Vutra Društvo

Dobrodošli na skladno multietnički jedan jedini Vutra Forum! Učlanite se da pristupite i drugim djelovima foruma te da vršite PRETRAGU novih tema.

Učlani se
     
  1. Vutra Radio is back. Možete ga slušati preko forum plejera ili preko web plejera. Slušamo se!

Kupovina Semenki, bez opisa pakovanja i relevantnih podataka

Diskusija u 'Marihuana FAQ' započeta od Cali, 03.09.2007.

  1. Cali

    Učlanjen(a):
    03.09.2007
    Poruka:
    2
    Sviđa im se:
    3
    Trofej poeni:
    0
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    Dali je legalno uvesti semenke u srbiju?
    tj dali mogu da narucim semenke iz nekog shopa i da lepo bez problema odem u carinu da ih pokupim ?
     
    #1
    • Sviđa mi se Sviđa mi se x 3
  2. Svizac_:)

    Svizac_:) Aktivan Član

    Učlanjen(a):
    13.08.2006
    Poruka:
    115
    Sviđa im se:
    4
    Trofej poeni:
    18
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    ............:eek:hno:.............
     
    #2
    • Sviđa mi se Sviđa mi se x 2
  3. Silent Bob

    Silent Bob Aktivan Član

    Učlanjen(a):
    09.06.2005
    Poruka:
    293
    Sviđa im se:
    15
    Trofej poeni:
    18
    Ratings:
    +18 / 0 / -0
    U glavnom se to diskretno posalje. Skoro sam pazario neke sjemenke i stiglo mi je neotvoreno pismo, a prije toga spore su mi stigle otvorene. Ja sam iz CG (MNE). :)
     
    #3
    • Sviđa mi se Sviđa mi se x 1
  4. Makaveli OS Jug 2

    Makaveli OS Jug 2 Aktivan Član

    Učlanjen(a):
    29.06.2007
    Poruka:
    149
    Sviđa im se:
    12
    Trofej poeni:
    0
    Ratings:
    +12 / 0 / -0
    ako nemislis narucit neke vece kolicine nece bit probleme jel neisplati se carini pregledavati omotnice...sto mislis dokle bi posta dosla kad bi sve omotnice probjeravala...tako da se opusti i naruci...
     
    #4
    • Sviđa mi se Sviđa mi se x 1
  5. Cali

    Učlanjen(a):
    03.09.2007
    Poruka:
    2
    Sviđa im se:
    3
    Trofej poeni:
    0
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    ^okej ,
    pitao sam zato shto sam vec imao problema sa carinom pri uvozu nekih drugih strvari nevezano za travu ...
     
    #5
  6. OkiyKiku

    OkiyKiku Aktivan Član

    Učlanjen(a):
    17.09.2007
    Poruka:
    91
    Sviđa im se:
    3
    Trofej poeni:
    0
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    Prije svega POZDRAV ekipi!!!

    Dali mi neko može preporuciti neki seed bank, koji je pouzdan i dostavlja u hrvatsku!

    A [Registujte se da vidite originalne linkove]
    A možete pogledati i linkove neke od naših sponzora kao sto su: SeedsMan, Original Sensible Seeds.
    kakvi su oni? Nije mi bas jasno to oko kupovine sjemena. Oni narucuju od uzgajivaca sjemena? Da li je netko narucivo od njih?
     
    #6
    • Sviđa mi se Sviđa mi se x 1
  7. cannebosanac

    cannebosanac Aktivan Član

    Učlanjen(a):
    13.10.2006
    Poruka:
    397
    Sviđa im se:
    27
    Trofej poeni:
    0
    Ratings:
    +31 / 0 / -0
    Reci im da su ti kanarinci jako prirasli srcu i da im je uskoro rođendan i da ih želiš počastiti posebnim sjemenom konoplje iz Nizozemske ili nekim sjemenom iz Hawaja odaberi vrstu po volji.A šta ti mogu pušit kitu jedino za sjeme ,pa ako nas samo na osnovu sjemena mogu osumnjičiti da planiraš uzgajat ili još gore i prodavat,onda mogu i ove likove što prodaju sjeme za kanarince i ostale ptičurine i ove što u ribarnicama prodaju sjeme za pravit mamce optužit na doživotnu robiju ljudi prodaju sjeme na kile jebiga ,a iz onog sjemena se takođe može uzgojit pa taman ova travuljina što u nas često dobro ide na tržištu i u kojoj obavezno na onim pretrgama nađu u njoj THC ,moš mislit koliko ga nađe ali haj nije bitno nije to tema emisijenego bitno je da i njh mogu ako hoće teretiti za uzgajanja ali izgleda ovi im kažu to nam je za ptice ,za ribolov za... šta ti ja znam.Isto taki i ti njima reci to mi je zato ko vas jebe ovo je posebna vrsta daje sjemena pun *****.ma marš u **********u materinu bre šta vas briga šta će mi 10 sjemenki od 78 € i čime ću ja da hranim svoje ptice ,marš đubre nevaspitano.
     
