The grow dnevnik

Hempatia Soma Seeds Herbies Headshop
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
14.12.2010
10
2
0
32
Brate sjebano dobar dnevnik!! Pa da posaljes malo Nine over-boarder :)) Steta za Cheese, al dobro Boze moj.. Bar ces se fokusirati na Ninu!
 
  • Sviđa mi se
Reactions: 4herbs

Falcon

Aktivan Član
09.09.2010
229
29
0
44
hehe Deda....bas sam mu ja htio nadodati za te papirice sto pise...i ja imam tablicu u exc...i to sam skinuo sa neta free godisnji planer...malo ga preuredio i isto imam u bojama sve zapisano,poljevanje,kad,sta,zasto:)....cuj..svi smo mi djeca u dusi:)....i ti bi si mogo tak nekaj napraviti 4herbs....imas dosta tih planera,kalendara za skinuti free koji se daju odlicno prepraviti za sve zabiljeske i to izgleda super onda...ko Hesijeva tablica za gnojenje:)....samo naprijed s dnevnikom,super je;)
 
  • Sviđa mi se
Reactions: 4herbs

4herbs

BANOVAN
Banovan
03.06.2008
468
96
0
33
Hvala svima na posjeti
Deda - nisam mislio koristit ništa drugo osim cfla-planirao sam dodat 90 watta 6400k još untra ali sad kad malo bolje pogledam za ovo što meni treba 200watta je sasvim uredu,kako mi se sad čini ostat če samo Nina u boksu a svejedno ovo mi je prvi put da koristim cfl pošto sam prije samo hps koristio!

Biljka če ostat u toj posudi do kraja,sad sljedi jedno tjedan dana širenja i rasta,ali planiram ju držat u vegetaciji 4-6 tjedana ovisno o brzini rasta te biljke pošto če bit dosta treniranja jer moram i neku količinu navuć na tu jednu biljku!

ako mi se nebue sviđalo vračam se na 250wattni hps a ako valja ostajem na cflu pošto je po meni solidno,ništa manje biljka ne raste a temperatura je puno prihvatljivija u cijelom boksu!pozz
 

Dolf

Aktivan Član
27.09.2009
104
11
18
31
Sve pohvale i od mene pratim dnevnik do kraja!!
spremio si se lepo za zimu....



Cenim da ce nina ispasti odlicno!
 
  • Sviđa mi se
Reactions: 4herbs

deda

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
29.02.2008
704
2.663
163
55
ma valja cfl, ima svoje prednosti definitivno, temperaturne pogotovo.
i vutra ispada sasvim ok. jedino što se meni čini da joj treba malo duže da svrši :D
boxovi manjih dimenzija i energetska učinkovitost kao logično rješenje nameću cfl
mislim, da ne bude zabune, jasno je ko dan da hps ima bolje rezultate
ali ja već nekoliko grow-ova jašem cfl i nemam namjeru ni potrebu, a ni visinu boxa da se igram s hpsom
i naučio sam jednu stvar, ljeti ako u prostoriji di box živi nema klime, nema sadnje
ljetni box grow su mi posjetili spidermajtovi i tako su me sredili da je to bilo tužno
a ni šumska epizoda mi nije bila naklonjena u sezoni 2010
ali to sam sam kriv. imao sam satorija, speed q. i safari mixa i jedan haze skunk koji sam dobio na poklon i ON nikako nije pokazivao spol
i onda odjednom, u par dana pretvorio se u prekrasnog princa iz noćne more i sve moje lipe mandala cure izševio
urod je bio desetkovan iz razumljivih razloga, kvaliteta je bila skroz ok unatoč simenu.
i sad imam sjemenke križanje mandale i haze skunka
baš me zanima na što će to ličit
ali tata mi se nikako nije svidio tako prepreden i usporen a onda ubrzan
sad je zima pa box proizvodi par tih sjemenki, 8 miles high, Point Of No Return, Satori i S.Q
I mogu vam potvrditi ono što na mandala sajtu piše za 8mh, pokazala je spol (ženski) 3 nepuna dana nakon switcha na 12/12! predobra osobina.
Za ostale se još čeka... Ali kradem ti dnevnik, sorry... (kad mi žena ne da da otvorim svoj ahahahahaha)
 
