Živili ekiparci! Evo mene ponovno sa novom turom, odnosno novom avanturom!
Htio bih vam samo napomenuti da sam prošli ponedjeljak bio na kontroli kod urologa u ZG-u , te da sam i dalje čist od bilo kakvih naznaka tumorskim pizdarijama u mjehuru!
Krenimo sa postavom sve opreme koja se nije ni po čemu promjenila, osim što sam dodao još pokoju vrstu gnojiva da se još malo više poigram sa svime.
Sjeme: RQS - Skunk XL, Purple Queen, Painkiller XL
Zemlja: BioBizz Light mix + All mix
Potovi: 25 litara
Gnojivo: BioBizz Grow, Bloom, Top Max, CalMag, Alga mic, Acti vera
Box: 120x120x200 i 80x80x160
Rasvjeta: Cool tube, 400W MH/600W HPS/200W Lumatek Attis
Ventilacija: Fi 100 i Fi 125 sa karbonom
Trening: LST + HST
Ovaj put rokamo 4 skunka, 2 purple queena, te sam odlučio ubacit i jedno sjeme CBD painkillera. CBD strejn kontam pušit na vejpić ovako preko dana umjesto poneke cigare koja mi se ponekad nametne kroz dan za zapalit.
Prve biljke su niknule, odnosno ugledale svijetlost dana 2.2.2023. a neke kao po običaju malo kasne.
Ovaj puta ću bit snjima kroz cijelu vegetaciju, odnosno, neću imat vanrednih odsustava od ovog growa, te vjerujem kako mi se ovoga puta neće dogodit iznenadni stretch kao u prošlom growu!
Eto, do idućeg updejta vam svima šaljem tople i ugodne pozdrave!
Čujemo se kroz dane što će dolazit, srdačno, vaš Veseljak!

Htio bih vam samo napomenuti da sam prošli ponedjeljak bio na kontroli kod urologa u ZG-u , te da sam i dalje čist od bilo kakvih naznaka tumorskim pizdarijama u mjehuru!
Krenimo sa postavom sve opreme koja se nije ni po čemu promjenila, osim što sam dodao još pokoju vrstu gnojiva da se još malo više poigram sa svime.
Sjeme: RQS - Skunk XL, Purple Queen, Painkiller XL
Zemlja: BioBizz Light mix + All mix
Potovi: 25 litara
Gnojivo: BioBizz Grow, Bloom, Top Max, CalMag, Alga mic, Acti vera
Box: 120x120x200 i 80x80x160
Rasvjeta: Cool tube, 400W MH/600W HPS/200W Lumatek Attis
Ventilacija: Fi 100 i Fi 125 sa karbonom
Trening: LST + HST
Ovaj put rokamo 4 skunka, 2 purple queena, te sam odlučio ubacit i jedno sjeme CBD painkillera. CBD strejn kontam pušit na vejpić ovako preko dana umjesto poneke cigare koja mi se ponekad nametne kroz dan za zapalit.
Prve biljke su niknule, odnosno ugledale svijetlost dana 2.2.2023. a neke kao po običaju malo kasne.

Ovaj puta ću bit snjima kroz cijelu vegetaciju, odnosno, neću imat vanrednih odsustava od ovog growa, te vjerujem kako mi se ovoga puta neće dogodit iznenadni stretch kao u prošlom growu!
Eto, do idućeg updejta vam svima šaljem tople i ugodne pozdrave!
Čujemo se kroz dane što će dolazit, srdačno, vaš Veseljak!