    #7
    • Sviđa mi se Sviđa mi se x 17
    • Slažem se Slažem se x 1
  8. OkiyKiku

    OkiyKiku Aktivan Član

    Učlanjen(a):
    17.09.2007
    Poruka:
    91
    Sviđa im se:
    3
    Trofej poeni:
    0
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    OMfG!!!! Koji :balls: post, trebalo bi napraviti Zbirku tvojih postova. Canne! Canne! Canne!

    No dobro, ovo me i vise nego uvjerilo da je sjemenje DOBRO, AHA!
    Uzet ću iz Green Housa Arijan's Haze #3, 5 feminiziranih. Šta kažeš??
     
    #8
  9. Vuk_samotnjaK

    Vuk_samotnjaK nobody's puppet

    Učlanjen(a):
    22.07.2006
    Poruka:
    516
    Sviđa im se:
    123
    Trofej poeni:
    63
    Ratings:
    +124 / 0 / -0

    Odabir definitivno nije loš, ali moram te upozoriti da sam ja još prije 3 mjeseca naručio 5kom feminiziranih Himalayan Gold iz Grin Hausa i što mi je stiglo? NIŠTA! Jesu li mi odgovorili na oko 10ak mailova koje sam im poslao? NISU!
    Kad dođem tamo gore ima da im svima po redu...*cenzurirano*...:vb_whip::vb_whip:

    Pa ti čini kako hoćeš, ovo je samo moje iskustvo koje me je stvarno iznenadilo jer su oni inače poznati kao ugledna firma...:eek:hno:
     
    #9
  10. SLO-Era

    Grow Support

    Učlanjen(a):
    24.10.2004
    Poruka:
    1.824
    Sviđa im se:
    454
    Trofej poeni:
    108
    Ratings:
    +467 / 1 / -1
    zadnje vreme se dost anjih zali na kvalitet Green Hous seeds..
     
    #10
  11. cannebosanac

    cannebosanac Aktivan Član

    Učlanjen(a):
    13.10.2006
    Poruka:
    397
    Sviđa im se:
    27
    Trofej poeni:
    0
    Ratings:
    +31 / 0 / -0
    Green house ne odgovaraju 10 dana valjda ih je slava previše obuzela pa manje narudžbe đubrad i ne primjete ,a ko će znat uvijek ima mogućnost da carina odradi ljude a onda pošto im znaju imena policiji prijave pa ih onda ovi drže pod okom ne bi li ih uhvatili a možda i ne prijave možda uzmu to za sebe ,svakakvih ljudi ima među carinicima.Uvijek nekako mi je logičnije da je carina ili pošta tu prekinula dostavu ,samo ako se ne javljaju
    na 10 mailova onda tu nešto stvarno smrdi,a ja ove green house nikad nisam nešto volio valjda zato što inače imam neku vrstu gađenja prema moćnim firmama,čim je tu puno love u igri mora bit i korupcije i velika je firma .Može onaj lik bit pošten i dobar ko kruh samo ne može on tako lako nadgledati sve one koji rade za njega.
     
    #11
  12. andray

    Učlanjen(a):
    17.09.2007
    Poruka:
    1
    Sviđa im se:
    0
    Trofej poeni:
    1
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    ja sam naruchio 1.10 seme iz aliena i stiglo mi je 12.10...naj opustenije...postar dono ja potpisao.. no cimanje.. so thumbs up svakom ko zeli da naruci a boji se...ja sam iz srbije
     
    #12
    • Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se x 1
  13. choki123

    choki123 Aktivan Član

    Učlanjen(a):
    25.04.2007
    Poruka:
    478
    Sviđa im se:
    11
    Trofej poeni:
    0
    Ratings:
    +11 / 1 / -0
    a kako vi to sve naručujete,preko kreditne kartice?.....zanima dal bi se moglo nekako u kešu?
     
