Murija

Hempatia Soma Seeds Herbies Headshop
03.06.2006
22
0
0
Danas sam skoro pao na muriji.
Ovo su likovi koji ce biti u ovo prici koja mi se danas desila:
R-ima 14 god., pusio je s nama
H-ima 15 god., pusio je s nama
B-ima 17 god., nije pusio s nama, inace ne pusi travu, on vodi zdrav zivot, ali je rekao da bi probao skunk...on trci jedan dan, a drugi dan bilda, i to po 2 sat trening i tako cijelo vrijeme.
Ja-imam 16 godina....

Bili su oni i jos neki drugi i uglavnom mi smo pusili kod jedne kule. Oni troje su ostali sa mnom i mislili smo jos ici rolat jer smo imali jos oko 10 g za pusit. H i B su otisli do klupica koje su desetak metara od kule i od tamo se vidi cesta i ako idu auti, a ja i R smoisli prema ulazu u kulu jer sam ja vidio da dolazi auto. R je milsio da idemo jos zarolat, a mu rekao da ide auto, kad cujem H kako mi vice da bacim paket, R je otisao do klupica, a ja uzeo paket i otrcao iza kule i bacio ga preko nekog drveta u travu. Ja dosao do klupica i auto stao i 3 murjaka u civilu pricaju s ovom trojicom kod klupica. Bio je jedan mladi drot, jedan stariji sa naocalama i gleda u kriz i jos jedan u bijeloj majici stariji. Ovaj mladi i ovaj sa krivim ocima su ispitivali tu trojicu i pitao ih je dok ja jos nisam dosao do njih : Di je vas prijatelj otrcao?... Oni nisu nista odgovorili.
Ja sam dosao do klupica i pitali me drotovi : Di si bio?
Ja kazem : Isao sam pisati.
Drotovi : Pa zasto si bjezao?
Ja : Nisam ja bjezao, nego sam isao pisati iza grma jer sam vidio da dolazi auto pa nisam htio da me netko vidi kako pisam pored kule, sta bi ti ljudi u autu mislili?
I drotovi meni kazu da izvadim sve iz torbe i ja izvadio, i naravno u torbi su bile rizle.
I mladi drot se nasmije i kaze mi da mu pokazem di sam pisao. Ja mu pokazem to mjesto i on pita di, ja kazem evo ovdje, a on sta tocno tu, ja kazem da. I nasao je papir od paketa prazan sa mrvicama od vutre, ali ih je bilo jako malo, a to nije bio paket koji sam bacio. I on ga je uzeo i drzao ga je u ruci cijelo vrijeme dok je pricao sa mnom. I pitao me koliko imam godina, ja sam mu rekao 16, a on pita dali punih 16, kazem ja da, i on pita sta nemas vise godina, ja kazem ne. Onaj sa naocalama je otisao iza kule trazit ako sam sta bacio, a dok je on trazio, mladi drot me ispitivao. Moji frendovi su ostali s onim drotom na klupicama i on ih nije nista ispitivao.
Ja sam isprva rekao da nismo pusili vutru kada me mladi drot ispitivao, ali kasnije smo se pomaknuli iza kule i bili smo ja, mladi drot, i drot sa naocalama koji se vratio jer je trazio paket, a nije nista nasao.
Mladi drot meni kaze : Sada mi reci od koga si kupio vutru, njegovo ime i prezime i mozes ici, necemo te uopce teretiti. Meni je vaznije da ja znam od koga si kupio nego da tebe privedem. Ovakvu priliku ti nece svatko pruziti.
Ja : Nisam ja kupio vutru.
Mladi drot : Bolje da mi sada kazes sta je bilo jer cu te kasnije ja uhvatit na spiku.
Ja : Kakvu spiku?
Mladi drot : Vidjet ces.
Mladi drot : Tko je kupio vutru?
Ja : Neznam, ja sam dosao prije sat vremena s busom(istina) i oni su vec imali vutru.
Mladi drot : Tko oni?
Ja : Svi.
Mladi drot : Tko je motao pljugu?
Ja : Ja sam motao.
Mladi drot : Znaci ti si glavni, ti si glavonja... Trenutno si ti najbahatiji od svih i ti si najvise sumnjiv.
Ja : Ja sam motao jer sam ja kupio rizle.
Mladi drot : Tko je donio vutru?
Ja : Neznam.
Mladi drot : Pa tko je imao vutru kada si ti dosao?
Ja : Pa paket je vec bio na podu kada sam dosao tako da neznam.
Mladi drot : Tko je nudio vutru?
Ja : Nitko, paket je bio na podu.
Mladi drot : Sta ti mislis da sam ja blesav? Ti me pravis blesavim?
Ja : Ne, kazem vam sto je bilo.
Mladi drot je rekao ovom drotu s naocalama neka otide malo od nas i neka nas pusti same. Dosao je do mene i stavio mi ruku na rame i ponovno me pitao sva pitanja i ja sam mu isto odogovarao. Pita on mene dali znam gdje je Pulac, kazem ja da neznam, a on kaze: Dobro saznat ces.
Mladi drot : Ja sam tebi ponudio priliku da mi kazes od koga si kupio vutru, a ti me pravis blesavim i onda kada te istucem ces pricat okolo kako su murjaci ******.
Ja : Ja sam vama rekao sve sto znam.