  • Sviđa mi se
Reactions: 4herbs

4herbs

BANOVAN
Banovan
03.06.2008
468
96
0
33
Joj lega nemoj da ti ja počnem,moram reč da sam očajno razočaran s greenhouseovim sjemenjem
več nekoliko sorti sam isprobo i klijavost im je smeće nad smečem i više nikad neču kupovat njihovo sjeme!
Mandala i royal queen seeds su naspram greenhousea prva liga što se tiće klijanja!
Greenhouse je usro sjeme s tim fem verzijama i nijedna sorta više nije original ni blizu
jedva sam uspio proklijat big bang i tek juče je pustio klicu nakon što sam ga rućno prorezivo inače sumnjam da bi niklo!
inače danas je nini 14 dana vegetacije i napreduje odlično,još jedno zaljevanje i mogu počet s treningom,neču radit toping koliko mi se čini jer mi se neda gubit na vremenu a sve se to može napravit s lst-om i supercroppingom koji mi je najdraži od svih treninga ali eto bit če slika uskoro pa čete sve vidjet!
uskoro pravim i istraživanje oko meda i bakterija,primjetio sam da se neki ljudi bune oko toga pa ču sve dokazivat mikroskopski i bit če slika pa naletite!pozz
 

4herbs

BANOVAN
Banovan
03.06.2008
468
96
0
33
Evo ljudi i mene,spavo cijelu noć al više nemogu,muče me živci pošto danas imam završni ispit iz jednog od strukovnih predmeta pa mi neda vrag mira i tjera me da učim,inače za sve koji neznaju trenutno vanredno derem ispite,svaki tjedan novi ispit a poslje toga planiram upisati botaniku pošto se nemogu u nijednom drugom zanimanju pronaći...isto tako zbog stressa i okolnosti moje bolesti moram vam javiti da sam se vratio korištenju SSRI anti-depresiva pošto mi je postalo jako neugodno, čak i u normalnim svakodnevnim situacijama te mi se kemija totalno poremetila...dobio sam prijateljski savjet od doktora da pijem tablete jedno vrijeme a da kanabis koristim povremeno da smanjim nuspojave i da budem sretniji općenito pošto on nevidi nikakve loše strane konzumacije kanabisa!

Evo i današnje slikice!!!

Nina 14 dan vegetacije!




A evo i klice Big Banga,klica je otvorena mehaničkim putem,prorezivanjem ovojnice sjemenke!Kako mi se za sada čini ima da se izvuče ali rast če biti vjerojatno slabiji i sporiji dok se ne oporavi od stresa koji sam joj nanjeo ali kako rekoh bolje i to nego da sam sjeme bacio u smeće!


Svi koji pratite dnevnik ste dobili rep+ od mene(svi kojima sam mogao dati pošto me i vutra zajebava nekad i nekad nemogu uopče postat slike i odgovore...neznam zašto???

Toliko od mene pa se čujemo...:))) pozdrav svima!
 

Falcon

Aktivan Član
09.09.2010
229
29
0
44
Super!...sad uz ninu imas i big b....odlicno....ja sam ww.od GHS-a germiniro 2,nisu se otvorile...zarezo sam ih...ali nista ni tad,skart sjeme,nadam se da ce ostale 3 biti kak treba..pa makar i poterale ko tvoj big b...kad ih zarezem...bolje ista nego nista jbg...thx na rep+
 

leš

Aktivan Član
06.10.2010
80
11
8
38
sa guštom pratim ovaj dnevik,baš me zanima to savijanje i presavijanje,NINE
ova zemlja sta koristiš composana, mislš da je bolja od tera magme.pošto ima pelita i ta sranja
čini mi se da je i dosta skupja od iste.
gledam i učim----:watchplant:SRETNOOOOOOOOOO
 

SiD

bože petra!!!
Vutra Veteran
15.01.2008
1.091
647
138
35
ova nina mašina baš fino napreduje... listovi mi se jako dopadaju... e to je primjer kak biljka treba izgledat u vege mladim danima :thumb:
samo napred hrbz......

tnx za info na PP...
 

4herbs

BANOVAN
Banovan
03.06.2008
468
96
0
33
leš je napisao(la):
sa guštom pratim ovaj dnevik,baš me zanima to savijanje i presavijanje,NINE
ova zemlja sta koristiš composana, mislš da je bolja od tera magme.pošto ima pelita i ta sranja
čini mi se da je i dosta skupja od iste.
gledam i učim----:watchplant:SRETNOOOOOOOOOO

Nebih ti mogao reći da je bolja,bolja je za vegetaciju,terra magma je više zemlja za cvjetanje pa su biljke blijeđe boje i malo jači stretch imaju tijekom rasta,ali obadvije su jako blizu compo sanna je otprilike 100kn 30 litara a terra magma ti je 20kn 8 litara tako da kad gledaš tu je negdje,po meni je najbolje mješavina obadvije da budem iskren,big bang ču sadit u mješavinu pa češ vidjet kako to funkcionira!

SiD - Nema beda ako još šta budeš trebo samo pitaj,nadam se da si shvatio sve iz slika!
 

