Dnevnik NEkonzumacije

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

d@ni

Prijatelj Foruma
01.09.2014
883
9.474
233
Odlucio se i ja upisat ovdje poslije 3 godine konzumiranja. Tegle mi jos uvijek nisu prazne nego zadnjih 7-8 mjeseci sam bas svaku vecer zapalio pa reko malo da promijenimo naviku. Sinoc mi je bila prva vecer da nisam zapalio i nije me ni vukla neka posebna zelja, pomislio sam mozda 2-3 puta na pljugu dok sam bio ovdje jer sam eto naviko doci na :vutra: zapalit i citat u miru. Od nuspojava trenutno jedino mogu izdvojit da su mi spazme od jutros dosta zahebane.. Nisam si nista zacrto do kada cu postit ali nadam se bar neko vrijeme...
 

d@ni

Prijatelj Foruma
01.09.2014
883
9.474
233
Odjavljujem se iz dnevnika, sinoc nakon 5 dana nepusenja zapalio Northern Lights. Kako me je opralo ljudi moji uff, strasno :D
Plan mi je nepusit preko tjedna nego samo petkom i subotom :vozdra:
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Avantura

Dzparanoja

GAD
Banovan
14.04.2014
704
1.036
163
Evo par dana traje pauza,a već sinoć je pao prvi ludački san :D Kao nalazim se na nekoj plaži,grad me podsjeća na Majami :) a ekipa broji barem 20 ak članova. Ne poznajem nikoga,ali savršeno komuniciramo i sjajno se provodimo....svi skaču,igraju,pjevaju...nad žarom se okreće prasence,a ja uz njega klečim na koljenima :D I odjednom,ispod praseta a tik uz žar,na pijesku nagomilana hrpa perfektno usitnjene trave.... I odjednom,u rukama mi se nadje ogromna rizla :D "Xajde bre da smotam jedan,svima će prijati po dim uz prasence" - pomislih ja!
Počeh da ga motam,napunih jednu topčinu ala Kohiba,i dugačak i debeo....i taman kad sam htio da oližem rizlu da bih ga spojio,kad ono....neki lik,jedan iz one gomile,dodje do mene,kleknu na koljena i upita me:
- Šta ti je to ???
- Pa vidiš da je vutra- odgovorih mu...
- A vidim vidim,ali ti je taj džoint mnogo loš!!!
- Šta loš junače,vidi ga kakav je,perfektan....tompus mu nije ravan
- Ma ne svidja se to meni,ja ću da napravim bolji....
I zgrabi mi džoint,i stade da mi ga otima!!! ohno
- Šta raaaaaadiš to ludače jedaaaaaannn- urlam ja ko lud,a otimamo se za džoint kao za kobasicu......samo čekam kada će da pukne,al ovaj ne puca....
Tamo ovamo,tamo ovamo,otimamo se mi kao blesavi,muzika trešti,svi skaču.....i odjednom ono pečenje poče da prska saftom i opeče me...skočih ja ko jarac iiiiii PROBUDIH SE :D
Xaxaxax,legendarno.... ima li na forumu kakav Frojd da mi rastumači ovo....za čim više patim,pečenjem ili džoksom ???? :D
 

Bush Doctor

Banned
Banovan
26.03.2012
178
731
93
Prijavljume se i ja u ovu temu.
Dakle nema pljuge dok ne završim out grow sa automaticima :D
Lijepše mi je bez pljuge brinuti se za cure.A i manje sam sumljiv ak me neko sretne na putu do sajta :)
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Sativa Diva

No Joke

Predvodnik Krda
Poznanik Foruma
10.09.2012
5.084
17.175
398
42
Tacna
Evo u 4 ujutro punim 48h bez duvke. Šta reć, sve mi neobično. Dok prtljam i radim nešt ide vrijeme i nije bed, kad ne radim i ovak sjedim vrijeme kao da stoji, minute kao sati. Al sam bar rine očistio i hodao po krovu, haha, da je bilo vutre moš mislit što bi se pentrao :D. Sutra stiže kolega iz slo, javio mi da pripremim pluća tako da ću biti prisiljen prekinuti apstinenciju :p.
 

Dzparanoja

GAD
Banovan
14.04.2014
704
1.036
163
Ooopaa, evo zaista Frojda ;) Čovjek zna šta zbori.... u mom društvu nema većeg dobrotvora od mene,posebno od kako sam napunio tegle,samo dijelim ;) A i ranije, kad nigdje nema, u mene je barem jedan hedić :)
A što se otimača tiče.... u mom društvu nema ni većeg otimača od mene! Ako si mi dao vutru da ga smotam,a pritom si pošao da skuvaš kafu....ili makar samo da svijetlo upališ ispred vrata,gotovo je..... krajcovan si :D U nemogućim situacijama ja te pokradem.... i upaljače sam krao :D Definitivno znaš šta zboriš, mislim i da je odjeknula misao u mojoj glavi,dok sam sanjao naravno "zar ti ne pauziraš".... i "je li ovo stvarno vutra" :spliff:

@No Joke Koliko si najduže pauzirao??? Ja da sam na tvom mjestu,ne bih ništa pržio dok ne stasaju ovi tvoji automatici...dok ne odkjuraju i sve po pesu.... čisto da growing dobije jednu drugu dimenziju, mada lijepo je, nema šta.... divan je osjećaj spržiti jedan dok sjediš naspram biljki :djede:
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Blader

Vutra Samotnjak

VenloNL
Poznanik Foruma
07.06.2010
8.479
43.596
2.598
San ti govori da možeš bez trave dok ne budeš imao svoje.
Ekipa oko tebe u snu ti samo stvara nelagodu,jer ... koliko god da želiš počastiti tu ekipu, u širokoj masi uvijek ima netko tko će te iskoristit,netko tko te se neće ni sjetiti kad ti ne budeš imao,netko tko misli da je bolji od tebe :D (oni su duvali prije tebe a to im je ostalo,nitko se nije sjetio da te počasti,hehe)
Stoga,svoja marihuana,uski krug provjerenih oko pečenke i nemaš frke :D
Mast koja te poprskala je opomena da se čuvaš ''Majamija'' i sličnih okruženja.