Jos me malo gnjavio iza kule i dosli smo kasnije do ulaza u kulu gdje je bio dro s naocalama i pitao me drot s naocalama ako imam sta u gacama, ja kazem ne, a on meni skidaj gace i ja sam skinuo hlace i bokserice i kada je vidio da nisam nista buksao u gace rekao je da ih mogu ponovno obuc. Otisli smo nakon toga do klupica di su bili ta tri moja frenda i onaj dort s bijelom majicom i mladi drot je rekao B da ude u auto da ga vode u postaju. B je pitao dali moze zvati mamu, mladi drot mu je rekao da moze i neka sjedne u auto i otisao je pricati s njim. Rekao mu je kako sam ja rekoa da je on donio vutru i dao nama itd. Ja sam dosao do auta i B me odmah pitao ako sam ja rekao da je on donio vutru i ja kazem ne.
Mladi drot pita B: Dali ti vjerujes S?
B : Da.
Mladi drot : Ja mu na tvome mjestu vise nebi vjerovao.
Mladi drot je B rekao da ode sjesti na klupice, a ja sam isao s njima u auto i odveli su me na voznju. Mladi drot je vozio, onaj s naocalama je bio suvozac, a drot s bijelom majicom je sjeo iza do mene u auto. Nakon sto smo se vozili 2 min prema gradu drot koji je sjedio do mene je rekao kako se za nudenje trave dobiva od 3 do 5 godina zatvora i ako sam ja nudio travu, a ja mu kazem, ja nista od toga nisam rekao, a on kaze, nema veze, netrebas ti nista reci, mi cemo reci sve. Mi se vozimo dalje i odjdnom suvozac kaze : Vidite tko ce sada izletit po stepenicama iza nas, i mladi drot je stao i svi su se drotovi okrenuli iza i gledaju u stepenice, ja sam se isto okrenuo no nisam vidio stepenice te sam se odmah okrenuo naprijed i vidio sam da me drot koji je sjedio pored mene htio lupit dok sam bio okrenut iza da ne vidim tko me od njih troje lupio. I oni su jos jedno 20 sekundi gledali iza i cekali kada cu se ja okrenut, ali ja se nisam okrenuo i oni su se svi lagano nasmijesili jer im fora nije uspjela i mladi drot je krenuo dalje. Drot koji je sjedio pored mene me ispitivao cijelo vrijeme i pitao me da mu ispricam sve sta se dogodilo, a imao je mobitel oko vrata i skuzio sam da me snima.
Mene pita drot koji je sjedio pored mene u bijeloj majici : Tko je kupio travu?
Ja : Neznam.
Drot sa bijelom majicom : Reci mi tocno sta se desilo danas?(Ovo me pitao nekoliko puta i ja sam samo sutio, a na kraju sam mu rekao da sam im sve vec rekao, a on meni kaze da im nista nisam rekao, da ih samo pravim blesavima.)
Drot sa bijelom majicom: Tko je kupio rizle?
Ja : Ja.
Drot sa bijelom majicom : Zasto si kupio rizle?
Ja sutim.
Drot sa bijelom majicom : Sa kakvom namjerom si kupio rizle?(Tada sam skuzio da me snima i da ceka da ja kazem da sam kupio rizle s namjeorm da pusimo vutru.)
Ja : Nekad motamo duhan.
Drot sa bijelom majicom je poceo traizi neku gumenu palicu po autu da me istuce, ali ju nije nasao. I pitao me ponovno isto pitanje : Sa kakvom sam namjerom kupio rizle?
Ja : Pa rekao sam, nekad motamo duhan.
Mladi drot : Da...motate duhan, a imate cigarete, sada si najebo.
Maldi drot je poludio, dao je gas, prosao kroz nekoliko crvenih na semaforu i dosao je do tog Pulca(to je zgrada u staroj cetvrti Rijeke di zive Romi) i stao je ispred te zgrade i okrenuo se prema meni. Pitao me od koga smo kupili vutru, ja kazem neznam i on lupio sakom u prsa i primio me nakon toga sa rukom za zivac koji se nalazi izmedu ramena i vrata i stisnuo me ful, i pitao me desetak puta od koga smo kupili vutru, a ja sma mu govorio cijelo virjeme da neznam. Zaboravio sam reci da je suvozac drot cijelo vrijeme drkao po mom mobitelu(znaci jedno 30 min, uzeo mi je mobitel kada su dosli kod te kule). Mladi drot mi uzme mobitel i pita me ako imam kuci PUK kod od ove kartice, ja mu kazem da nemam jer da mi je tu karticu dala stara(sto je istina)...valjda mi je mislio ugasiti mobitel i onda ga upalit i kada trebas upisati PIN kod, on je htio namjerno napisatio krivi PIN kod tri puta da mi se kartica zablokira i da moram unesti PUK kod. Kada sam mu rekao da nemam taj PUK kod kuci, dao mi je mobitel i pustili su me. U nekoliko navrata u autu su prosli pored dobrih cura i komentirali su : Ima dobru guzu...NIje losa...Mogu ti rec da je dobra...Ajde primi ovu za guzove...i takve slicne gluposti. Ovaj drot koji je sjedio pored mene je zapisao moje podatke i mladi drot mi je rekao da ce mi kuci doc nekakav poziv za socijalnu radnicu(neznam dali je to stvarno mislio ili ne??????). U gradu sam kupio novu karticu za mobitel i jos sam malo u soku jer je jako malo falilo da ne padnemo danas.

