Put za Amsterdam

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

cannebosanac

Aktivan Član
13.10.2006
391
47
0
46
O hostelima imaš koliko hoćeš na netu , a jedan ti mogu preporučit, što se tiče cjene odličan je i usluga je OK za tu lovu nećeš naći puno bolje u Amsterdamu nigdje , Hostel Meeting Point, imaš u prizemlju recepciju i Pub , možeš duvat unutra koliko hoćeš ne smeta im ,to je bilo prije skoro dvije godine kad sam ja bio , samo nisam siguran sad da li se više može tamo duvat jer izašao je zakon da Coffee shopovi koji su prodavali i vutru i alkoholna pića ,dakle pivo i ostalo , moraju da odluče šta će prodavati ili jedno ili drugo . zakon je koliko znam već trebao stupiti na snagu u 4. mjesecu ove godine . E sad pošto hosteli uopće ne prodaju travu nego je samo dopušteno duvanje u Pubovima koje pojedini hosteli imaju u sklopu recepcije,moguće da se taj zakon na njih i ne odnosi , ne bi trebalo da se odnosi.Što se tiče prijevoza , a ovisi koliko para toliko muzike jg . avion ti je najbolji samo ja u to ***** bez padobrana ne idem sve i kad bih imo 1000000 € na banci .Zato željeznica , autobus to je što semene tiče pa vidi šta ti bolje odgovara , organizirano je što se mene tiče sranje jer onda te oni vozaju kako oni hoće bar , šta mene ima neko vodat ko da mi je 15 godina pa na ekskurziji,nigdje veze . Ima hostela i nešto boljih od ovog ne mogu se sjetit točno imena sad trenutno .

@Šaman Šandor , da ima Coffee shopova u svakom gradiću s 1000-2000 stanovniak imaš bar jedan Coffee shop.Bio sam u Amsterdam, Lisse(mali gradić između Amsterdama i Haga,blizu azilantskog kampa,gdje sam boravio neko vrijeme), oda Arnhem,Venlo,... u svakome sam našao od 1 do 300 Coffee shopova :) . U ostalom Nizozemska je relativno mala u odnosu na naseljenost , pa od grada do grada ti ne treba ni pola sata jer je sve povezano Auto putevima .Nizozemska je zemlja iz bajke što se mene tiče , možeš duvat pa skoro gdje god hoćeš ,kao ne bi se smejelo u javnosti ali to ni murija ne jebe 2% .
 

Ledo

Aktivan Član
12.11.2006
219
3
0
36
kad smo kod para i prijevoza najispatnije je otic, ako par ljudi ima auto recimo troje, podjeli se trosak za cestarine, gorivo, vinjete ili ti sta vec ima... ona se moze ic i u neku šumicu kad tamo dojdemo, a mozemo i u Amsterdam... ja cu tako ove godine na more, pa eto palo mi napamet da tako zaprašimo i za Holland:)
znaci 3 auta to nam je 15 ljudi... di ces lijepse....
 
29.05.2007
2
0
0
37
naletila slucajno na forum, pa evo samo da kazem... gledala i ja i kombinirala opalit neki put na lito. irska mi propala jer nisam u stanju ustedit toliko love, ali zato sam nasla super ponudu za amsterdam. znam, znam, i ja mrzim organizirana putovanja ali ovo se cini o.kej jer ga organizira HFHS, EURO
 

Ras Tafari

Aktivan Član
03.06.2006
218
13
0
34
uups, ja sam ispunio onaj formular na hfhs-u jer sam mislio da cu dobiti nekakav papir kojega cu morati isprintati, kada umjesto toga dobijem poruku.
Vas zahtjev je uspjesno poslan...

Arrrgghhhh!!??!?!?!?!?!
 

3kokosa2

Aktivan Član
02.06.2007
69
4
8
38
ej!

