom visine metar i po, koju je trebalo da prevoze u Beograd. Suvozač u kamionu uspeo je da iskoristi gužvu na putu i pobegne. Kako „Blic“ saznaje, pre nekoliko dana uhapšen je u Beogradu.
Organizator posla Saša I., koji je u „golfu“ bio prethodnica transportu droge, uspeo je takođe da izbegne kontrolu policije na putu, ali je nekoliko sati kasnije otkriven i uhapšen u ataru Stalaća. Nakon hapšenja, policija je ušla u njegovu kuću pod Bagdalom, a majka Saše I. pokušala je da uništi saksije s drogom.

Prodavao drogu
Lisice su prekjuče stavljene i Bojanu S. (23) iz Kruševca, osumnjičenom za prodaju marihuane. Kod četiri osobe kojima je, kako je utvrđeno, Bojan S. prodao drogu nađeno je nekoliko paketića u kojima je bilo više od 30 grama marihuane. Bojanu S. je određen policijski pritvor i biće priveden istražnom sudiji
Komercijalisti zamislite se dobro...

P.S. Samo i novinari su...kazu "prodavao drogu narkomanima"...e ***** mu mater ako je neko ko pusi vutru narkoman onda...ccc
 

doomer

Aktivan Član
24.09.2005
947
1.561
163
Standard... S oruzijem bio opasan po okolinu, uhicivan s oruzijem i od prije poznat policiji jos i zivi u malom selu gdje dila....

sta je drugo mogo ocekivat ?
 
01.07.2008
17
3
0
37
Ovo nije vijest iz novina, i neznam dali je vec bilo...
Pogledajte gluposti molim vas

http://www.znanje.org/i/i24/04iv04/04IV0402/WEB%20DROGA/kanabinoidi.htm#Ha%9Ai%9A

-Upotreba kanabisa dovodi do psihičke zavisnosti. stručnjaci, u posljednje vrijeme, ističu da se kod korisnika javlja i fizička zavisnost.
-Javlja se u vidu droge za pušenje ili u tečnom stanju stanju za pijenje.(tecnom stanju ZA PIJENJE)

Hhahahh to su samo neke od nebuloza...