    #13
  14. Jose

    Jose Aktivan Član

    Učlanjen(a):
    20.09.2007
    Poruka:
    59
    Sviđa im se:
    11
    Trofej poeni:
    0
    Ratings:
    +12 / 0 / -0
    moze u kesu, posaljes novce u koverti, zajedno s printom narudzbe... imas sve objasnjeno, procitaj malo po forumu
    cak imas i order process flash movie koji bi trebao rijesiti bas svaku nedoumicu.
     
    #14
  15. choki123

    choki123 Aktivan Član

    Učlanjen(a):
    25.04.2007
    Poruka:
    478
    Sviđa im se:
    11
    Trofej poeni:
    0
    Ratings:
    +11 / 1 / -0
    e hvala,al samo još da pitam dal trebam ostavit ime i prezime,i dal mi dođe na adresu koju sam naručio ili dođe u poštu,HVALA:pat:
     
    #15
  16. balcan_smoke

    Vutra Veteran

    Učlanjen(a):
    01.03.2006
    Poruka:
    1.810
    Sviđa im se:
    114
    Trofej poeni:
    88
    Ratings:
    +119 / 2 / -0
    odavno nisam imao ovakvo trik pitanje
    bolje je od onogo
    što je starije koka ili jaja
     
    #16
  17. Jose

    Jose Aktivan Član

    Učlanjen(a):
    20.09.2007
    Poruka:
    59
    Sviđa im se:
    11
    Trofej poeni:
    0
    Ratings:
    +12 / 0 / -0
    nisam siguran da sam dobro shvatio pitanje... :icon_lol:
    al teoretski... moras ostavit ime i prezime i svoju adresu. to onda u shopu napisu na kovertu (tvoje ime i prezime i adresu). onda stave kovertu (s napisanim tvojim imenom i prezimenom i adresom) u postanski sanducic u nizozemskoj. pa dodje nizozemski postar na svojem motoricu, biciklu, a ponekad i pjesice, te pokupi kovertu iz sanducica i posalje za hrvatsku (zna da je hrvatska jer pise tvoja adresa). kad dodje u hrvatsku, koverta prvo stigne na postu (znaci, odgovor na tvoje pitanje o posti je DA). ALI!!! sistem funkcionira tako da ti ne dolazis po pismo u postu (iako ima i takvih slucajeva, npr. postanski pretinci, ali to nas ovdje ne zanima), nego postar (postanski sluzbenik zaduzen za raznosenje poste) koji je zaduzen za tvoj rajon uzima pismo iz poste, stavlja ga u svoju torbu, pa na koverti procita tvoje ime i prezime i adresu koju si jos na pocetku ostavio shopu (a oni napisali na kovertu) i onda, procitavsi, odlazi na svojem zutom motoricu, biciklu, a ponekad i pjesice do tvoje adrese da bi tamo ostavio pismo kako bi ga ti, kad se vratis kuci, mogao pokupiti (da ne bi bilo zabune i ti pokupio tudje pismo, ili neko od tvojih ukucana pokupio tvoje, na koverti pise ime pa tocno znas kad je za tebe, a kad ne). nadam se da sam pomogao. :icon_biggrin:
     
    #17
    • Sviđa mi se Sviđa mi se x 11
    • Slažem se Slažem se x 1
  18. choki123

    choki123 Aktivan Član

    Učlanjen(a):
    25.04.2007
    Poruka:
    478
    Sviđa im se:
    11
    Trofej poeni:
    0
    Ratings:
    +11 / 1 / -0
    e jesam majmun tek sam sad skužio šta sam pito................:eek:hno:
     
    #18
  19. b r a i n c h i p

    Vutra Veteran

    Učlanjen(a):
    12.12.2006
    Poruka:
    1.157
    Sviđa im se:
    51
    Trofej poeni:
    0
    Ratings:
    +56 / 0 / -0
    Dobra:rofl::rofl: a legendo
     
    #19
    • Sviđa mi se Sviđa mi se x 1
  20. Jose

    Jose Aktivan Član

    Učlanjen(a):
    20.09.2007
    Poruka:
    59
    Sviđa im se:
    11
    Trofej poeni:
    0
    Ratings:
    +12 / 0 / -0
    hehe... manje pusit :icon_wink:
    sretno s narudzbom.
     
    #20

Preporučite stranicu