evo mali update
Da nebi doslo do neke zabune moram reci da sam imao 3 generacije biljki njih 11.
Od toga je 8 posadjeno zajedno,i bilo im je 30 dana tacno kad su prebacene na 12/12.
Ima jedna srednja koja je posadjena mozda 10 dana poslje ovih 8 i 2 male koje su posadjene oko 10-ak dana poslje ove srednje.

tako da je njima bilo samo 5-6 dana cini mi se kad su prebacene na 12/12.
To se desavalo zato jer mi sjemenke nisu htjele klijati pa nisam mogao odma da dobijem odredjeni broj ,koji sam htjeo.
Danas sam presadio 2 zenke u velike saksije od 7-8 litara ,pokazale su pistile juce.
jedna je znaci iz prve generacije od ovih 8 a druga je ova srednja ,tako da imam jos i 2 male koje imaju po 4 internode trenutno ,mislim da cu za njih morat cekat jos da bi nesto pokazale.
Pored ovoga imam jos jednu iz one prve generacije njih 8 ,ciji listovi djeluju sativicno
i ne pokazuje jos nista ,znam da sative duze cvjetaju ali nisam znao da im duze treba i da pokazu spol ,a mozda je i do neceg drugog.
Njoj sam otkinuo vrh nakon 4-te internode tako da sada ima 2 vrhica pa kontam da nije to usporilo pokazivanje spola.
bice slika uskoro