Sta vi mislite o svemu ovome, dali oni smiju sve ovo radit i dali je netko imao slicnim iskustava i ako netko zna dali ti mogu posalt socijalnu radnicu kuci na osnovu ovoga sta se danas desilo, pa neka napise?

Ispricavam se zbog gresaka u pisanju, neda mi se provjeravat cijeli tekst... :roll:
 

GreenMan

Grizem beton,zvacem armaturu
Vutra Veteran
24.10.2004
1.802
167
88
48
www.legalizacija.org
Vacarili su vas na stare pandurske fore.Moj najiskreniji savet je da malo iskulirate posto ako sam dobro video nijedan od vas nije punoletan.Nema potrebe da zurite,nece vutra nigde da pobegne.Ovako mozete samo opet da budete na'vatani pa ce neko da se izleti pred pandurom i onda cete napraviti problem i sebi i roditeljima a to ne zelite zar ne?Ne treba vam to.
 
03.06.2006
22
0
0
GreenMan je napisao(la):
Vacarili su vas na stare pandurske fore.Moj najiskreniji savet je da malo iskulirate posto ako sam dobro video nijedan od vas nije punoletan.Nema potrebe da zurite,nece vutra nigde da pobegne.Ovako mozete samo opet da budete na'vatani pa ce neko da se izleti pred pandurom i onda cete napraviti problem i sebi i roditeljima a to ne zelite zar ne?Ne treba vam to.

Meni je ovo bio prvi put da su tako postupali prema meni...to je bilo zbog toga jer su me vidjeli da sam otrcao i znali su da nesto znam...
Pitanje : Dali mi oni na osnovu svoje sumnje da ja pusim travu mogu poslati kuci socijalnu radnicu?
 

BrkZorba

Aktivan Član
06.07.2006
81
2
0
Mogu ali 95% da nece.
Keep low profile jer si u idealnim godinama da najebes i da si zakompliciras bespotrebno zivot.
 
