Kako marihuana postane jača kad se zakopa u zemlju oko 6~7mj. u hermetički zatvorenu plastiku

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Homerica

Banned
Banovan
07.05.2016
15
5
3
45
Dubrovnik
To sam jednom slučajno napravio jednom jer mi je prijatelja dao 100g dima, vrhova ali je bila sranje i da ne pušimo to sranje stavio sam u plastičnu kutiju i zakopao, onda nakon par mj. u Dubrovniku dosta ljudi uhvaćeno s drogom raznih vrsta i niko nije mogao doći do ničega a iz Dubrovnika se nisi mogao pomaknuti jer je bio okupiran u ratu i svi su sadili domaćice, uglavnom sjetim se ja da sam ono zakopao i ja i par prijatelja otkopamo to i zapalili i nismo znali gdje smo,5,6sati je nas to bubalo i jedan tip iza rata prodao mi za 50maraka kinder jaje trave a prije mi je davao 20g za 50maraka i ja mu rekao kako tako malo i otvorio je kinder jaje i u jaju neka trava boje duhana i miriše po papru full i ja mu govorim da ovo nije trava i nek mi vrati marke i on mi reče da zapalim a mi smo tada motali pola duhan pola trava i on vidio koliko ja to stavljam i rekao mi da samo malo posolim malo toga po duhanu i kad sam to zapalio nikad mi nije bilo bolje u životu, 5,6sati me to tako jako raznjelo da sam kao gledao drugu dimenziju, boje i mirise ma neopisivo,tip mi onda reče da je ta trava bila zakopana i zanima me dali je to netko provao ili čuo da trava zakopana u zemlji bude jača nego što je bila prije nego si je zakopao i ovaj tip mi nije rekao u čemu je bila u zemlji, zašto je imala boju duhana i smrdila po papru i ja sam svoju zakopao u plastičnoj posudi a on mi nije rekao njegovu tajnu pa me zanima jeli tko od vas provao zakopati pa onda zapaliti tu travu i zanima me u čemu je najbolje zakopati i koliko treba da stoji zakopana i zna li itko što tu travu ispod zemlje toliko pojača,zna li netko riješiti ovu misteriju
 

No Joke

Predvodnik Krda
Poznanik Foruma
10.09.2012
5.084
17.175
398
42
Tacna
Isssss :fuck:, pismenost na razini nepismenog čovjeka. Ni neznam protumačit to, ovo bi moglo za svjetski rekord u kategoriji najduža rečenica ikad.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Froggy and t@mara

t@mara

Aktivan Član
10.12.2013
2.278
5.762
258
9
Zakopana trava.....hmmm
A stajanjem da pojačava djelovanje,to ne drži vodu nikako :)
Tako da su to puste priče ;)
 

H2O888

Poznanici Foruma
Banovan
Poznanik Foruma
27.12.2011
1.546
3.338
188
In Malawi and other parts of Africa, the traditional curing method is fermentation based, wherein chlorophyll eating-bacteria are accelerated by wrapping the herb tightly in corn husk and either leaving in the sun, burying in warm earth, or cow dung so I've heard, among other methods. This method of removing chlorophyll is superior to the western burp jar method, which is still a bacterial process but to a lesser extent - it doesn't actually ferment the weed.
Many say the ferment-cure produces super smooth, earthy, and extra powerful smoke, and I agree.
picture.php
picture.php
 

No Joke

Predvodnik Krda
Poznanik Foruma
10.09.2012
5.084
17.175
398
42
Tacna
Jedan naš član je zakopao prošle jeseni u taperver posudama. Jbg prvi put je uzgajao u outu i 5-6 biljki mu je dalo par kila suog. Što je najbolje on nije neki smoker pa je zabedirao šta će s tim i na kraju zakopao. Uglavnom nedavno je otkopao i veli mi da je full potamnila, a u jednu posudu mu je probila vlaga pa je malo navukla plijesan, al nije strašno. Što se tiče okusa i mirisa većinom ga je izgubila, dok je rad ostao isti.
 

H2O888

Poznanici Foruma
Banovan
Poznanik Foruma
27.12.2011
1.546
3.338
188
vjerojatno je zakopa suhi materijal,ode treba bit odredeni postotak vlage,koliko sam skonta ne skroz suh cvit,staklenka bez zraka,da se unutra ta carolija dogodi,nisam ni ja istrazi bas..al bilo bi dobro probat;)
 
26.04.2009
53
6
8
41
Radio sam i nista posebno!Mora biti bas zatvoreno! Znam i neke sto su radili isto, pa ona onako ubija na zemlju(neki gadan miris i ukus)... mozda gresim!!!
 

