ganjavz je napisao(la):
...ako je već sposoban i pametan nek se mani politike
pokrenimo hrvatsku tako

)) stvarno mi je cudna izjava
inače država je u takim govnima da se u 4 godine ne može puno toga promjeniti...
Ova tvrdnja definitivno stoji, jos kad uzmemo u obzir veliki broj stranaka koje su cinile koaliciju, u svaka od njih se grabi za dio vlasti + profiterske težnje pojedinaca!
Moje misljenje je da je stvarno veliko cudo da je takva nestabilna vlast izdrzala puni mandat i to u nasoj tranzicijskoj zemlji gdje je demokracija jos bila u ranom razvitku.
Svaka cast Ivici
Čovijek samo što nije rekao "ko puši travu preći će na heroin" . Neznam na kakvu otvorenu svijest ti misliš ali Milanovićeva očito nije otvorena u smislu dekriminalizacije.
Milanovic nije SDP, vec samo njen predsjednik. Tako da njegovo misljenje nije misljenje stranke. Vidjeli smo sta se dogodilo kad je rekao svoj osobno misljenje o glasanju ne-dijaspore u Hrvatskoj. Sljedeci dan vec je bio razapet jer je to protumaceno kako SDP zeli mjenjati ustav, odbaciti i popljuvat sve ljude koji su branili Hrvatsku a sada tu neplacaju porez, i yadda yadda yaddaa.
Uzmimo na primjer da je rekao da osobno misli da je legalizacija dobra.
Sljedeci dan u novinama " Milanovi stvara novu Hrvatsku uz pomoc narkomana, jer je i sam nekad to bio, pa sad si on i njegova škvadra žele u saboru marihuanu u venu pikat. yadda yadda yadda....
Sve ima svoje vrijeme i mjesto, a njegovo osobno misljenje nema bas puno veze a ni utjecaja sa programom SDP-a.
Nije on Sanader, da pati od božjeg kompleksa i da je njegova prva i zadnja.
Ako SDP ima zasad najkonkretniji program za neki oblik dekriminalzicije i najvecu mogucu vlast od ponudjenih stranaka, cudno mi je sad ne glasat za njih jer se ne slažeš sa osobnim mišljenem predsjednika stranke, koje napominjem, nemora biti stajalište stranke.
glupo mi je kad neko pljuje po politici , i kao svi su govna i seljačine
I ovdje se moram složiti

Govna i seljacine imaju svoja imena i prezimena, vidjet ih mozemo svakodnevno u saboru, koji prenosi drzavna televizija.
Ako se zele koristiti takvi opisi onda se koji put odgleda aktualno prijepodne, i onda se formira misljenje ovisno o tome koje je govorio i tada se iznose cinjenice tipa Govnar Seljacina je rekao to i to i to ga cini govnarom seljacinom
Da netko malo cesce prati sabor, vidio bi da tamo ima dosta normalnih ljudi i da nisu svi isti, makar se nemorali slagat s njihovim misljenjima mozete zakljuciti tko se iskreno bori za nesto.
svako tko se drogira je narkoman = svaki politicar je lopov i lažljivac
Tu se borimo da nas ljudi ne smatraju narkomanima i zadnjima ološem koji je sa samog dna društvene ljestvice, a istovremeno jednako loše mišljenje imamo o politicarima koji nam zapravo jedini mogu ponuditi nekakvo rješenje našeg problema.
pozdrav decki.
širimo mir