01.08.2006
0
0
0
KRETENI ODVRATNI! kerovi, drotovi! fuuj! tako naðu zaj. ljude koji manje poznaju zakon...mislim da je veæina nas dosta sliènih stvari prošlo, bilo s vutrom ili bez nje!

još i mene nešto više zanima "što oni smiju, a što ne :?: :!: "

-na temelju njihove agresije, vi imate pravo tražiti broj njihove znaèke, što se tiæe socijalne radnice, mogu zvati, ali po mome-to ne prolazi :!: Vas je troje (ili 4?) bilo, i vi imate svoju prièu (istinu)... tako da vas ne mogu "veslati" što se tiæe ovoga...

sve nas oni zaplaše jer ne znamo svoja prava. Mislim da si dobro postupio, a oni su mislili da æe nešto postiæi s time (što najvjerovatnije u pokojem sluèaju jesu)... (evidentirat æe vas ionako, ako ne u mup-u onda u svojoj tupoglavoj memoriji.... :evil: :twisted: )

samog su te odvezli zato da nemaš svjedoke šta su ti sve radili, prijetili i slièno...ako ostane na tome, sve o.k. Ako oni nešta zaprijete (pismeno, usmeno..) i vi imate svoju prièu, suglasite se-za njihovu agresiju prema tebi (kao da su oni vidjeli, da te nasilno strp'o u auto i slièno)

JER ÆE ZAKON DANAS PRIJE POVJEROVATI NJIMA nego vama.... mislim da su se sada zakaèili za vas i da æe to trajati dosta vremena..
...samo æe promatrati gdje i s kime izlazite....takva je situacija kod mene (promatranje).... njima je samo bitno da saznaju dobavljaèe......
 
01.08.2006
0
0
0
jinxis je napisao(la):
Rekao mu je kako sam ja rekao da je on donio vutru i dao nama itd. Ja sam dosao do auta i B me odmah pitao ako sam ja rekao da je on donio vutru i ja kazem ne.
Mladi drot pita B: Dali ti vjerujes S?
B : Da.
Mladi drot : Ja mu na tvome mjestu vise nebi vjerovao


  • -to je ono njihovo!! na slièan naèin se i naše društvo raspalooo.... :x
    -sad rijetko 'ko s kime komunicira, tj. 'površno' :?
 
13.08.2006
0
0
0
Pitas jel oni to smiju, a ne pitas sebe jel ti to smijes. Od kuda vam novac za sve to? Vi jos ne smijete raditi. Pa da roditelji. Roditelji rade svaki dan barem 8 sati na bi vi pusili travu i da bi oni kod kojih ste ju kupili mogli voziti mercedese. To se zove zahvalnost roditeljima.
Svaka cas policajcima. Jos par puta tako pa da vidimo hocete li i dalje uzivati u "biljci za Bogove".

Socijalna radnica, ne znam ali bilo bi super. Mnogi vise ne bi dobijali djeparac.
 

Laidback

Aktivan Član
12.08.2005
554
20
0
37
Čitaj član 5. pravilnika!

Zapali pljugu i smiri hormone... Ljudima se ovdje jebe za tvoje pametovanje o stvarima koje ne kuzis

@jinxis

Zaboravi na normalno pusenje po Rijeci. Buksa kod nekog doma i to je to. Nabavljaj od sigurnih veza, i zaboravi na rolanje na otvorenom.
 
03.06.2006
22
0
0
Čitaj član 5. pravilnika!

Stvar je u tome sto su u Rijeci bukse probijene tako da vise nigdje nije sigurno pusiti...bila je buksa kod nekadasnjeg Spirita(skupljaju se metalci itd.) sve dok nisu dosla 2 drota i 1 drotkinja, svi obuceni u rasparane hlace, majice i onda odjednom su ivadili znacke....to se desilo mojim frendovima, sva sreca nisu imali nista kod sebe...
Ali najsmjesnije je to sto se moze pusiti vutru kada se seces po Korzu, a ne mozes zapaliti u nekoj buksi jer te strah murje...