Paranoja Man

Banned
Banovan
17.11.2015
210
615
93
Drž' mo se dobrog starog kjuranja u teglama :djede: Čemu trud, strepnja i znoj, ako oćemo da nam hedina poslije izgleda i smrdi kao :poop: To sve ide u pluća, a ko zna kakve sve gljivice, plijesni i ostale zaebancije može navući pod zemljom . Zdrava zelena boja, to je ono što ja volim :thumb: Pa i jabuku kad oćemo da izijemo, gledamo da bude što ljepše boje, glatkije kore, itd.... valjda nam to govori da je zdrava za nas !! A ko oće rad od 6 sati, neka mota po jedan komad na svaki sat :razvaljen:: vjerujem da će biti zadovoljan. Najbolji način da dosegnemo što duži haj je PAUZA od duvanja !!!
 
  • Sviđa mi se
Reactions: scriptor

sbcjeceo

Aktivan Član
09.12.2013
673
713
113
015
Pa i jabuku kad oćemo da izijemo, gledamo da bude što ljepše boje, glatkije kore, itd...
Kakav danak neiskustvu :D Gledaj na pijaci da kupis jabuke nepravilnog oblika, sa hrapavom korom, onim crnim tackicama po sebi, moze i poneka rupa od crva... E kad budes probao tu jabuku znaces kako treba da izgleda, mirise i ima ukus prava jabuka! :djede: A ove "savrsene", sa glatkom korom, sve iste, bez tackice na sebi ostavi modernim domacicama i domacinima :)
 

Paranoja Man

Banned
Banovan
17.11.2015
210
615
93
Xe xe xeee ... Šabac je ceooo od droge beooo, cele se noćiii šmrče kokaiiinn :p Ljepša boja i glatka kora podrazumijevaju da je jabuka svježa, da nije isušena iznutra.... o tome zborim, a ne o nepravilnim oblicima itd itd ! Inače si u pravu ! Ja sam seljačko dijete, zasadio sam toliko voćki da znam o čemu zborim buragere ;)
 
  • Sviđa mi se
Reactions: sbcjeceo
17.05.2016
83
101
33
Beograd
www.vutra.org
-Nema veze sa vezom... kroz dokon mozak svašta prođe, dok imaš ama baš dosta mogućnosti da praviš poboljšani THC kroz šit, hašiš, ulje, pa zvani puter, pa sad i ovaj zvani dab, i pored ovoliko stvari neko se setio da vakumira i zakopa lep zeleniš na otprilike 6 meseci i kada ga izvadiš posle 6 meseci tačno se oseti šmek ustajalosti, pišem iz iskustva, a od boljeg rada jedno veliko NIŠTA!!!
-POZDRAV SVIM Growerima!!!
 

i33i

I smoke and I know things
Banovan
09.02.2016
179
428
63
bilo je tamo kroz devedesete tih priča o zakopavanju dima, i bilo je tih dimova što su zakucavali po 5-6 sati (ali i mi smo bili mladi i neistrenirani), jedan moj frend je zakopa dvi šake cvitova ali nije stavija u teglu nego u kesu, kad je to otkopa ima je punu kesu ucrvanog cvića, nismo se više zajebavali sa zakopavanjem...
 
