Wicko je napisao(la):sad me je fakat sram kakvi ljudi upravljaju nasom drzavom... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Šta???, evo ja sam za sve... samo da se obrazuju malo ljudi sto se tièe marihuane... istina jeste da 90% ljudi koji krenu sa travom završe na neèem jaèem... ali tome nije kriva trava...to isto onda možete kriviti cigare što raja puši travu...Kobaja je napisao(la):Moramo nešto da uradimo povodom ovakvog bezobrazluka i neznanja :?
Pa sad vjeruj kod nas u SA, masovno su ljudi na hemiji (posebno heroin), samim tim pravo teško naæi gdje završiti vutru. Evo mog primjera, dok sam bio na žutom, nije mi padalo na pamet da dam pfeninga na travu, a niti me je interesovala... sad u SA je kriza praaaaava, ako nešto ne urade ovo æe biti drugi Afghan...mislim sto se tièe žutog... a svi ti su prvo poèeli sa travom (i ja naravno i kleo se u sve živo, da nikad hemija nikakva neæe u moj organizam, ona prièa koja je isprièana 123123123 puta... kao samo travkaGreenMan je napisao(la):Ispravka - nije tacno da 90% ljudi zavrsi na drugim stvarima.Garantujem da nije tako procenat je mnogo manji.
Pa vjerujem, ali isto tako ima ih koji su prošli "sito i rešeto"...Kobaja je napisao(la):Pa bar pola ovog našeg sajta (aktivnih èlanova) puši samo travu...
Eeee vidis u tome je problem, svi razmisljamo kao "neæe se to meni desiti, te glupe prièe kako je sve pod kontrolom 'vako - nako i onda nakon par dana kad ustanes i skontas gdje si - kaaaasnooo.... e to je problem, ne vjerujem da je iko uzeo ili probao tožu zbog toga sto je vidio nekog propalog džankera. Svi kontaju da njega (heroin) mogu kontrolirati. I ja dok nisam se navuk'o mrzio džankere do p.m...a pušio samo vutru i to u abnormalnim kolièinama...uglavnom poenta ovog sveg što htjedoh reæi je to, da niko ne uzima niti probava da zna kako æe završiti na kraju...GreenMan je napisao(la):...heroin nisam hteo ni da probam jer mi je od samog starta to bilo odvratno.Vidis coveka koji je na tom sranju,i ako si iole svestan sebe i svog okruzenja,tesko da mozes pozeleti da budes takav.