Put za Amsterdam

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Spawn_of_Uamenti

Aktivan Član
15.03.2010
131
57
28
41
Eh kad bi naši vladajući skužili neke stvari... a generalno je znano da ako je nešto dostupno i legalno na dnevnoj bazi automatski postaje manje zanimljivo nego neš što je zabranjeno i ne može se lako nabavit. Svugdje je alkohol legalan pa nije da su svi alkoholičari i ne konzumiraju svi alkohol, tako i za vuju.
 

bozga

Ninja poljoprivrednik
Poznanik Foruma
08.07.2007
906
549
113
Ne sjećam se
U većini kofišopova se može pušiti džoks u kojem ima duhana, nije nikaki problem!
U nekim kofišopovima imaju neko bilje za motanje kao zamjenu za duhan, isprobah i nije toliko loše, ali ne gori baš dobro i meni je ipak bolje s duhanom.
Dost ekipe mota čiste pljuge, ali to je meni previše. Jednu čistu i cijeli dan ubijen extra. :icon_mrgreen: Pogotovo imaju one neke držače za rizle u koje se stavi rizla i samo se napuni s gandžom, to ispadne topovska pljuga. Opet bi išao da imam para, baš me neka pozitiva opali kad pomislim na A'Dam. Preporučam kofišopove Dampkring i 420 Kuil . :)
PiS
Boz :sun2:
 

idoser

Aktivan Član
09.02.2011
61
3
8
46
ja izvadio vrečicu duhana u KŠ, smotao i došla mi konobarica da je zabranjeno pušiti i lijepo me zamolila da spremim duhan u đep. i dala nam neki substitution piše na kutiji. iskreno nemam pojma dal smiješ pušiti cigarete u KŠ, a i kaj će ti to kad je tam wutra jeftinija od cigareta. tak da nema smisla.
probao sam Jack Herera tamo prvi puta i UBIOOOOOOOOOOOO MEEEEEEEEEEEEE!!!!! ali mi je WW ostao u najdražem sjećanju.
putujte sa vlakom, čuda se mogu sakriti u njemu i dofurati u ZG:))))))))))
 
14.10.2010
34
0
0
32
To vjerojatno stoji da u vlaku mozes cuda radit... ali nznm...ja preferiram avion a uostalom puno je jeftinije avionom nego vlakom...
Sta se duhana tiče...mi smo rolali sa malo duhana jer je ono njihovo stvarno jako...niko nam nije nista reko...al vjerojatno ima CSova u kojima na to vise paze i onih obicno manjih u kojima te niko nista ne pita... Nadam se ovo ljeto ponovit izlet u osmom mjesecu.
P.S. preporucio bi svima da u A'dam idu ljeti ili barem u toplijem dijelu godine, jer je za novu godinu npr gore bolesno hladno i ruzno je vrijeme stalno...snjeg i led... Ljeti je savrseno, mozes koristit bicikle, setat, visit po parkovima i istrazivat uokolo... a ne treba ni spominjat da se za novu sjati miljarda turista u grad i nemozes ni uc u CS jer su uglavnom svi malo i nemaju puno mjesta...
 

bozga

Ninja poljoprivrednik
Poznanik Foruma
08.07.2007
906
549
113
Ne sjećam se
idoser je napisao(la):
ja izvadio vrečicu duhana u KŠ, smotao i došla mi konobarica da je zabranjeno pušiti i lijepo me zamolila da spremim duhan u đep. i dala nam neki substitution piše na kutiji. iskreno nemam pojma dal smiješ pušiti cigarete u KŠ, a i kaj će ti to kad je tam wutra jeftinija od cigareta. tak da nema smisla.
probao sam Jack Herera tamo prvi puta i UBIOOOOOOOOOOOO MEEEEEEEEEEEEE!!!!! ali mi je WW ostao u najdražem sjećanju.
putujte sa vlakom, čuda se mogu sakriti u njemu i dofurati u ZG:))))))))))

