Zbog nestasice dobre vutre i zbog smeca koje se prodaje na ulici,moj haver i ja odlucismo poceti sa indoor uzgojem (ovo je njegov account jer ja nisam mogao otvoriti novu temu zato sto sam "predban" jer sam jednom clanu ponudio nesto na nekoj temi..heheheh...btw ja sam GizmoBlaze)Kupili smo svu osnovnu opremu:box je jedan stari ormar vrlo dobar visine 170cm ,dubina i sirinu nisam mjerio al' uglavnom klasican ormar.Osvjetljenje sad za vrijeme vegetacije lampa MH400W,jer kako smo skuzili na forumu,ona je njbolja za ovu fazu i biljke a i mi smo pocetnici tako da nam bude lakse bar malo.Djubriva imamo dva razlicita al' ih necemo jos koristiti.Dva ventilatora za wc sa klapnom i reflektor homemade od komada llima dimenzija 60x70.Kasnije cemo kupiti i HPS ali kad bude vrijeme za cvjetanje i vi cete nam reci kad je to vrjeme jer nama je ovo prvi pokusaj s indoorom!!!
Stoga,svi savjeti i kritike su vise nego dobrodosle!
Sto se sjemena tice,uzeli smo par sjemenki iz jedne extra dobre vutre koja je par dana kruzila gradom i stavili na klijanje u tariguz pa na tanjir i onda u jedan ormar iza kojeg su radjatori.Te sjemenke su proklijale za malo vise od 24h.Posadili smo jos puno nekih sjemenki koje su se skupljale kod mene u jednoj kutijici vise od pola godine i prosuli ih u zemlju :eyebrows:.Nisu pokazivale nista par dana,al' od kako je lampa upaljena one izlaze iz zemlje i ne znam sta cu s njima.Par njih sam presadio ali djaba kad svaki dan niknu nove biljcice.Sada je osmi dan kako je lampa upaljena i samo jedna biljka je u zivotu od tad.Ove ostale su se kasnije digle.Evo slike:
Stoga,svi savjeti i kritike su vise nego dobrodosle!
Sto se sjemena tice,uzeli smo par sjemenki iz jedne extra dobre vutre koja je par dana kruzila gradom i stavili na klijanje u tariguz pa na tanjir i onda u jedan ormar iza kojeg su radjatori.Te sjemenke su proklijale za malo vise od 24h.Posadili smo jos puno nekih sjemenki koje su se skupljale kod mene u jednoj kutijici vise od pola godine i prosuli ih u zemlju :eyebrows:.Nisu pokazivale nista par dana,al' od kako je lampa upaljena one izlaze iz zemlje i ne znam sta cu s njima.Par njih sam presadio ali djaba kad svaki dan niknu nove biljcice.Sada je osmi dan kako je lampa upaljena i samo jedna biljka je u zivotu od tad.Ove ostale su se kasnije digle.Evo slike: