Pozdrav svima....Zanima me da li netko od vas uzgaja u njemackoj da mi pojasni malo koliko rizicno je to i kako nabavit svjetlo i sjeme...uglavnom rizik jer u svapske zakone se kontam kao mara u kk i koliko se prati internet kupovina po mom nekom laickom misljenju imam osjecaj da nebi ni nikla sjemenka da bi svabo vec nanjusio...iza mene je jedan uspjesan indor ima dnevnik na forumu ali sam zaboravio kako sam se zvao morat cu potrazit znaci nesto znanja imam samo da mi se rijesit paranoje...Lp
Ono sto je ondaj indijanac napisao gore za Njemacku ne drzi vodu nikako, al vidim da je napisao prije 10 godina!
Ja isto zivim u Njemackoj i unazad mjesec dana se premisljam sta i kako, volio bih sam uzgojit svoju i onda pusiti kvaliteno ali, opet imam strah jer sam u tuđoj drzavi. Iako je ovdje vutra koja se prodaje nelose kvalitete (iako nemam skoro nikakve izvore).
Na Amazonu imas svu mogucu opremu za naruciti, svi GROW shopovi dostavljaju sjemena u Njemacku bez problema, ali eto ja opet imam neki strah.... Mozda samo ja tripujem.

Uglavnom ja sam za sada odgodio svoju ideju o uzgoju dok nedodjem do boljih informacija..... Zelim da se informiram totalno "sta ako me uhvati policija sa jednom do dvije biljke u stanu?", kakva kazna me ocekuje (novcana ili jos gore)...Nemam pojma sta da mislim....
Vjerum da te pere strah kao i mene zadnjih dana, ali to je dobro (znaci da nisi budala)
Eto ako sam ti imalo pomogao drago mi je.... Ako ti imas kakve bolje informacije podjeli ih.