4herbs

BANOVAN
Banovan
03.06.2008
468
96
0
33
Evo mene s par novih slika,dobio sam mikroskop za božić,onaj što ima usb priključak s kamerom,kamera sama po sebi nije neka kvaliteta,loša je razlučljivost kako možete i sami vidjeti ali golim okom je nevjerovatno oštra slika i stvarno ima dobro uvečanje od 20x do 1280x povečava pa eto da bacim par fotki neke hedovine domačice i presjek stabljike drveta da vidite kako to otprilike izgleda...jbg ja sam zadovoljan pošto bolje išta nego ništa,ali kad se okom gleda nevjerojatna oštrina!!!

Evo i fotki







 

bobach79

Aktivan Član
19.11.2009
244
53
28
43
Jel možda ovaj?:icon_lol:
pc170180.jpg
 

NumBdoT

Aktivan Član
07.10.2010
70
10
0
42
e nemogu vjerovat da ti nisam pre odgovorio e biljka ti majka,zajeb.no to sa BB-eom iaaja sam tako jednom "mehanicki" otvorio sjeme ,izaso mi kripl embrialni bili koma prakticki mrtvi na porodu,biljka exstra mala ono dwarf,nakraju nazalost bez sretnog zavrsetka strunula glavna grana i sjebalo se 90 eset posto biljke osto jedan hed samo hahah ukurcu,sreca nije bila jedina na outdoru
ugl ija se rapsrico,ajm keping maj aj on you just that ju now heheh xD

ev i slikice:

http://img843.imageshack.us/i/hpim0050.jpg/
 

4herbs

BANOVAN
Banovan
03.06.2008
468
96
0
33
Ej pa nije taj hed tako loš...hehe nažalost očito sam zahvatio klicu dok sam prorezivo jer big bang nažalost nije preživio kao njegova seka Nina :( a baš sam se ponado al očito im nije suđeno,neznam šta da kažem osim da sam jaaaako razočaran s coloured seeds mixom,i big bang sam dobio na dar takav prije i posadio i zamisli iz jedne sjemenke dobio 2 klice i sve bilo super,odvojio sam ih čak i presadio i na kraju obadvije same od sebe umrle,a klice nisam dotako doslovno,neznam šta je bilo uopče?krenule su super i na kraju umrle obje,neznam dosad mi je najlošije sjeme ikad ovaj paket i neznam šta da mislim osim da me zahvatio paket koji je jako dugo stajo u neprilagođenim uvjetima skladištenja il tako nešto,sjeme nije ni za k,u biti sad sam več popizdio jer nijedna sjemenka neče sama da nikne normalno,stavio sam himalayu gold sad direkt u 3 litre posudu s mješavinom terra magma/compo sana oko 40% terra 60 % compo sanna i samo s ph podešenom vodom zalio,ako i ovo nebude izašlo sada,a neču je stvarno ni pogledat dok ne iznikne ali ako ne nikne nazvat ču firmu i ***** im majku što sam dobio neko retardirano sjeme,stvarno nije normalno da od 3 sjemenke samo jedna uspije i to na neformalan način!

Ajde da ja nastavim o growu!
Nina je ogromno široka i još se širi ali u visinu neide ništa skoro,to prepisujem toliko velikoj posudi jer biljka troši energiju na širenje i sad je skoro široka kao cijela saksija,par cm od rubova,to mi je extra zanimljivo i čekam da krene u visinu al očito sam dobio indica fenotip ili tako nešto jer ovo je stvarno najniža biljka ikad u mom boksu,masni indica listovi,širina srednjeg prsta na fan listovima je 5-6 cm sigurno i za sad je primila supercropping pošto mi ne izgleda još dovoljno visoka za ikakav drugi tip treninga, ima 5 katova sada a visoka je cca. 9 cm kod najgornjeg para lišća,bit če jaaaaaaako gusta koliko mi se čini!Ne usudim se topiraj jer neznam na koji način če biljka reagirat pošto neke biljke nisu pogodne za određene tipove treninga,to znate i sami,neke su za scrog,neke su za lst,neke za toping a neke baš netreba dirat osim pomagat supercropping-om,inače to mi je jedna od najčešče korištenih tehnika,obožavam drobit stabljiku i onda za par dana kad nabaci koljeno koje se deblja i deblja a gornji rast još gušći i jači bude!

Slike če bit kad donesem fotič,reko neču slikat jedno tjedan dana da vidite koliko se mala proširila i kako to sve izgleda sada nakon par dana rasta...veče je iznenađenje!

Pozz svima i uživajte!
 

4herbs

BANOVAN
Banovan
03.06.2008
468
96
0
33
Evo i stanje u boksu danas,Nini je danas 18 dan vegetacije i sviđa mi se jaaaaako način na koji raste,gusto i nisko,bit če to do jaja!

Nina!!!!!!!!




Eto tolko od mene,navratite komentirajte i čujemo se...pozz:icon_lol:
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.