Evo ja baš idem sa HFHS-om u amsterdam 31.07. ove godine. Cijena je 1820 kn, a mos na rate placat do 10. mjeseca.
hostel u kojem cemo biti je smjesten u centru grada tako da nece bit pusiona sto se tice prijevoza do hostela (kao recimo u Pragu gdje btw. imaju JEBEEN skunk ove godine :costumed-smiley-027 ). Bus krece iz osijeka, ima jos mjesta tak da - navali narode.

ja se vec pripremam za svu tu kolicinu gljiva i sranja koju cu pojest i popusit, al moram prvo ispite neke porjesavat :sadbanana:

inace, zenke iz hfhs-a su normalne, mos se s njima dogovorit sve (cak su u pragu platile veceru i 2 cuge jer je bio neki problemcic sa sobama)
e ekipa koja ide... ma bit ce show :pat:
 

SLO-Era

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
24.10.2004
1.812
583
138
52
Dobar savet:

Tko uistinu želi osetiti duh Amsterdama onda se ide Jeseni,zimi ali ne za božične praznike i sve do 1.maja
može se desiti,da se inačer i razočarate

kako bilo-sretno
 

mr.skunk

Vutra Veteran
16.01.2007
831
44
0
35
po meni je naljepse razdoblje kraj četvrtog mjeseca odnosno kraljicin rodjendan , cijeli grad poludi , a i za vrijeme cvjetanja tulipana mozete doziviti prekrasan dojam cijele Nizozemske i kad vec pisem o ovoj temi moze jedan savjet " ne kupujte slucajno nista na ulici od onih sto nude nesta na glas to je prevara garantirana"
 

richsmoke

Aktivan Član
31.10.2006
101
5
0
PUT:
- po meni, najisplativije je putovati avionom... povratna karta kosta 250 EUR, dok povratna za bus kosta 200 EUR. Sjednes ujutro u 8, a u pol 11 vec palis 1 jox.
Kartu rezervirat sto ranije, niza je cijena... ako rezerviras 6 mj unapred, dobijes zaista povoljnu cijenu.

SMJESTAJ:
- imas hrpu hotela i soba za iznajmiti. Cijene su od 20 do 35 EUR na noc... govorim o samom centru Amsterdama... next time kad cu ici necu nista rezervirat, nego direktno u centar, pa lagana setnja i naci cu nesto sigurno... za hostele nemam pojma
 

3kokosa2

Aktivan Član
02.06.2007
69
4
8
38
Evo na wizzairu: budimpesta - eindhoven (povratna) cca 60 eura.
sad trebalo bi jos uracunati put do budimpeste 20-ak eura (recimo meni iz osijeka) i od eindhovena do amsterdama 10-15 eura i to bi bila super cijena :bis:

 

mr.skunk

Vutra Veteran
16.01.2007
831
44
0
35
Svaka cast na ovoj informaciji Kokose bas sam zato i pitao jel sam znao da ce neko izvaliti najbolju opciju, za ovaj CA let znam ali low cost je zakon. Ode odmah prosurfati malo po Wizu iz budimpeste leti i Sky Europe i to ravno na Schipol samo neznam dal je povoljnije, znaci 16 000 je 60eura? al stvarno mi zvuci zgodno ovo sa Eindhovenom jos malo tamo prosvrljati. ufff
 

3kokosa2

Aktivan Član
02.06.2007
69
4
8
38
mr.skunk je napisao(la):
al stvarno mi zvuci zgodno ovo sa Eindhovenom jos malo tamo prosvrljati. ufff

da, to sam i ja mislio - uopće nije toliki crnjak što let do eindhovena jer moš malo proputovat nizozemskom i vidit šta ima na putu do amsterdama.

e da, čuo sam kao da je rotterdam bolji za studente što se tiče izlaska, cijena i svega. čuo sam to iz prve ruke. tamo također ima studentskih kantina pa se može fino najest za malo love, a cijene hostela su puno jeftinije nego u amsterdamu. ako čujem još kakvih korisnih informacija, javim. :costumed-smiley-027