Što se tiče putovanja vlakom, ne bih se složio da se može svašta profurat. Možda si ti imao sreće, ali u dosta vlakova koji iz NL idu u DE zna bit murije s psima.. Tako se i meni jednom dogodilo, pas je nanjušio pederušu da smrdi po weedu, ali nisam u njoj ništa imao samo prazne vrećice u kojima je bila trava.
Najlakše je profurat avionom, staviti u check in prtljagu gram ili dva u čarapu ili sl.... Nekoliko puta sam tako uspio, ali više mi se to ne radi baš jer je to bilo glupo.
Nisam ništa profuravao jer po mome mišljenju fakat se ne isplati zbog par gr imati extra sranja, zabrana ulaska u EU, international drug trafficking, velike kazne i moguć zatvor i hrpa *****rija... Ako ti dođe pas, nema šanse da se izvučeš , nanjušit će 100% zato savjetujem nemojte švercat preko grane, ne isplati se. A avion je isto riskantan jer imaju magnetnu rezonancu na nekim terminalima i također na nekim terminalima imaju onaj stroj s milimetarskim valovima koji prepoznaje objekte skrivene pod odjećom tako da nema šanse da švercate u gaćama ili slično.. Jedina opcija kako možete relativno sigurno prošverat je nagurat u prkno, ali to je već ekstremno i nisam toliko očajan da bi to ikad radio, ali ako netko baš mora go for it!!! :icon_lol:
peace
boz :sun2:
 
14.10.2010
34
0
0
32
A vidi, znam ja osobu, koja je bila toliko glupa da je iz egipta nosila stapić šita avionom nazad, i sve je proslo ok, bez ikakvih problema, al iskreno ja mislim da je ako ides avionom neopisivo glupo ista pokusavat svercat. Nebi se nikad upustio u takve akcije hehe. Oni imaju one skenere, i sve vide... Ja kad sam iso za Australiju su mi otvarali kofer da bi nasli paket Kiki bombona :S , a psi i sl da ne govorim. Cak ni Srbija nije sta je neka bila. U vlaku za BG smo na grani cekali oko sat vremena, bilo je i pasa i svega :S
Ali na kraju krajeva, nakon nekoliko dana provedenih gore svako normalan izgubi volju za pusenjem i smraci mu se kad mu neko doda pljugu, i jedva cekas se malo odmorit :DDD
 

idoser

Aktivan Član
09.02.2011
61
3
8
46
ostalo mi je zadnji dan oko 10 g svega pomješanog u vrečici. bilo je ili baciti ili furati u zg. pa sam to zamotao u svašta, prezervativ, maramica, vrečica od čokolade i nagurao to u kutiju od cigareta. i bacio u kantu za smeće liku koji je sjedio ispred mene. tak da J ga, nije moje:). pokvareno, ali kaj se mora mora se:))). i pokupio to u Zgu. mada ne vrijedi to toga što je napisao Bozga. al mladost ludost:) ekipa mi je vrištala kad su probali to. ovo u ZGu nema veze sa time što se tamo konzumira. skroz nova dimenzija pušenja.
 

slobodan

Aktivan Član
16.08.2010
329
70
0
74
srdacan pozdrav svima od meskalita i slobe iz a-dama! :)))

bozga svaka cast za amnesiu,mnogo dobra... samo sto sam je ukombinovao sa nekim nabudzenim ringispilom/toboganom i zamalo da umrem koliko je bilo dobro... :)))
(savet:nemojte mesati pogotovo kad vam je stomak pun... :D )
 

bozga

Ninja poljoprivrednik
Poznanik Foruma
08.07.2007
906
549
113
Ne sjećam se
hihihihihihi :respect:

obavezno da probate Super Silver Haze , Kali Mist ili Nevilles Haze nesto od to troje za razbudivanje i ultimativni sativa high....
javite kakav je bio high :icon_mrgreen:

peace :sun2:
boz
 

Tarki

Aktivan Član
11.01.2008
1.184
139
0
37
Odite u coffe shop "Rusland" čini mi se da se zove i probajte njihov "White Russian". E to mi je no1 vutra u damu od valjda 30+ strainova koje sam duvao.
I bubblegum dakako nemojte zaobići, samo zavisi od kofi šopa do kofi šopa... mogu dva imat vutru koja se isto zove, a da nije ista.
Uživajte momci, nemojte se pogubiti u Red Light Districtu :)
 

slobodan

Aktivan Član
16.08.2010
329
70
0
74
hihi hvala drugari na savetima!

