Master Kush @ Pink Box 250 Hps

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Pink Box

Aktivan Član
23.08.2014
157
1.045
143
Bok ekipa! Evo i mene sa dnevnikom.

Cisto da dam svoj mali doprinos forumu, koji citam vec godinu dana i trazim odgovore kad sam u nevolji ili dvoumici, te kao mali znak zahvalnosti pokazujem kaj ste me naucili, posebno jedan popularan clan ovog foruma, kojeg necu imenovati, neka se javi sam ako zeli, ali ovim putem njemu najvece hvala :)

Ovo mi je drugi grow u zivotu, prvi je bio sav spetljan, pun problema, losih uvjeta, napada gnjidozina, razno raznih fleka po liscu .... ali nekako sam izgurala do kraja i evo sad dok ide ovaj drugi pusim plodove svojeg eksperimentiranja :)
(nije neki spektakl, neko random sjeme, moram popusit 5 jointa da mi nesto bude, najcesce muka od previse dima, ali za domacu zadacu mi je sve super ispalo)

Uglavnom, ovo mi je drugi, ali prvi pro grow. Imam dvije biljkice u koje svaki dan satima buljim ko u najnapetiji film.



Specifikacije boxa a.k.a Pink box, made by moj muz a.k.a Tehnicka podrska:
80 x 60 x 200
Ormar iz Ikee
Dijamant folija
4 x ventilatora iz PC
1 mali vent iz grow shopa sa velikom kvacicom za ves
Turbina usis blauberg turbo 125

Rasvjeta:
250W hps sylvania agro
**u ranoj vege fazi su bile pod cfl
2 x 135 cfl / 5500k
2 x 105 cfl /2700k
S tim istim cfl sam radila onaj prvi prvi grow sto sam spomenula i imala sam samo te kad su ove biljke niknule, a u meduvremenu je stigao hps pa je sada svima srce na mjestu :)

Hrana i pice:
Potgraund + perlit
Hesi starter kit soil
Kockica kokos zemlje za seeding
Tegle 18l
Voda iz pipe / limunska kiselina za skidanje ph

Strain: Master Kush / Nirvana seeds



Danas je negdje oko 2.5 tjedna kak su u vege fazi, i bas su mi lijepe :)

bLYOFIy.jpg

entVw0Z.jpg

J66p8Ow.jpg

RHbwgzg.jpg


Za one koji zele znati vise:

Donosim par fotografija i sitnica koje su se dogadale od kad su stavljenje na klijanje.

Nemam iskustva pa ne znam kak je sa drugim sortama, za ovu mogu reci da su sjemenkice niknule u roku 24h u casi vode u ormaru u kuhinji. Odmah sam ih stavila u ove velike tegle i izvirile su iz zemlje takoder za 24h. Cap cap!
http://imgur.com/a/YybAa
http://imgur.com/a/Hw16d

Nakon 2-3 dana imali smo malu nesrecu, jedna biljkica se nekako savinula, te ovim putem apeliram na sve ---> zabijte sjemenkice malo dublje u zemlju!! <---- .. Da malo ocvrsne to sve skupa prije neg izviri. Mislim da mi je to bila dosta velika greska... I lampe su mi bile visoko kad su niknule pa su se mozda malo i izduzile...Anyway, uspila sam ju nekako ispraviti, nagurala sam joj zemlje okolo naokolo da ju supporta i dosla je k sebi, ali uvijek malo zaostaje za sestrom :)
http://imgur.com/a/sOUyP
http://imgur.com/a/8p5pN
http://imgur.com/a/82mqL

Druga stvar, kad im je izasao 4. kat capnula sam ga na obije biljke i od tad idu lijepo same u sirinu i tjeraju milion grana. Ovu vecu kao malo natezem grane prema dole, ali ova mala je ko zivica, jako cvrsta i sve sama tjera sa strane bez da ju uopce diram. Malo joj razmaknem listice i to je to :)
http://imgur.com/a/pqXex
http://imgur.com/a/uM4HA

Zaljevam ih u prosjeku svaka tri dana, kako kad, pratim kad je suha zemlja pa onda zalijem. Hesi dajem prema tablici, u pocetku pola doze i ne bas svako zaljevanje svaki napitak, al sada vise ne stedim :) Nisam jos samo TNT koristila. Al mislim da cu i to sad ovih dana, malo za probu :)

Sve u svemu, ne zelim puno hvalit biljke da ne zacopram, za sada mi se cini da sve ide dobro i nadam se da ce se tako i nastaviti.

Unaprijed hvala na podrsci, savjetima i pitanjima i drz'te mi fige ;)

PS pardon kaj su slike zute, ali teske su mi tegle da ih svaki put nosim van kad mi se sprdne slikat. A dok su u mraku na poslu sam i ne ulazim. Nekad cu pocastit normalnim slikama, al ocekujte vecinom zute :(
 

CilI

Habanero Maya Red
Banovan
24.10.2012
5.179
7.241
258
54
Texas,USA
Ljepo si sve predstavila. Ona sto ti se stavila je zbog previsoko postavljenog
svjetla. Dubina stavljene proklijane sjemenke u zemlju sa time nema veze.
Pratim :clap::
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Pink Box

Pink Box

Aktivan Član
23.08.2014
157
1.045
143
Hvala svima, kroz par dana stavljam novosti.

@rKj420 da nema vas deckiju nebi mi cure tak dobro growale, kaj mislis da sam sama spajala struju i klemala zice il kaj vec treba da to tak svjetli ;)

Smoke on everybody! :razvaljen::
 
02.12.2014
153
236
43
Master Kush mmm njam njam :D moja sledeca biljka u planu navodno jako brzo cveta i idealna za sog lepo izgleda :) sa srecom i samo napred :)
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Pink Box
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.