haoss

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
19.02.2013
0
1
0
Evo drugari da vam kazem ja nesto.. Imam 18 godina i purnjam nekih 5-6 meseci..
Imam jedan probleem ... Koliko god da popusim ja se prepusim to mi se pre nije desavalo, a sad mi izgleda tako glupo jer sam ko crna ovca u drustvu axaxa :D Ne bukvalno ali ja imam taj osecaj.. znaci bas smo juce nas 6 zavrteli 2 i ja sam se prebio.. svi ostali onako .. solidno a ja ne znam gde se nalazim, jednostavno nemam kontrolu paranoja neka.. znaci sam sebe pokusavam da smirim ali ne ide.. zna li neko o cemu se radi o_O :D Hvala unapred
 
  • Sviđa mi se
Reactions: 11111987

M a n d o r

Banned
Banovan
12.01.2013
720
747
113
radi se o početcima pušenja,da mi je bit na tvom mjestu,sjećam se kad je još travulja bila u igri u mojim početcima,koji su to smjehovi bili ufff.....
nego probaj,ako si u društvu,povuć samo jednu ili dvije serije punjenja pluća,ili manje pa postupno povećavaj i tako to...
skužit ćeš već,polako... ;)
 

usrname

Banned
Banovan
14.04.2012
501
676
0
12
Kako znaš da je drugima "lako"? Možda samo kuliraju izvana a unutra haos ko i tebi. ;)

Još ste mlađahni pa ima tu sigurno još faktora dokazivanja koji je (ne bi vjerovo) itekako prisutan i kod starijih dimnjačara. ;)

Općenito, po nekom mojem iskustvu i nevezano za tvoj "slučaj", naučio sam da ne treba miksat alkohol i dim, a i da većinu negativniih efekata donosi DUHAN u jointu. Možda da zamoliš ekipu da zarolate drugi put jedan sa manje duhana ili laganijim duhanom i da vučeš samo iz njega?

Inače sam i ja uvijek bio osjetljiv, ne treba mi puno ni sad da se uništim, ali to gledam kao na blagoslov u ovim kriznim vremenima. ;)

Sve ti je u glavi. :)
 
19.02.2013
0
1
0
@mandor - Drugar probacu tako nesto ;)
@usrname - Pa citam ih razumes .. smeju se opusteni su a meni u glavi cirkus pravi :D al najvise mrzim to sto mi je sve negativno nekako, u poslednje vreme radim na tome da se maksimalno opustim.. mozda mi je sve tako jer se previse brinem i razmisljam o nekim stvarima, i da moguce je to .. mozda ce neko pomisliti da sam lud .. ali ja jedino pusim travu, ne konzumiram alkohol i ne pusim cigare znam jos par takvih slucajeva ali su uglavnom retki ;)
 

M a n d o r

Banned
Banovan
12.01.2013
720
747
113
e pa ako nepušiš duhan nemoj ga ni pušit u đokavcu on je vjerovatno problem jer kad nepušiš pa zapališ sam duhan od njega ti se hoće vrtit bit muka i tako to još i trava mogu mislit koji kaos imaš u glavi....izbaci duhan u svakom pogledu ;)
 
  • Sviđa mi se
Reactions: usrname

usrname

Banned
Banovan
14.04.2012
501
676
0
12
Ma danas ti je vrijeme takvo : ako nisi lud - nisi normalan. :)

To što ti se dešava je sasvim normalno, uvijek je bilo introvertnih i ekstrovertnih ljudi.

Na primjer, imaš ljude kojima na tulumu kad daš gitaru u ruke sviraju za ekipu i tulum se nastavlja, a imaš one kojima tulum prestaje kad prime gitaru, jer sviraju sebi i za sebe...i jedni i drugi sviraju, ali vanjski efekti su drugačiji.

Želim reći da je prirodno da osobi koja i inače ima unutrašnje dijaloge - kad se naduva - ne odgovaraju tuđe aure u blizini - takav sam i sam...dovoljna je "ekipa" u glavi. :)

I danas mi ne bi bilo svejedno zapalit s nepoznatim osobama, zato posljednjih godina duvam samo sa "provjerenim" ljudima, a najdraže mi je ipak zapalit sam.

Ako ne pušiš cigarete, onda te surlanje duhana u jointu kroz kvazi filter vjerojatno izbija iz cipela. ;)

Samo pomalo i nema straha, naći ćeš već svoj način. :)
 
12.03.2013
4
7
0
E vidis ja opet imam malo drugaciji problem :D
Ja ispusim sam prvo 2-3 pa onda izadzem sa 2 prijatelja i jos 2 zapalim da bi mi bilo taman a njih dvojca se slagiraju od 2 a vijeruj mi to sto pusimo je pravo jako

A sto se tice tvog problema ja sam to rijesavo tako sto sam uzimao i sam pusio par dana za redom, imao sam osjecaj da mi se organizam pocinje navikavat na takve osjecaje poput mucnine i vrtoglavice a i kada imam neki takav slican osjecaj jako brzo prodze i onda je onaj dobri `haos` :D .... mada opet sve je to normalno, navikne se covjek na sve
 

zlavjestica

Superstrpljiva neurotichna konsultantica
Poznanik Foruma
12.05.2012
1.026
1.566
188
mozhda je u pitanju neka trava koja tebi ne odgovara..mozhda malo vishe sativasta i tebi napravi brainstorm koji ti odfurash u anxiozu/strahove/paranoju..
koliko dugo ti se to dogadja?? ako pushish 6mj..a prvih 5mj. ti je bilo sve ok...
ili..obzirom na tvoje godine i mladost..chinjenicu da josh nisi ni zavrshio sa pubertetom..kemija mozga zna biti prevrtljiva u tim godinama..
gle..ako ti ne stvara ugodu dok pushish..tada prestani pushiti..jer..sumnjam da uzhivash u izlasku/druzhenju ako si sav u k. napet ili izbezumljen..
uostalom.ima ljudi kojima trava ne pashe...
jesi li ikada pushio shit/hashish?? pokushaj sa tim..chini mi se da je manja vjerojatnost takvih simptoma kada se shit pushi..
eto..dakle imash par opcija....pa ti odluchi.
 
09.02.2013
27
9
3
36
Mnogi pocetnici mi govore kako im je prvih par puta bilo dobro u drustvu i da neznaju kako bi da su morali sami pusit.A kod mene sve suprotno ja kad sam pocinjao pusit nabavio sma si i sam poceo kuci uz televiziju,prozor,komp itd...te onda doslo ljeto i ja i cura posadili pa sam onda odlazio s njom na sajt..i tako poceo s drustvima sad mogu u drustvu pusit ali mi je ljepše sam i nemogu zamislit osjecaj da sam morao na pocetku pusit sa nekim...btw ima velike seksualne nagone kad se ubijem jel ima ko problema s tim?? -.- xDD