Vec i ptice znaju da smo duzni par renkova izvjesnim clanovima. Sramota stvarno sa nase a najvise moje strane. Davajte sad sve ideje sto imate za nove renkove. Od clana mjeseca do ne znam cega. Nemoj da kasnije bude ovi renkovi lose izgledaju i glupo zvuce. Ima dosta dizajnera na foruma pa eto dajte neke ideje. Cak i uzi krug moderatora ima vrsnih umjetnika pa ajde nemoj kasnije eee genjo ovo e genjo ono ja sam ipak samo osrednji coder. Dajte psd ili slicno jer treba renkove dizajnirat sa rastucim titulama kao trenutno.
Ja sam imao ideju da budu hedovi objeseni koji vise da se sushe ili da se listovi sushe. Ili neke saksija mozda cak i onaj smajlic. :watchplant: naravno samo saksija i to crno bjela kad nije jos popunjeno ili mozda ovo samo jedan do drugog i naravno maleno da visi o kanapcicu:
E sad onda bi dodali ispod ili da bude uredjeno unutar ranka za clanove mjeseca, godine, shamane, pobjednike nagrada itd itd (dajte ideje ako boga znate).
Evo kako to neki drugi forumi rade:
Ja sam imao ideju da budu hedovi objeseni koji vise da se sushe ili da se listovi sushe. Ili neke saksija mozda cak i onaj smajlic. :watchplant: naravno samo saksija i to crno bjela kad nije jos popunjeno ili mozda ovo samo jedan do drugog i naravno maleno da visi o kanapcicu:

E sad onda bi dodali ispod ili da bude uredjeno unutar ranka za clanove mjeseca, godine, shamane, pobjednike nagrada itd itd (dajte ideje ako boga znate).
Evo kako to neki drugi forumi rade: