Ovako, vidim da dosta clanova radi grow box u fazonu PC a unutra stavljaju po jednu ili dvije biljke
Ovo je moj predlog boxa
isto handmade
koji je jeftiniji od PC boxa a boga mi dosta gotivan i koristan 
p.s. sijalica koja je trenutno unutra je tu samo kao primjer, slike su malo izoblicene na forumu pa pritisnite na njih da bi ih vidjeli u punoj velicini
Uv ove dve slicice prilozio bih jos da se radi o kutijama za drzanje stvari
znaci kupite ili jednake kutijice ili ovako kao ja razlicite i kostaju vas ukupno 10 eura, e sad finta je u tome da onu veci sjecete prema velicini manje
i tako napravite svojoj biljci sasvim zadovoljavajucu uslugu. stavljate naracno CFL Sijalica 200W - Crvena, i bez brige posto cfl ne griju previse nece vam moci slapiliti biljku, a ni box
sto se tice temperature u drugoj od tri kutije napravite rupu i stavite dva coolera, to cu ja sutra da odradim a slike cu naknadno da dodam kad zavrsim sa tim
E sad za one koji ce mislit da u prvoj kutiji stize samo svijetlo u sredinu sto je tacno, sa strane drzite napajanje od kompa za coolere i termometar
E sad mene interesuje je li ko narucivao preko amsterdammarijuanaseeds u Srbiji i Crnoj Gori i je li stiglo ?
posto planiram od njih da narucim marihuana Dwarf lowrider ? ili ako neko ima neki drugi sajt sa jeftinim cenama kao sto je ams nek preporuci...
Ovo je moj predlog boxa

p.s. sijalica koja je trenutno unutra je tu samo kao primjer, slike su malo izoblicene na forumu pa pritisnite na njih da bi ih vidjeli u punoj velicini
Uv ove dve slicice prilozio bih jos da se radi o kutijama za drzanje stvari

E sad mene interesuje je li ko narucivao preko amsterdammarijuanaseeds u Srbiji i Crnoj Gori i je li stiglo ?