Potrebna pomoć!

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Space_Lulu

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
17.09.2015
491
1.957
143
E jbg,cisto sumnjam da su ikad varili,a i da jesu verujem da bi meni srali nenormalno.
Tako da semena cu iz zezanja posaditi negde napolju pa ako se desi da nekim cudom izraste profi.Bolje to nego da bacim semena:cool:
Ako lepo čuvaš seme ne moraš da ga baciš. Semenke mogu da traju godinama, samo mračno i suvo mesto.
 
08.10.2015
112
114
43
E ovako sam i ja uvijek tražija rješenja kako, pa di, pa šta sad kadje malo niklo i tako. Poslušaj me, trava je biljka koja traži njegu ,zrak ,toplinu, u velikim količinama ,ako ćeš držat u kući je.b.e je zrak, usis isis miris roditelji ako je držiš van mući je hladnoća pa i vlaga, stres... A di je još gnojivo voda neki trenig. Trava nije stvar koju za sadiš i ona nikne, to zaboravi i ja sam mislia lako je to. Uglavnom ja sam ti to ovako radija nekoć ,dodje 3 misic, pustila bi klicu, stavia u pitar blizu kuće na neko ne vidljivo misto ali da je na suncu, onda bi je pustia da na raste 20 cm ,ne bi je pustia više jer bi mi se onda mogla uočit, e sad kad je narasla 20 cm, bi naša neko lipo misto u šumi, koje i nije baš pristupačno. Obilazija kad god mogu, i mogu ti reć da bi bilo trave i do nove godine i više ,znaš kad se bere u prirodi. Čuvaj sjeme i to učini ako možeš, Ako ne sretno u pronalaženju.

"Sve se može kad se hoće",ovo mi je zanimljiv pristup tkz.space bucket
Samo da se ne zabuniš pa baciš smeće na nju .hahaha Space kanta
 

L0oD

Form
Poznanik Foruma
09.03.2015
5.686
20.015
398
Planeta Zemlja
www.vutra.org
Svaka ti je kao u Njegoša :D jesi pogledao malo indore grow,mslm da ces promenit misljenje... i slazem se sa tobom "trava nije stvar" to je prelepa biljkica ;) a mslm da ce ovde ici lock a mozda i groblje... peace
 
08.10.2015
112
114
43
promijenit će brzo ,drugo je želja drugo realnost, malo me smij vata, ne volim se rugat nego na ovo lock a i možda groblje
 
19.09.2015
66
158
33
Planeta Zemlja
Možete li mi pomoći da smislim neki način da uzgajam ove zime(ako je to uopšte moguće)

Pogledaj jel možeš iznajmiti kakvu šupu ili garažu za sitne pare od nekog čiče koji ne pita previše. Nabacaš unutra starog namještaja i nekakvog krša pa iza složiš box sa dobrom filtracijom. Ili neki dobar prijatelj koji ima prostor neka ti ustupi par kvadrata na tri mjeseca pa kad ti rodi pokloniš mu za pušit. Sve je moguće ako imaš ideju i volje. Sretno!
 
24.02.2015
11
7
3
Ne vec covjek misli da je nepotrebna tema,pa je izrazio svoju misao,koja je moglo bi se reci opravdana. :D
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.