Breaking Bad

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Big L

B.I.G.
Poznanik Foruma
11.09.2009
1.841
2.187
188
Brooklyn NY
Eto, uhvatih malo vremena i još uvijek opčinjen polovicom pete sezone koju sam u cugu pogledao prije dva dana, nemogu a da ne podjelim s vama jedan mozaik iz mog filmofilstva i malo vas upoznam sa amc-evom serijom Breaking Bad koja je počela s emitiranjem 2008. i do sada je napravljeno četiri cijele sezone od po 13 epizoda, osim prve sezone koja je imala 7 epizoda.

Prvo što me privuklo da počmem gledati ovu seriju je bio briljantni Bryan Cranston kojeg vjerojatno svi znate kao dobrog ali i pomalo (a i o ovom "pomalo" bi se dalo raspravljati) psihotičnog muskog roditelja iz Malcolm u Sredini.
I drugo što me privuklo, kemija.

Bryan se nalazi u ulozi Waltera Whitea, nevjerojatno dobrog i nevjerojatno podcijenjenog kemičara, koji radi kao profesor u srednjoj školi i živi skroman i normalan život iz predgrađa sa svojom ženom Skyler i hendikepiranim sinom Walter Juniorom.
Saznajući da ima rak pluća Walter se sprijatelji sa svojim bivšim učenikom, problematičnim Jesseom, koji za život zarađuje kuhanjem metamfetamina u groznim uvjetima i bez nekog znanja kemije, i naravno, prodajom istog.
Walter mu ponudi da kuha meth za njega i nauči ga kuhati, kako bi zaradili novac prodavajući 99,9% čisti metamfetamin, za razliku od onog 20% čistog s ulice, kako bi Walter sebi platio lječenje, kako bi Jesse imao novaca i prestao se drogirati i da počme normalan život.

E sad, ja bi mogao ovako pričati kako su oni polako rasli, prodavali sve više i više, skompali se sa svakakvim narko kartelima, velikim bossovima, pa sve do sitnih i krupnih krađa, brisanja sadržaja sa laptopa pokojnog šefa kartela koji se nalazio unutar policijskog skladišta, pa sve do Walterovog šogora ili šta već, koji je agent DEA u usponu (šef u petoj sezoni) i svaki dan su zajedno sve do sedme epizode pete sezone koju sam nekidan odgledao i čekam dalje, nastavak, svaki tjedan po jedna hehe, ali NEĆU!!!! NEĆU NEĆU ionako sam previše već rekao

Svim ljubiteljima DOBRE serije, glume, scenarija, radnje, svega i svačega, humora, tuge, domišljatosti what ever what ever, TOPLO PREPORUČAM da si nabave sve sezone ove serije i dobro razmisle prije pokretanja prve epizode, jer se meni znalo događat da pogledam i do 10 epizoda bez pauze znači samo jedna za drugom, a epizode traju 45 minuta plus minus minuta dvije. :D


Ako imate poteškoča sa nabavljanjem epizoda, obratite mi se na PM.... za sve ostalo tu je google....


Pozdrav od mene, Waltera i Jessea....


:)

i da:

Breaking Bad (TV Series 2008) - IMDb
 

mega monk

Aktivan Član
25.03.2012
199
42
28
DA HERMANTRAUT JE LEGENDA.... dobra je serija i dobro kažeš od prve epizode prve sezone je ludnica...svaki čas neki problem a si vidio waltera kako se razbahatio ..hoče biti novi gus...hehe dobra i ja čekam drugu nedelju
 

He-Man

√-1 <3 π
Urednik
Moderator
31.05.2009
1.569
1.432
188
Eternia
SPOJLERČINE TEŠKE U OVOJ TEMI, SKROLAJTE BRZO NA PRESKOKE AKO NE ŽELITE SJEBATI SVE

GENJO UBACI SPOILER TAGOVE NA FORUM, TO BI DOBRO DOŠLO I INAČE

NE DEREM SE NEGO NAGLAŠAVAM BITNO
:icon_razz:

uyHEZ.gif

Nothing more to say, nothing more to add. Mike ftw :icon_neutral:

vwX1F.gif


Ovaj video je spojler totalni za komplet seriju, ali prejebeno sumira srž svega.
Ne gledati ako niste odgledali sve epizode do kraja.

[video=youtube;5-favws_T_U]http://www.youtube.com/watch?v=5-favws_T_U&hd=1[/video]

Aaaaaaaaand thaaaaaan u zadnjim epizodama :icon_lol: :ludaci_lol:
Breaking Bad - The Danger - YouTube
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Mr. Mojo Risin
03.07.2009
1.740
2.317
188
Walter je posta zasljepljen novcem i moći, pogotovo je vidljivo iz one scene "sej maj nejm"...bija mi je kuler sve do ove aktualne sezone...mislim da cu ga ubrzo zamrziti :icon_lol:
 

He-Man

√-1 <3 π
Urednik
Moderator
31.05.2009
1.569
1.432
188
Eternia
Meni je sada gušt gledati Malcoma, to je takav urnebes od serije iako je i prije bio,
ali sada zamišljam Hal-a kako će svaki moment krenuti s kuhanjem da skupi pare. :icon_mrgreen:
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Bizzzo
17.05.2011
34
13
8
Opaka serija iako nisam pogledo cijelu 5. sezonu zapeo na Box cutteru,moram nac vremena i pogledat.
Za sada mi je to jedna od boljih serija koje sam gledao i The Wire je tu negdi u rangu.
 

nox1cous

Aktivan Član
07.01.2012
159
54
0
30
Bilo bi lijepo da stavite spoliter alet prije neg napisete spoiler za one koji nisu jos dosli do kraja, ko npr. ja :)
 
25.11.2012
30
7
0
43
Odliicna serija, odlicna gluma, a najvise mi se svidja to sto nimalo nije predvidljiva...obicno pred kraj sezona predpostavljam sta bi se moglo desiti,muz i ja smisljamo scenarije,tipa: vidjet ces sad bi oni mogli ovo,ili ono,i nikad,nikad ne pogodimo...svaka nova epizoda nas ostavi u WTF just happend efektu :)
Jedva cekam nastavak,na ljeto right??
 

Tarzan

Aktivan Član
31.05.2013
3.999
6.425
298
109
The Mighty Jungle
odlicna serija, glumci savrseni za svoje uloge, kad sam procitao da bryan glumi glavnog lika i kakav je glavni lik nije mi se bas svidjelo, jer ga pamtim po Halu iz Malcolma i nije mi on nekako bio za to, ali kad sam poceo gledat seriju šok..lik je rođen za "Heisenberga" i baš mu stoji ta uloga, i definitivno je potcijenjen glumac i to jako, a ima talent do neba..jos jednom serija je za pohvalu i ko nije odgledao nek polako pocne, Breaking Bad i The Sopranos (Obitelj Soprano) serije koje se isplati pogledat i to svaku epizodu..