Vesti iz medija, slobodno dopunjujte :)

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

RastaBird

Aktivan Član
19.03.2011
88
1
0
44
Odlično obrađena emisija, samo da jedan ovakav sadržaj može doći u neku "priznatiju" emisiju i u udarni termin, npr. Nedeljom u 2 ili tako nešto, ali dobro je da se nešto pokreće, sada bi i mi kao korisnici trebali se pokrenuti kao i aktivisti, velimo hdzovcima da ćemo glasati za njih ako nam daju da smojemo imat 10 biljaka dekriminalizirano i ako to naprave mi ih s*****o, baš kao što su i oni nas mnogo mnogo puta sjebali ;)
 
07.05.2011
13
0
0
34
Zanimljive ideje, Rasta, posebice ova druga lol ;)
Mada je tesko ocekivati da se u nekom "udarnijem" terminu ili u nekoj poznatijoj emisiji dodijeli poviše vremena vutri, osim ovih koje smo u zadnje vrijeme imali - Dobro jutro i Na rubu. Najtzad, i sam sam pomislio jednom na Nu2, no to je cisto politicko-drustvena emisija, ali s obzirom koga je sve u svojoj emisiji ugoscivao (a tu je bilo fakat svakojakih dijaloga), mogucno je da se i s te strane nesto dogodi. Vjerojatno tada najveci problem je nepostojanje osoba koje bih u tome izasle u javnost, osim ove ekipe iz med. kanabisa. Vjerojatno ono sto je u tom smislu vazno, je populariziranje jedne ili vise osoba, po patentu koji je najjednostavnije stvoren primjerice s onim mangupom Pernarom i njegovom grupom... Sad se sjetih isjecka iz "In pot we trust" i Marijuana march-a... Jedino u aktivaciji vidim neku iole vecu popularizaciju tog pitanja, jer je ocigledno da na primjeru zalaganja kroz sistem tesko da ce se nesto vece pokrenuti, posebice u javnosti. A ovaj pokret naprosto mora imati obje strane ;)
 

Avantura

kontrolor leta
Prijatelj Foruma
17.10.2008
3.867
2.556
228
Ti očito misliš da sam ti ovaj isti post izbrisao eto tako...jer mi se brisalo. Vijesti se odnose samo u vezi "trave" a krekovi i gluposti...to nek ostane za amere.
 

He-Man

√-1 <3 π
Urednik
Moderator
31.05.2009
1.569
1.432
188
Eternia
"Moja" vijest prikazuje apsurdnost nekih današnjih zakona i činjenicu da
unatoč prohibiciji nečeg, budaletine će uvjek pronaći način za samodestrukcijom.
:icon_wink:
Isto tako da netko stavi vijest kako je pao neki naš domaći diler s par kg kokaina
i izvukao se samo s uvjetnom. Također nitko nebi ništa na to rekao.

:hippy:
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Avantura

Beyond

Vutra Veteran
07.08.2006
1.948
335
0
38
naaajss

samo što je suzbijanje boli nešt banalno minimum u odnosu na pravu istinu što sve aktivne tvari iz trave lječe