Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Pa da, vidio sam to, ali sam prekjuce liku poslao pp i on mi je odgovorio. A juce nisam imao uopste tu opciju. Mislim, nije problem, nego pitam je li ima nekakvo oduzimanje bodova ili slicno? Da znam za drugi put da ne zeznem...
Pozdrav ekipa,pokusavam obnovit zaporku za nick [email protected], no kad zatrazim reset na mail mi stize link za obnovu ovog profila, nick kojeg sam ranije koristio, i kao sta vidite pise 0 poruka, 0 lajkova....ili da mi se omoguci promjena zaporke za nick [email protected] ili da se prebaci s tog računa na ovaj koristim taj racun 10god,od 2011pa ako se moze nesto rjesit u vezi toga bio bih zahvalan
Edit: primjer jedne od mojih tema koje sam otvorio https://www.vutra.org/threads/white-widow-autoflower-by-dinafem.20021/unread
Dakle ako je moguce spojit taj nalog s ovim ili da mi se jednostavno omoguci obnova lozinke za nick "[email protected]"
Hvala uaprjed