Predstavite se Vutra Forumu!

Hesi Original Sjemenke Hempatia
Želite nešto više od socijalne mreže?
Društvo za legalizaciju marihuane, medicinu i uzgajanje kanabisa. Registrujte se za dodatne opcije foruma.
Registracija
02.11.2019
22
41
13
Pozdrav ljudi!
Dimim već jaaako jako dugo. Dimio sam svašta u životu. I smeće...i slamu...i gluposti koje smo kupovali tad. Od 20 puta si 1 put naletio na dobru robu. Tad me i dosta teška bolest uhvatila pa sam od tad morao paziti na sebe i bojao sam se svašta kupovati.
I... prvi klik na google je bio kako uzgojiti marihuanu indoor. Prvi link mi je bio naravno Vutra i tako sam počeo kopati po forumu i naučio podosta stvari o tome. Druge stranice me nisu ni zanimale više. I od tad...već nekih 15 god imam svoje 4 biljkice i superbox zahvaljujući vama svima na forumu. Radim i ulje koje mi dosta pomaže, ali puša je najjača . Krenuo sam sa svakakvom i nikakvom opremom, ali kroz vrijeme sam si priskrbio baš neke bolje komade opreme i uvijek sam zadovoljan sa prinosima.

Do danas se nisam registrirao tu jer sam se bojao mada nikad ne prodajem niti bi prodao nešto, nikome ne govorim...bla..bla... Sada se prijavljujem preko VPN-a pa mislim da je sigurnije
Imam more pitanja za koje se nadam da ću pogoditi temu pa da usavršim još ovo malo pameti šta mi je ostalo . I naravno, ako i ja kako mogu pomoći, slobodno pitajte .

Eto toliko za početak pa se vidimo u temama

Živili bili!!!
 
15.11.2019
3
6
3
35
Zagreb
Bok svima. Kucao sam ganđa i naletio. Promjenio grad i posao pa ostao prazan. Iskreno tražim savjet i nekog za kavu. Pa ako ima dobra duša nek me pinga.
 
22.11.2019
1
10
3
36
Tuzla
Pozdrav za ekipu iz Tuzle. Imam 36 godina, radim smoran kancelarijski posao. Pusim jako dugo, i uglavnom ovu nasu ulicarku. Nije bas da se u Tz mozemo pohvaliti kvalitetom. Zadnjih mjesec dana vas poprilicno citam, pratim dnevnike i stvarno radite odlican posao. Uglavnom, da ne smaram, dosta mi je ove nase ulicarke, pa sam se i konacno registrovao. Pokusao bih da uzgojim sam nesto kvalitetnije. Indoor naravno. Ako ima jos neko iz Tz ko se bavi ovim hobijem cijenio bih da mi se javi, cisto da se malo informisem, da vidim gdje se sta nabavlja i slicne stvari.
Pozdrav :D
 
20.06.2013
27
143
28
Hejlouu!

moje javljanje definitivno nije prvo, malo sam se zaletila sa postanjem bez da sam procackala po forumu pa se predstavila prvo :)
U nekoliko rečenica, ja sam Nina ali zavoljeh vise ovo Konner od nekakadasnji kroner. Obožavala sam kavu i motati, bilo duhan bilo travku, pilju, granje, sjemenje pa su me valjda s razlogom prozvali malim kronerom :bocni::
Zapalila sam tamo nekad 2010te pretpostavljam, sve u rekreativne svrhe, opuštanje i smijeh naravno!
Forum sam pronašla pretrazivajuci Google valjda, zanimala me indoor sadnja nakon sto sam preselila na more po završetku srednje tražeći posao ne bi li si priuštila studiranje...

obozavam ples, dobru glazbicu, kvalitetan smijeh i naravno, ono sto nam je svima ovdje zajedničko vjerujem!

super forum, jako puno korisnih informacija na jednom mjestu a usput i velik broj ljudi za kvalitetnu komunikaciju!
Samo naprijed :vutra::respect: