Preko granice

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
15.11.2013
29
3
0
Planiram za koj mesec da nosim 15-25 grama, idem u grcku preko makedonije, sta mislite, najbolji nacin, ako neko iz iskustva zna kakvi su pregledi na granicama i to?
PS Idem preko srednje skole sa drustvom
 
20.03.2014
5
8
0
Ti to planiras da se ceo razred uduva? Meni mirisi na problem taman da da vas na granici i ne pogledaju. Drzi se ti na ekskurziji alkohola da te stvarno ne zaboli glava.
 

Big L

B.I.G.
Poznanik Foruma
11.09.2009
1.841
2.188
188
Brooklyn NY
Ja sam cuo da je Grcka dosta stroga prema vutri..... neznam, ja se nebi igro....

A i uostalom, uvijek kad se ide na maturalac, ide se u mjesta u koja svi idu na maturalac, a to i dileri znaju, tako da se nemoraš brinuti oces moci tamo nabaviti....
 
  • Sviđa mi se
Reactions: dzidzimilovic

Ena&Modelsy

Aktivan Član
04.01.2014
499
473
83
Ne znam da li ti se sve to isplati da bi ti na kraju bio vazan ispred drugara kako si preneo ovo i ono...a da imas problema i tadi svaki putt naredni kad ides u inostranstvo i da te na svakom sledecem prelazu kad god budes isao vani pretresaju,izvlace iz autobusa i skidaju do gole koze...i ja sam isla sa skolom nekad ali sam uvek tamo mogla nabaviti sta sam htela,a i bilo je dosta bolje i kvalitetnije nego kod nas...pa ti razmisli jos jednom pa radi kako je tebi ipak najbolje...:)
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Big L

ganja_farmer

grower wannabe
25.05.2009
1.336
4.151
188
73
dzidzic je napisao(la):
Ti to planiras da se ceo razred uduva

dečko je napisao da ide s društvom preko srednje škole,znači stariji su,ali su se prikrpili nekom razredu i idu se provesti,valjda.... :) osim ako je maloljetan pa je tako napisao da ne popije ban. :icon_lol:

a ti Astral ako već planiraš nositi za po putu,radije ponesi peticu,desetku čisto da imate za skratiti vrijeme ako se već ne možete strpiti do dolje....radije manju količinu,što lako možeš zbuksat u gaće ili progutat na kraju krajeva,ako zagusti.a dolje kad stignete uzmete za pušikat od lokalnih opskrbljivača ;) da probate malo stranjske vutrice.... ;)a i dobro ti kaže Big,imat ćeš izbora tamo jer idete sigurno u neko mjesto poznato po učeničkom turizmu :),ne idete sigurno razgledavati zabačene manastire sa curama iz bogoslovne,pa će sigurno biti i šaputanja sa stranje ˝marihuana,hashish˝ radije pare od tih 15-25 gr sačuvajte do dolje. ;)

p.s. maturalac.......moja neostvarena želja,jbg nije se imalo para,šta ćeš....al zato sam poslije prošao dosta ˝maturalaca˝ druge vrste sa pravom ekipom :D
 
15.11.2013
29
3
0
Punoletan sam, privalili smo se na neki nacin, ne mogu sad da objasnjavam, uglavnom sumnjam da cemo nekoga naci, lokacija je olympic beach-paralia, cisto turisticko mesto, tako sam bar cuo.
 

Ena&Modelsy

Aktivan Član
04.01.2014
499
473
83
E vidi Astral ta Paralija je bas turisticko mesto i tamo jako puno ima turista sa ovih prostora pogotovo iz Srbije,cak i u radnjama i buticima rade iz Srb..a mozes nabavati tamo sta god hoces pogotovo kod afrikanaca koji na ulicama prodaju slike i te zahebancije,oni imaju sigurno i ponudice ti has itd..a imas tamo i neki disko u koji se pretezno skupljaju Albanci valjda oni to i drze pa tamo ima sta god hoces...tako je bilo pre jedno cetiri god.kad sa ja bila ...tako da nemoj nositi nista odavde jer tamo imas bas sve...:)kao i na Zakintosu imas svega...:)
 

unicum

Aktivan Član
01.03.2014
176
194
0
jbt, nije vutra voda, pa da nemoš bez!!!
ko što kolegica kaže, tamo ima više toga nego doma i dostupno je na svakom ćošku!!!

a za turiste mora da ima!!!
 
  • Sviđa mi se
Reactions: CilI
11.05.2013
22
29
0
Nisam citao sve postove, pa ako sam dao isti savjet zanemarite haha.. Ja kad sam bio nosio u Bosnu pol komada stavio sam u usta sutio i prosao, da je bilo sranja progutao bi i nebi pusio tih 0.5 :) ali mi kad smo trebali ici na maturalno putovanje ali nismo isli, dogovarali smo se nas par za 25-ku i plan je bio stavit svako 3,4 kom. u sendvic s folijom omotat jedno 3,4 puta i jos u vrecicu stavit.. ubacit lagano u torbu i to je to.. a pas ako osjeti sta reci mu da je dobar prsut unutra :p :p
 

hejzoni

Aktivan Član
Banovan
25.02.2013
170
590
93
Barcelona
seedstockers.com
Ne bi bio prvi put da pas uđe u autobus.. A ako baš hoćeš nositi, možeš baciti u onu kantu za smeće što bude u autobusu, ali prije toga dobro spakiraš (kutija od onog pringles čipsa i prije toga omotano folijom, razne tube itd. :D), pa ako i netko nađe ne mogu dokazati da je baš tvoje osim ako te netko iz busa ne cinka.

No ipak ti ne bi preporučio nošenje preko grane.. Pa pričamo o vutri koju cijeli svijet puši, ako ti ne nađeš nju, ona će tebe :D
Ljeto je, turistička destinacija, pa je i logično da ćeš moći nabaviti šta god hoćeš.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: dzidzimilovic