toliko toga za probati za toliko malo vremena... danas je dva dana kako smo tu,a imam utisak da je dve nedelje... nije bas dobro mesati vise vrsta za kratko vreme,jer nastane ludilo u glavi... ali svakako da se trudimo da neradimo to i da nepravimo gluposti,sto nam bas i nejde za rukom... :))))
a red light je prica za kad se vidimo na rostilju,svakako jedno lepo iskustvo koje bi voleo da ponovim jos nekoliko puta... :)))

pozdrav!!!
 

Meskalito

Panamamama
Urednik
Moderator
08.10.2008
958
1.460
163
Preporucujem trenutno : Chocolope , blueberrycheese , amnesia hejz
slabije su : loughing buda , purle hejz , o.z.kush , cheese ...
Jake su orangebud,whitewidow ali nisu nesto za snjuranje po gradu
Treba bas znati sta ima u kome kafeu ali cenim da bi se i to za nedelju dana tamo resilo :icon_lol:
I trazite lepe hedove ne dajte da vam uvaljaju prasinu
 

SlowRider

Banned
Banovan
27.04.2011
21
4
0
47
neznam jel ovo off al imam pitanje.kolko otprilike treba novaca za 4-5 dana za amsterdam.cirka neki jadni hotel i tako.išli bi s autom.te troškove znam.neg onak ugrubo da se pošteno popuši popije najede.bez suvenirčiča i tih dodatnih troškova.bili su mi frendovi i kažu da je svaki imao 200 eura.to mi je nekak malo.i da nikako iči u coffie shop po centru jer malo izvan centra cjene duplo manje.tako su rekli.a robica ista praktički.evo ja si upravo čestitam 1.maj....po drugi puta hahaha
 

Sekach

Tekst kojim se isticem
30.07.2010
797
149
63
Jbg, treba ti onoliko koliko si spretan...neki kazu 100 eur po danu...sto je po meni pretjerano...

Imas hostela za 10 eur dnevno, nemoj jesti neki gotovi junk nego kupis par namirnica i sam si slozis jelo pa prodes za 7-8 eur dnevno za hranu(zdravu i ukusnu)...

I ostalo ti je samo trosak koliko ces pusiti...a to moze poprilicno varirati... :icon_lol:
 
27.01.2011
44
15
8
36
Ja idem za 3 dana na neku malu ekskurziju ,2 dana Hag ,2 dana Amsterdam,i 2 dana Bec .E sad napravio sam neku weed listu :Amnesia ,Bublegum,Lemon Haze,Purple Haze,Blueberry i Orange Bud.Treba mi neki savet sto se Coffeshopova tice ,koji su dobri i da li u njima ima magicnih pecurkica?I pored pomenutih vrsta koje su jos dobre? Hvala svima ,Stay High :)
 
  • Sviđa mi se
Reactions: midsomer

SlowRider

Banned
Banovan
27.04.2011
21
4
0
47
pa to i kažem.največi trošak je pušenje.budem si ja složio ljepo računicu kad izguglam cjene malo pa čemo vidjet.
 

bozga

Ninja poljoprivrednik
Poznanik Foruma
08.07.2007
906
549
113
Ne sjećam se
Hoteli su kad sam ja gledao minimalno 100€ noćenje, a hosteli su minimalno 25€ s doručkom....... Ovi jeftiniji su žali bože ne bi preporučio ako i ima jeftinije od toga. Stayokay su dobri hosteli za prihvatljivu cijenu.
Za trošiti ovisi, bez 100€ dnevno teško je ako se misli puno pušit, pit, dobro klopat, ić u disko ili nedaj bože kupit nešto dodatno, vozit javnim prijevozom ili taksijem, unajmiti bicikl.... No može i za 50€ dnevno to je onak socijala.
boz :sun2: