Brate hvala ali dal ima nesto efektnije?ROX je napisao(la):Mirisni stapici:
1. Neki miris, koji ce maskirati miris trave. Meni su "Opium" i "Nag Champa" bili super za to
2. Mirisni stapici s mirisom kanabisa, pa kad netko osjeti miris trave kazes da je to od mirisnih stapica![]()
Brate ovde kod nas samo gledaju ko vari i samo vataju uzas tako da izbor mesta u gradu nije bas velikiFlegy je napisao(la):a da jednostavno nades neko drugo onda mjesto za pusit posto na ovom sadasnjem nije bas sigurno... :read:
Džidžadžojac je napisao(la):Imate one osveživače vazduha u vidu spreja, oni su dobri.
ncoco je napisao(la):Brate ovde kod nas samo gledaju ko vari i samo vataju uzas tako da izbor mesta u gradu nije bas veliki
zelenikawasaki je napisao(la):neznam ono al ja da sam ti i od zivotne vaznosti ti je to... mogu ti postat sliku svoje svjece koja sve prikriva (sveLOL) al ono i ljudi koji puse wu kad su mi usli u sobu nisu mogli osjetit smel iako sam udario pol sata prije(inace mi se danima osjetilo u sobi onaj specifican miris).
tak da svjeca je majka sto se tice prikrivanja
ja kad sam sprico s osvjezivacima zraka tim i imo one u uticnici i svakaka sranja al nist mi nije tako diskretno prikrilo ko ova svjeca. tak da neke aromaticne svijece uzmes par komada pa koja ti najbolje radi tog se drzis..
sretno stim!
pozz