Evo poshto sam upravo napravio dredove (vidi citat ispod), moram da pokrenem temu o dredovima, jer su oni usko povezani sa rastafarijanizmom, a rastafarijanizam sa, jel'te, marihuanom. Dakle, dredovi?
Kobasicator je napisao(la):Evo najzad i ja napravih dredoveeeeeeeeeeOnaj Gosha nije normalan
Toliko ih je zategao, da su sad jedva 5cm (od +20cm kose) i nocas nisam spavao koliko me je glava bolela. Kako pipnem dred, ono boli... otkida... no dobro, sada je malko proslo... jos uvek boli kad pritisnem dreditje, ali mnogo manje. Rekao mi je da ce se za par nedelja malo opustiti i spustiti dredovi, pa vise necu lichiti na palmu
i da ce se malkice produzhiti jer su sad svi pufnasti
I da, obLJasnio mi je kako da ih perem, odrzhawam, uvlachim pramenove (igla i konac) itd itd...
I tako, dredovi su mi bash debeli, iako sam trazio tanje (sredjne debljine) ali vremenom ce se stanjiti, poshto im sadashnju debljinu daju dlachice koje vire na sve strane
Imam sliku koja je napravljena u toku pravljenja dredova, tj. nemam je josh, treba Gosha da mi posalje pa cu je okachiti samver![]()