E ljudi jel znate što mi sjebava listove?ajd pogledajte

Hesi Original Sjemenke Hempatia Organics Nutrients
Želite nešto više od socijalne mreže?
Društvo za legalizaciju marihuane, medicinu i uzgajanje kanabisa. Registrujte se za dodatne opcije foruma.
Registracija

4herbs

BANOVAN
Banovan
03.06.2008
468
95
0
31
Svaki put kad odem polijevat biljku vidim da mi nešto sjebava listove!Pregledo sam list detaljno jer sam mislio da je crveni pauk ali nema mu ni traga a isti je učinak samo što nema paučine po biljci!Jel ko imo ovakav problem?
evo i slike:
Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.
 

Doktor

Aktivan Član
17.02.2007
428
9
0
40
Ima na hiljade raznih buba!!!
Jeli radis indor ili outdor?
Ako je outdor onda prskaj sa nekim bio isekticidom!!!
Ono lovorov list ili lavanda a moze i oboje to rasteruje mnoge insekte tj nece da je jedu ali posle sveke kise ponovo pravi i prskaj!!

Evo ovde ti pise toliko toga

Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.
 

Ograz

Aktivan Član
02.05.2007
68
4
0
46
To su larve malih musica koje zive i izjedaju list iznutra. Prskanje biljke obicno ne pomaze jer su larve vec U LISTU. Imam ih na svojima biljkicama. Mislim da se takve larve koje jedu iznutra zovu ali nisam siguran.
Probaj nalijepiti papir na koji se muhice zalijepe u box ili zakaciti kukicama za grane biljke da bi smanjio brojmuhica koje lijezu te larve u list.
 

GreenMan

Grizem beton,zvacem armaturu
Vutra Veteran
24.10.2004
1.806
156
88
45
www.legalizacija.org
Nije to nista strasno.Samo di daj biljci potrebne uslove i prezivece bez problema.Ni covek nije uvek savrseno zdrav pa zivi,jel tako?To su sasvim normalne stvari.Ne ocekujte da ce vam svaka biljka biti savrseno zdrava i da ce savrseno da uspe.To je nemoguce.
 
OP
OP
4herbs

4herbs

BANOVAN
Banovan
03.06.2008
468
95
0
31
E pa to mi se pojavljivalo i prije i znalo mi je čak gadno sjebat listove ali je biljka uvijek preživjela!Skonto sam da rade štetu samo kad su jebačke suše i nekad su otišle same od sebe ali ih nikad nisam uspio vidjeti!Svejedno ču je ja naprskat s nekim insekticidom za svaki slušaj pošto nisam dugo a nebih volio da izroni neka moguća epidemija!!!Hvala na pomoći svima