Vesti iz medija, slobodno dopunjujte :)

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

zlavjestica

Superstrpljiva neurotichna konsultantica
Poznanik Foruma
12.05.2012
1.026
1.566
188
da...amerika je kapitulirala...kad juzne drzave pocinju sa uvodjenjem promjena u zakone tj. raspravljaju o legalizaciji...onda je jasno da je USA rijesen slucaj..
to + cinjenica da je odobreno sve vise klinickih ispitivanja na ljudima su,za sada,najjaci argumenti za legalizaciju...
nedavno je neki brazilski sudac ,u nekom manje bitnom slucaju, proglasio kriminalizaciju kanabisa neustavnom...+ urugvaj i susjedne zemlje...sve u svemu...taj dio svijeta je rijesen slucaj..
ali..ono sto je nama blize i bitnije..europa..eee tu stvari ne idu najbolje...
pogledajte koliko su aktivni pokreti za legalizaciju/dekriminalizaciju kanabisa u americi...a pogledajte na sto su takvi pokreti svejedni kod nas i u europi..mislim da je tu bitna razlika..
 

zlavjestica

Superstrpljiva neurotichna konsultantica
Poznanik Foruma
12.05.2012
1.026
1.566
188
a amerikanizacija znaci i tkz. Mcdonaldizaciju drustva.. btw istoimenu knjigu bi svakako preporucila onima koji ju nisu citali ( pred 10tak god je bila svojevrsni hit )
sorry na offtopickaranju
 

Gagiba

Aktivan Član

t@mara

Aktivan Član
10.12.2013
2.278
5.762
258
9
Ma pametan čovjek,biznis samo takav.Nego je jedino naj žalosnije što će svi glavni neprijatelji marihuane kod nas poslje legalizacije htjet najviše zaraditi na njoj.I hvaliti je kako je sada dobra!
 
  • Sviđa mi se
Reactions: gazimir and šaran

sale82ful

Drug Član
Poznanik Foruma
18.12.2013
2.641
10.743
358
Meni ovo djeluje kao nesto najobicnije... Sta je on (kao) pokrenuo za legalizaciju? Koliko ja vidim on se tamo gotivi i smeje nam se u facu... On legalno "duva" a mi kao ne mozemo... Sugavo izgleda ovo sve....
 

pecurko

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
25.06.2009
211
156
43
41
Ove nedelje u emisiji SARAPIN problem
ponedeljak, 03.02.2014. u 20.30h
Repriza, utorak, 04.02.2014. u 16.05h

Gledao slučajno sinoć i taj lik, Marko Vidojković, je do sad po meni otišao najdalje što se tiče promocije marihuane na TV-u kod nas.
Ko stigne nek pogleda reprizu...
 

Papa Romeo

barba non facit philosophus
Prijatelj Foruma
30.03.2011
1.204
6.198
258
Google kaze da je u pitanju "Studio B" :)

Zalosno je kada covjek pogleda kako razmisljamo, a uzrok takvog razmislljanja je u sistematskom ucenju koje se zasniva na robovlasnickim temeljima.
Imamo bogomdanu biljku koju smatramo da je ljekovita, na koju svi raspolazemo podjednaka prava i pitam se kome je to sudjeno da jedini raspolaze pravom da je uzgaja i svima ostalima istu prodaje i samim tim se bezobrazno bogati. Svuda gdje se vrti velika zarada gospodari mafija, bilo drzavna ili ona iz "podzemlja" i ukoliko se ogranici legalizacija na takve i omoguci im se "legalno" bogacenje, svi ostali kojima je potrebna morace je skupo placati ili ce biti kaznjavani ukoliko je sami uzgoje.
Primjer kako bi to funkcionisalo mozemo naci u proizvodnji voca. Ko god je posadio ozbiljniji vocnjak mora proizvode davati za bagatelu dilerima koji posjeduju hladnjace jer svoje voce po zakonu ne smiju prodavati fabrikama koje ga preradjuju, niti fabrike smiju od takvih kupovati. Mljekarska industrija isti slucaj ima. Preradjivaci i trgovci (dileri) se bogate, a onih koji najvise rade i koji isto to mlijeko proizvode se najvise pate.

Otisao sam u off, jbg.
 

Gagiba

Aktivan Član
pecurko je napisao(la):
Gledao slučajno sinoć i taj lik, Marko Vidojković, je do sad po meni otišao najdalje što se tiče promocije marihuane na TV-u kod nas.
Previše je napadan *ebo ga miš i njega. Pokušava ali ne možeš na vetrenjaču kopljem. Neophodna je infiltracija iznutra. ;)

Albahari ima potpuno drugačiji pristup i čini mi se nešto efikasniji mada svakako ne efektniji, odnosno manje pažnje privlači.

http://www.6yka.com/novost/19907/albahari-covjek-je-marihuana-koja-hoda

edit:

hihihhuhuhuhu bratunga malac se navukao kao soko!!!!! :rasta1:

http://www.telegraf.rs/zanimljivosti/934247-ne-moze-da-odoli-kolibri-navucen-na-marihuanu-foto
 
  • Sviđa mi se
Reactions: weedoye