Kakvo je stanje kod mene,hmmmmm...
Zapalim periodično,kad me netko počasti.
Konzumirao sam par dana oko Uskrsa u HR,pa sam bio za Uskrs u Srbiji (popodne,večer i jutro na kavicu kod druga) i 2 dana za 1.maj :D (ekipa je sa foruma a ne iz Majamija,hehe)
Baš smo se ispričali,dodatno upoznali,zadovoljan sam :respect:

Sada opet ništa :D
Uglavnom,zadovoljan sam sa ovim periodom.
 

Dzparanoja

GAD
Banovan
14.04.2014
704
1.036
163
Osjećam dužnost da dodatno objasnim moju apstinenciju, koja traje od prošlog upisivanja u ovu temu. Imam još jedno 2/3 tegle od 3 L pune... dakle imam solidnu količinu,što se mene tiče. Ali, ja svoje zalihe čuvam na selu, a ono je nekih 160 km daleko :D Tamo je na safe place,u mraku i na suvom....u podrumu kuće dedinog brata. Kuća je napuštena naravno... Kad uzimam, uzmem samo za par dana.... Ne pada mi napamet da kupujem,ne pada mi napamet da prihvatim nečiju čast...jer apstiniram! Nemam problema sa tim,zaista ne. Ali, kada bih uzeo ovu teglu i donio je sa sobom... e onda bi već svačega bilo. Mislim da Bih srkao dok sve ne spičim,stajao ne bi :D Onda bi apstinencija bila stvar potrebe,a ne želje.... i tada bih paničio kako moram da nabavimo_O:eek::confused: Ovako,znam da imam...miran sam! Mogu da apstiniram jer znam da istu mogu prekinuti kada mi se ćefne.... baš me briga. Naravoučenije, ako hoćete da vježbate samokontrolu onda napunite tegle svojom vutrom....i držite je daleko od sebe:cool: I bićete mirni kao janje:D

Edit @mlst brate...ti nijesi laik,definitivno! Ono gore je izjava čovjeka koji zna šta priča ;)
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Rancero and mlst

No Joke

Predvodnik Krda
Poznanik Foruma
10.09.2012
5.084
17.175
398
42
Tacna
@No Joke Koliko si najduže pauzirao??? Ja da sam na tvom mjestu,ne bih ništa pržio dok ne stasaju ovi tvoji automatici...dok ne odkjuraju i sve po pesu....

Zadnja najduža pauza mi je bila 17 dana dok sam bio u vojsci. Neobično je kad sam faktički odkad znam za sebe zadnjih 8 godina više vremnena high nego normalan, ali sve se to da izdurat. Huhu ma si lud bratec, da dok automati završe pa još 2-3 mjeseca kjuranja i eto mene na psihijatriji. Onda me zaboli i ona stvar za godišnji, pa nemožeš luftićariti, roniti, pržit se na plaži bez pljuge. Kjurat će se automati samo tako, ali jedna tegla ide samnom na godišnji :) .
Eo frend mi veli do 10 stiže, pa ću da se udavim u slovenskom prvoklasnom dimu. Jedva čekam, ima da isišem život iz pljuge :joint2:.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Dzparanoja

Bizzzo

https://twitch.tv/vutraorg
Urednik
Moderator
11.02.2008
7.429
30.048
2.718
twitch.tv
:p

14. Bez ponude/potražnje ilegalnih proizvoda
Marihuana u ex-YU zemljama još uvek nije legalizovana dok sloboda govora postoji, zato, da bismo ovaj sajt održali legalnim, strogo je zabranjeno nuditi i/ili tražiti prodaju ili razmenu bilo čega što je ilegalno u bar jednoj od država bivše Jugoslavije, počevši od semenki Marihuane pa do Marihuane već spremne za konzumiranje.
 

Blader

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
06.03.2015
1.324
4.894
188
Ooopaa, evo zaista Frojda ;)

Evo neko frojdovsko objašnjenje- ubiti tebi đoint zamjenjuje majčinu sisu ( kao i večini :p), normaln0 da taj drugi lik predstavlja taj nepušački identited a i konkurenciju ovom koji se doji. Dok taj sok iza prasca može predstavljat neku ejakulaciju, a opeklo te je jer osječaš krivnju jer to je danas osuđeno kao nenormalno. Sve je to povezano seksualno jer je majka prva cura. :ljubav:

Hehehe, zajebancija,ništa osobno....malo parodije na frojdovski način razmišljanja,a za jungovski bi trebalo malo upoznavanja :cool:


Šta se tiće mene-pušim jako dugo. I sad sam prestao ima negdje par tjedana. Vuklo me 2-3 dana i nakon toga ko da nikad nisam. Vjerovatno ću povuč kad naletim negdi seriju ali neču solo pušit sigurno 2 mjeseca dok ne harvestam...bitno je da čovjeku nije dosadno
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Vutra Samotnjak