  • Sviđa mi se
Reactions: xcx

Easygoer

Aktivan Član
04.05.2015
129
413
63
43
Nije idiotska, ima tu mozda neceg. Ja sam svojevremeno cuo da je neko pravio neke tzv "secerne kocke", red kanabisa pa malo secera i tako dok se ne napuni tegla, to je onda trebalo ne secam se koliko dugo da "fermentira". I treba da bude gnjilo. Prica ide da je to vozilo kao esid.. Evo nekog posta sa shrumerija gde neki tip isto ima neku slicnu pricu
https://www.shroomery.org/forums/showflat.php/Number/19927600
E sad.. Isto sam negde procitao da u Africi negde kao nabacaju gomilu celih biljki kanabisa kad iscvetaju do kraja, i u sredini te gomile fermentira vutra koja je posle laksa za pusiti, a sad da li je jaca ne rekose :puuuh:: Znam da su tako fermentirali duvan. A drugi pak pricaju da su hipici na takvim gomilama vutre vodili ljubav, i tako se dobija shit.. I da je najjaci kad je tako izmesan sa spermom i vaginalnim tecnostima nadobudnih hipika i njihovih im hipicica.. Haha Ne znam, mozda je najbolje ukiseliti je kao kupus za zimu, ipak je to fermentacija, pa kad stigne susi i pusi..
I na kraju, kupim ti ja prosle godine ket od nekog lika, a ono bila nestasica, otvorim ja kod kuce i vidim neka biljna materija, lici na kanabis ali brate braon. Ajd rekoh ko zna kako suseno, probam ja malo kad me nabrija covece kunem se da sam cuo saputave glasove na oba uva posebno, kida neka paranoja, jedva da se izdrzi, evo je jos mi stoji pola keta u nekoj vazni, ne jebem ja to opet da dunem. Ko zna, mozda prskano necim, mozda oni zeleni zmajevi, ili tako nesto, ne znam nikad nisam probo hahahaah
 
Poslednja izmena:

No Joke

Predvodnik Krda
Poznanik Foruma
10.09.2012
5.084
17.175
398
42
Tacna
Priča se da je david praćkom spičio golijata, pitanje je vjerovati ili ne u takve priče ;)
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Easygoer

L0oD

Form
Poznanik Foruma
09.03.2015
5.686
20.015
398
Planeta Zemlja
www.vutra.org
Pricalo se da vuk zna zapalit buksnu,al to se pricalo dok sam bio mlad... sad ja sa vukom zapalim buxnu i kazem vuce,vuce al si nekad bio strasan,a od kako te upozna ti si bre zmaj,kakav vuk... a vuk se samo nasmija i nesta u oblacima dima... pfff opasan neki dasa... elem:razvaljen:: kako rece No Joke,svasta se prica :banana_rasta:
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Cvećar and Rolipop

Paranoja Man

Banned
Banovan
17.11.2015
210
615
93
Znači od sada kad oću da ukisjelim kupus, da napunim u bure i vutre :D Kakav bi taj rasol bio, auuuuuu smiley9934

Ebem li ga, sad me ovaj Easygoer isprepada .... šta ako su svi oni silni (kilo)grami koje sam ispušio bili puni spermatozoida :whato:: A ja mislio da je vutra, "samo" masna :vozdra:
 
17.05.2016
83
101
33
Beograd
www.vutra.org
Nije idiotska, ima tu mozda neceg. Ja sam svojevremeno cuo da je neko pravio neke tzv "secerne kocke", red kanabisa pa malo secera i tako dok se ne napuni tegla, to je onda trebalo ne secam se koliko dugo da "fermentira". I treba da bude gnjilo. Prica ide da je to vozilo kao esid.. Evo nekog posta sa shrumerija gde neki tip isto ima neku slicnu pricu
https://www.shroomery.org/forums/showflat.php/Number/19927600
E sad.. Isto sam negde procitao da u Africi negde kao nabacaju gomilu celih biljki kanabisa kad iscvetaju do kraja, i u sredini te gomile fermentira vutra koja je posle laksa za pusiti, a sad da li je jaca ne rekose :puuuh:: Znam da su tako fermentirali duvan. A drugi pak pricaju da su hipici na takvim gomilama vutre vodili ljubav, i tako se dobija shit.. I da je najjaci kad je tako izmesan sa spermom i vaginalnim tecnostima nadobudnih hipika i njihovih im hipicica.. Haha Ne znam, mozda je najbolje ukiseliti je kao kupus za zimu, ipak je to fermentacija, pa kad stigne susi i pusi..
I na kraju, kupim ti ja prosle godine ket od nekog lika, a ono bila nestasica, otvorim ja kod kuce i vidim neka biljna materija, lici na kanabis ali brate braon. Ajd rekoh ko zna kako suseno, probam ja malo kad me nabrija covece kunem se da sam cuo saputave glasove na oba uva posebno, kida neka paranoja, jedva da se izdrzi, evo je jos mi stoji pola keta u nekoj vazni, ne jebem ja to opet da dunem. Ko zna, mozda prskano necim, mozda oni zeleni zmajevi, ili tako nesto, ne znam nikad nisam probo hahahaah
-Pored ovoliko napisanog... a i pročitanog, ovde je jedino zanimljiva slovna zezalica a to je da od hipika dobijamo hiPIČIĆE!