Moguće nekakav placebo ili slično
Bice da je tako!

A shto se tice pushenja lishca aj i ja da dam svoj sud!
Pre par dana mi je
@Stipe provalio mudonju u growu i naravno leteo je pod

jedan lep listic sam odvoio i stavio u knjigu da se presuje a posle ce ici na papir pa u ram sa imenom Dule

prvo pa mushko nek se zove Dushko

a shto se tice ostalog lishca naravno da je jako lepo mirisalo i pomislih da ga naguram u litar rakije da samo malo povuce mirish i aromu inspirisan
@PowerSeed hedomedowachom LOL Tako da na kraju kad sam svo lishce iseckao miris vishe nije bio isti pa ni nalik, vishe je mirisalo na koshenu travu pa nisam ni ubacio u flashu jer nisam hteo da upropastim rakiju jer koliko volim mariju volim i dobru rakiju

tako da je lishce ostalo iseckano i naravno prosusheno. Tako da.... jeste pao sam u iskushenje da zapalim lishce LOL e ovako lepo je leglo pa od prilike kao dve cigarete u jednu 100s rizlu lishca (znaci TOP) miris/smrad jako lep mada je i dalje bilo u ukusu malo kao koshena trava dim je bio onako PUN ne mogu opisati onako konstantan i potpun cinilo mi se i mastan.... bash mi se svideo! toliko mi se svideo da cu verovatno u buduce umesto duvana stavljati lishce u svecice!!!
ali ono glavno shto verovatno sve sad zanjima je: dali radi???
jednostvavo: NE!!! ni malo, ni o,1%,apsolutno nishta
zaboravih napomenuti da je biljka bila u vege fazi nije cvetala nije bacala polen.... samo mlada mushka biljka nishta vishe!!!!
@mario339 ima li zaista tu neceg ili shta...? K ulje i citrusno voce! aj uputi me bash da procitam neshto ako ima na tu temu ili ako neko zeli da isproba pa da podeli iskustva!