@wwwwww

Po tvojim postovima se vidi da nemas nikakvog iskustva za razliku od drugih korisnika ovoga foruma zato bih te molio da odes na jedan TRAJNI UZITAK i vise se ne vracas na ovaj forum...
I kakve to gluposti pricas, da mi ne smijemo raditi?!?!?!?! A sta je s praksom, sezonskim poslovima, danas se svi snalaze kako god znaju da bi zaradili novac...znaci ako ja po zakonu ne smijem raditi, to bi znacilo da cu ja cijelo ljeto ljencariti i nista ne raditi, e pa to ne ide.......


@ Cykke

Od kud si? Ako si iz Rijeke, koji dio?
 

Laidback

Aktivan Član
12.08.2005
554
20
0
37
Kao sto sam rekao. Ne isplati se riskirat i pusit izvan kuce u gradu. Van grada je druga stvar.
U centru sam (bulevard).
 
23.07.2006
0
3
0
Pitas jel oni to smiju, a ne pitas sebe jel ti to smijes. Od kuda vam novac za sve to? Vi jos ne smijete raditi. Pa da roditelji. Roditelji rade svaki dan barem 8 sati na bi vi pusili travu i da bi oni kod kojih ste ju kupili mogli voziti mercedese. To se zove zahvalnost roditeljima.
Svaka cas policajcima. Jos par puta tako pa da vidimo hocete li i dalje uzivati u "biljci za Bogove".

Socijalna radnica, ne znam ali bilo bi super. Mnogi vise ne bi dobijali djeparac

Opet lupas druze jer si neobrazovan ali zaista si potpuno neobrazovan , izvini ali tebi treba psihijatar i to po mogucnosti neki savremeni jer ako te nahvata neki ludak zavrsices na Lorazepanima ,Bromazepanima a ti si otrovan KAPIRAS.

Za travu ti ne treba novac ako ga nemas, treba ti jedna saksija malo zemlje ,malo svetla,malo vode i semenki ,sacekas malo dok ne poraste i procveta ,osusis lepo i imas trave :)

Za ALKOHOL ti treba NOVCA !!!, izlasci,zene ;) a ne za travu.Nazalost opet si pobrkao sve.
 
01.08.2006
0
0
0
wwwwww je napisao(la):
Pitas jel oni to smiju, a ne pitas sebe jel ti to smijes. Od kuda vam novac za sve to? Vi jos ne smijete raditi. Pa da roditelji. Roditelji rade svaki dan barem 8 sati na bi vi pusili travu i da bi oni kod kojih ste ju kupili mogli voziti mercedese. To se zove zahvalnost roditeljima.
Svaka cas policajcima. Jos par puta tako pa da vidimo hocete li i dalje uzivati u "biljci za Bogove".

Socijalna radnica, ne znam ali bilo bi super. Mnogi vise ne bi dobijali djeparac.

-nitko to nije nazvao "biljkom za Bogove"; jer se ovdje nitko time ne uzvisuje! jedno je tu i tam 'povuc'...drugo je pretjerivat u tome, kao i u bilo èemu drugom..to je 'Božja biljka', drugim rijeèima, dio prirode koju je Bog stvorio, a ne bilka "za Bogove" kako ti to kažež! Uostalom, svatko ima pravo na svoj odabir u životu, a ne da meni netko kroji zakone "šta ja smijem/moram a šta ne" :!:
-ja se barem kulturno ponašam prema ljudima i poštujem tuða prava, dok 2. ne vrjeðaju mene...i ne pravim gluposti po gradu kao moji vršnjaci (i mlaði i stariji) koji se napiju ko smug, divljaju po gradu, ne znaju ni za sebe, i cilj im je potuæ' se s nekim... što se kod nas može vidjeti svaki vikend (pa tako i ovaj!)-i sve je prešlo u cajke..koje "muzikalnosti" :x
-Mediji zaglupljuju ljude, zato je naj-Net, jer je potpuna sloboda govora (ali vjerujem da i to vlasti kontroliraju; danas tehnologija èini èuda :roll: )
 

