Kobaja je napisao(la):I da, moram da ti kažem da skroz cool izgledaš. ::behehe
::histerija ::gulp hahahaha shta su to komplimentidoors_of_perception je napisao(la):Kobaja je napisao(la):I da, moram da ti kažem da skroz cool izgledaš. ::behehe
Hehe...sramežljivi kompliment
::behehe
o bre Avrame , pa ti si skroz poludeo !!!!! shta ko moze mi uradi , tako ti bogaKobaja je napisao(la):Ovo neki oglas liène prirode? ~~
Zajebawam se, nemoj da se cimaš...
DOBRODOŠLA!!!
Samo da ti kažem da ne daješ više liènih informacija (može na P.P. ako si zainteresovana ::histerija). Ovo je sasvim dosta. Ako daš još informacija može da ne bude lepo :mrzimpc
I da, moram da ti kažem da skroz cool izgledaš. ::behehe
Ajoj, umalo da zaboravim da te pitam: Šta ti radiš pored ove ograde, ili šta je veæ? ::histerija
eto , ja blesava zaboravihKobaja je napisao(la):Ajoj, umalo da zaboravim da te pitam: Šta ti radiš pored ove ograde, ili šta je veæ? ::histerija
flekitza je napisao(la):o bre Avrame , pa ti si skroz poludeo !!!!! shta ko moze mi uradi , tako ti boga::sperm buahahhahahaahah prevazishla sam ja to sve
![]()
...i .. .josh ovo dalje od mene ::histerija
Kobaja je napisao(la):flekitza je napisao(la):o bre Avrame , pa ti si skroz poludeo !!!!! shta ko moze mi uradi , tako ti boga::sperm buahahhahahaahah prevazishla sam ja to sve
![]()
pa mogu da te smaraju ako ostavish josh podataka.......
::beheheKobaja je napisao(la):
kako !?!?!!!!!?!? chak i broj moba da ostavim .... dzaba , ne javljam se koga nemam u imenikumada uvek postoji neko ingore i block
btw, hvala ti shto se sekirash za me![]()
)
::behehe
heh , ma shto se mene tiche ne morash da idesh , ja to za tvoje dobroKobaja je napisao(la):ccc... josh me terash na spavanje.. dooobro, idem... idem...
ma bwe, nemash frke za to sto se brinemrekoh ti da mi je to posao ovde na 4umu, da se brinem o zhenskoj cheljadi ::sperm
hahahah 13Kobaja je napisao(la):Evo ja dosao na kratko, da postujem, cisto da nema 13 odgovora (nekome je nesrecan broj)
Sta ces, uloga je uloga, takav je zivot. Neko mora i to da radi. A koliko uspevam? Pa mogu ti reci da dosta uspevam![]()
Kobaja je napisao(la):Sta ces, uloga je uloga, takav je zivot. Neko mora i to da radi.
flekitza je napisao(la):hahahah 13ivo
evo i ja doshla , prespavanau jeee kasnim na posa'
btw, neznam ja da li tu uspeva
![]()