Nalazi prije operacije

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
03.09.2013
4
0
0
e ovako ljudi moram na rutinsku operaciju kile... pa me zanima da li ce mi traziti THC na nalazima prije operacije.. i pomazel to mlijeko da se procisti masnoca :D
 
03.09.2013
4
0
0
thx al opet mi malo prpa bilo jer ipak cu morat pisnut za te nalaze :D pa reko da mi po baksuzluku ne urade i to :) znaci thc se ne trazi u nalazima osim ako neko ne insistira na tome?
 

Domar

Aktivan Član
13.02.2013
186
174
43
31
Beyond the smoke screen...
gle ne testiraju ti oni na sve moguće prije operacije osim onoga bitnoga za op, nisu svi ti testeri besplatni a i kad bi bili i kad bi testirali moro bi im fino demižonku napunit da imaju dovoljno primjerka za sve to. Bez brige budi, opusteno pred operaciju.

neznam kako si naručen, ali isto nikako nemoj taj dan duvat zbog anestezije, neznam dali bi bilo belaja ako zapalis al nevalja testirat.

sretno ;)
 
03.09.2013
4
0
0
ma jock necu pred operaciju nego sad sam malo ucestio pravio sam pauzu jedno 3 mjeseca pa sam ajmo rec pozelio se opustit :D svkako cu 7 dana prije operacije prestat :) hvala ti jos jednom
 

Vu ing.

Aktivan Član
09.03.2012
191
229
43
Pozdrav kolega, i ja imam istu situaciju - zaradio sam kilu u teretani i treba to da resim. Pouzdano znam da te pitaju pre operacije da li koristis drogu ili alkohol i koliko cesto a to zbog anestezije (ko sto napisa Domar). E sad dal ce da te testiraju...ne znam, al ne moze da skodi pauza pred operaciju. Jer kako sam razumeo coveka za "konzumente" psihoaktivnih supstanci ide veca doza anestezije a nekad (npr kod zavisnika od heroina) anestezija na bazi opijata cak i ne deluje tj. kolicina potrebna da uspavaju pacijenta prelazi neku granicu koja je dozvoljena. Kod lokalne anestezije (a takvu ce kod mene da koriste) nije problem.
Ja planiram mesec dana (mozda i dva) strogog posta - cak i bez alkohola. Aj sa srecom i javi kako je proslo!
 
03.09.2013
4
0
0
ma bice dosta 7 dana odmora :D a nisam jos striktno zakazao termin jer mi nije "hitno" al bi se trebalo rijesiti pa uglavnom pauza ce ici prije operacije :D
 
18.05.2013
38
30
0
33
Visit site
Kao sto ti je vec rekao Domar, nece ti traziti THC nalaz zato sto je to nevazno, a i ako ocu imas tabletice od medicinskog ugljena one te ociste u 1,2 dana.
 
31.01.2013
27
43
0
32
..le sweet dizeeland..
evo vam odgovora od strane medicinskog djelatnika..
prije operacije idu rutinski pregledi krvi,uglavnom važni za anesteziologa,dakle to bi bili pregledi u kojima se vide količine krvnih stanica..broj leukocita,da se vidi ako postoji kakav unutrašnji upalni proces,broj eritrocita važnih za prijenos kisika do stanica,broj elektrolita,da se zna da li zbog gubitka krvi tijekom operacije ima potrebe za dodatnim nadomjestkom određenih elektrolita,koagulogram, da se vidi brzina cijeljenja tkiva,odnosno brzina zgrušavanja krvi..blaa blaa..poanta svega je da možeš zapaliti i dan prije bez ikakvog straha i potrebe za pročišćavanjem organizma..jer da bi ti išli tražiti thc u krvi,treba biti izdan nekakav nalog za to,a ne vidim razlog zašto bi ti,među svim ostalim pacijentima koji će se tog dana spremati za operaciju kad i ti, bio sumnjiv ili nemam pojma šta..
takvi testovi koštaju,i definitivno se ne provode u rutinskim pregledima,pogotovo ne u pregledima važnim za kakav operacijski zahvat.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: He-Man

PowerSeed

fuckin' admin
Urednik
Administrator
15.10.2006
22.849
44.460
3.198
Bekaa Valley
ma ako ne preterujes sa kolicinom, thc u krvi se ne moze naci nakon 12 sati od konzumacije, sve i da gledaju a ne gledaju, ne komplikujte bez potrebe
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Vu ing.