kobasicat0r

Tehnička podrška
Administrator
23.10.2004
2.044
769
138
/dev/null
vutra.org
Čekaj, wwwwww, a zašto oni ne bi smeli to da rade? Po zakonu, berem u Srbiji, ako te pandur uhvati sa vutrom - padaš. Ako te uhvati sa zapaljenim džointom, može samo da ti piše prekršajnu prijavu za remećenje javnog reda i mira (doduše obično te izmlate ako te uhvate sa buksnom, ali to je neobrazovanost i nadrkanost kerova na delu), a njih su panduri uhvatili sa čim? Sa papirićem! Zamisli da tebe, koji si str8 startuju panduri sa zgužvanim papirićem i urade ti isto ovo što su ovom dečku uradili? Kako bi se ti onda osećao (malo preterujem, ne bi te cimali verovatno za papirić, oni su bili sumnjivi, ali moram da bih ti dokazao gde grešiš)?

I kao što neko reče, za vutru ti ne trebaju pare, samo vreme!

p.s. Savet: Pokušaj stvari da sagledaš sa malo drugačijeg stanovišta. Ako ne možeš, bojim se da džabe gubiš vreme ovde.
 
16.08.2006
0
1
0
Ma te civile najvise mrzim.

Pre neko vece smo sve popusili i prilazi nam neki chicha sa cvikerima i baca spiku kao:
"E ja vas volim sto pijete i pusite na ulici, imate neke dzojuse?"
I drug se primio na spiku, lik srao kako ima 43 godine kako stalno bleji na ulici i kako bi kao duvao sad. I trazi pljugu i pita da li imamo dzokavac i mi kao nemamo i ode. Prosetam se ja malo i vidim ga sa neka dva grmalja 2 sa 2. :shock: Kasnije ga drug video kako ulazi u policijsku stanicu :x :x :x
 
16.08.2006
0
1
0
Na bajsu je sam ulazio u stanicu :wink:
A nedavno je jedan prijatelj dobio kaznu od 20 000 dinara jer je imao pola dzojusa u ruci, isto ga priveli civili :wink:
 
23.07.2006
0
3
0
A nedavno je jedan prijatelj dobio kaznu od 20 000 dinara jer je imao pola dzojusa u ruci, isto ga priveli civili

20-30 grama za neku licnu upotrebu ako te uhvati NARAVNO da nisi prodavao vec samo konzumiras mislim da je kazna velika od 20.000 mada ako mora tako nema nikakvog problema ,, PLATICE SE

Kada pogledas kaznu od 20.000 dinara za to sto si samo koristio jedan po meni odlican antidepresiv a pri tome nisi nista lose uradio na prvom mestu prodavao ILI nedaj boze napravio neki prekrsaj, onda se u coveku probudi kad vec placa takve abnormalne sume zelja za Heroinom jer cim placa toliko onda ima i za Heroin, svima je dobro poznato da u 2006 godini trava nije skupa jer je moze svako uzgajati.Ako je koristi za licne potrebe i neko ga nahvata to je neko kome je jako mnogo dosadno ILI namerno tera ljude da prelaze na jace droge koje se ne osecaju kad se uzimaju.

Kapiras znaci pre ce se covek tako navuci na Heroin kad mu iz dzepa uzimas Non-Stop lovu, nego sto ce posle obicne marihuane preci na Heroin.

Ako treba da se plati cemo platimo 8) nema nikakvih problema ali zato ce i ovaj sto me naterao da platim zbog obicnog joint-a sto sam ispusio dok ubice i lopovi setaju slobodno ulicom isto platiti ali duplo ovaj put, nema nikakvog problema nije ni on uvek trezan nahvatacemo ga vec jednom u njegovim hirovima pa lepo na NET jednu malu reportazicu i nema nikakvog problema IZVOLITE !!!

Pa draga gospodo kome je bas toliko dosadno i kome smeta normalan covek koji samo konzumira i ne prodaje niti pravi neke probleme onda tu SAM !!! da vidimo kome ce se dosaditi pre.

NI JEDNA VLAST NIJE VECNA !!! 8)
NAPOMINJEM DA SE SVE OVO ODNOSI ISKLJUCIMO NA CISTU MARIHUANU
 
03.06.2006
22
0
0
Mislim da je sve rijeseno....socijalna radnica mi nije dosla kuci i nisam dobio nikaku obavijest ili nesto slicno.... :twisted: :lol:
Jos kad bi ukinuli novi kazneni zakon!!!! 8)