Koliko dugo THC ostaje u tijelu??

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
21.02.2012
4
0
0
32
malo je off topic ali dragi moji , resih da svoje , danasnje iskustvo , podelim sa vama ..
prica pocinje tako sto vuchem neku prehladu mesec dana , poslednjih dana mi se stanje pogorsalo i morao sam da odem doktoru .. medjutim ja sam to odlagao i moji roditelji su popizdeli i zactrali mi da idem sutradan , tj danas ..
kao u svakoj prici , postoji ono ali .. kad u gluvo doba javise se meni moji drugari da dolaze i donose nasu dragu mariju .. a ja kao zaba , tesko me u vodu naterati , popusim to , i prste polizah .. sve se to zbivalo oko 4h ujutru , prica se nastavlja ujutru u pola 8 kad sam se pojavio ispred doktorke .. njen prvi komentar bese los , te me prosledi da vadim krv , mene prpa uhvati i htedoh da isfoliram da mi nije dobro i da cu se vratiti za par dana i predomislih se .. a stvari stoje da zivim u malom mestu kraj Beograda te me poznaju svi koji rade u ambulanti , pomislih , najebao sam .. ali srecom , nova sestra , nije iz sela i ja joj prosuh pricu : "izvini , imam problem i zelim da ga podelim sa tobom , vezan za vadjenje krvi" na to ona :"kazi" :" sinoc sam bio u drustvu gde se pusila marihuana a soba bese mala , jedva doseze 3 sa 3 , te se osecam kao da sam i ja pusio , bojim se" i ona naravno prospe prichu da je to lose bla bla ali mi reche da ne brinem i da ce se ponasati cisto profesionalno i da niko nece znati na to .. istog dana , sav u strahu , dodjoh kod doktorice da mi da lekove i nista mi ne reche , imam nalaz krvi i mislim da nema nista o thc-u .. znam da sam smorio sa pricom , ali morao sam opsirnije da pisem .. ko god se nadje u slichnom problemu , i mora da uradi nalaz krvi u domu zdravlja , nema potrebe da brine .. hvala ako ste procitali .. poz
 
21.02.2012
4
0
0
32
zestoka frka me uhvatila , tripovao sam se da u tu analizu ulaze mozda i narkotici .. sta znam , nikad nisam imao slichnih situacija : )
sad se cimam ako zaglavim u bolnici da li ce raditi neki vecu analizu .. napravio sam post cisto ako se neko nadje u slichnoj situaciji , da nema potrebe da se istripuje kao i ja : )
 

metalmaniac

Sve već piše na forumu, koristite Search. :)
16.10.2009
3.148
6.161
298
54
naravno da nema panike kada radiš pretrage na virusne bolesti, nije to isto šta i test na droge... ti se testovi različito izvode i nema teorijske šanse da vam slučajno nađu THC dok rade pretrage zbog bolesti...
 
20.07.2010
6
0
0
32
ljudi pozz iz Sarajeva,šiljio sam dvije godine sa malim pauzama,u zadnji mjesec i po sam pušio gotovo svaki dan bar po gram,ispao mi je neki posao,pa vas pitam da li će mi test biti negativan jer se radi test na gudru,dvije sedmice sam čist,pijem,pišam,znojim se.Hvala :))
 
20.07.2010
6
0
0
32
e hvala tebra,valjda neće ništa naći,trudim se,kolko me lupa paranoja,toliko sam i loš što nmg da zapalim dok ovo ne prođe,šta da uzmem u krajnjem slučaju,onaj ugljen ili šta već,infuzija ??hvala :)

nadam se tebra,ako ništa,u krajnjem slučaju ugljen,infuzije??
 
03.10.2011
40
0
0
33
Ok Ovako.Juce sam se sa drugarom naduvao sabili smo dve buxne .Ja pre toga nisam pusio sigurno jedno 3-4 meseca,i nikada mi se ovako nije desilo,znaci prvo mi se vrtelo u glavi pa posle kao da sam bio svestan da sanjam :S ,i jako mi se spavalo nisam bio gladan ali su mi usne pobelele koliko sam bio zedan.Drzalo me celih 4 sata :S i to me je sve vreme tako drzalo tek je posle cetvrtog sata pocelo da me pusta.E sada ja mislim da ce mene stara da testira uskoro.S' obzirom da smo nas dvojica podelili dve buxne to bi znacilo da je svako popusio po jednu.E sada ne konzumiram travu redovno evo posle cetiri meseca jednom ali me je do jaja mnogo puklo pa me zanima sta jos mogu da uradim [osim sto pijem 10 litara vode ko kamila dnevno] da bih se ocistio od THC-a sto pre?

P.S. Medicinski Ugalj = Medicinski Ugljen = Carbonalis? :) Crna tabletica koja ostavlja tragove kao kreda?
 

the Dreamer

drimerica
03.03.2012
488
296
63
39
Neda mu se čitat kad ga trta :)Anyway, ovo me podsjetilo kad je frend išao na testiranje zbog posla pa je dao ujutro starom da se istoči u kondom, pospremio kondom u gaće i na testiranju probušio nekom iglicom na prstenu i "ispišao" u čašu :)) Teška vremena zahtijevaju snalažljive mjere :)
 

Vutra Samotnjak

VenloNL
Poznanik Foruma
07.06.2010
8.479
43.597
2.598
ako dobijem redovno pišanje imaju li oni pravo odmah tražiti uzorak ?
Pa svejedno ti je onda ako si na prvom pozitivan,još bolje,...ne drugom budeš negativan,na trećem...pa kad uvatiš ritam možeš ponekad i dunit jopet između pišanja.

dao ujutro starom da se istoči u kondom, pospremio kondom u gaće i na testiranju probušio nekom iglicom na prstenu i "ispišao" u čašu :)
a sestra voli zvuk ostatka pišanja u wc šolju.
 

natura

Aktivan Član
29.05.2009
228
146
0
46
dve supene kasike javorovog sirupa (20mL) + sok od pola limuna + malo cili paprike i do 300mL vode u casi od 0,3L, popiti jednu do dve takve case dnevno i neke cajeve za ciscenje, bar koprivu ako ne neku mesavinu namenjenu bas za to

p.s.: jedna casa otopine mora da bude umesto jednog obroka i tokom ciscenja izbegavati kofein, nikotin, alkohol i meso
 
03.04.2012
2
0
0
43
dakle samo da sumiramo , test na drogu se ne radi na svakom ljekarskom pregledu (za posao , za vozački) gdje se uzima mokraca i krv , vec samo konkretno kada se traži taj nalaz?
 
08.04.2012
2
0
0
34
Zdravo drustvo, ovako konzumiram gandzu retko, ali ovih dana sam pusio, i sutra moram ic na test za analizu mokrace jer imam problem sa bubrezima znaci moji nista ne sumnjaju na gandzu i to da su me provalili vec sam mokrio krv sto mi se desavalo ranije pa i danas,a moji su zakazali sutra da dam rezultate za bubrege naravno mokraca, pa sutra dajem analizu dali ima ta analiza kakve veze sa travom i dali me mogu provalit moji, posto ja koliko sam upucen za thc ima poseban test i tako too.. ali ovo je obicna analiza pa dali oni mogu videti da sam koristio..?