Domaćica (Izzy) + WW Nirvana + RQS Euphoria

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

klarica

Hydrobitch
Poznanik Foruma
02.10.2014
186
987
93
Green Heaven
Po ovoj tablici meni se desilo :
1) Nestalo struje i 2 noći je provela u potpunom mraku,
2) Temperatura mi je bila oko 34 u peakovima,
4) Slučajno sam polomila neke grane kad sam joj radila LST
5) desilo se da je par puta bila tužna vrba jer me nije bilo doma duže pa je nisam zalila na vrijeme.
7) Nekoliko spidermiteova sa Special Kusha je prešlo na nju...

:D Dobro da sam imala samo par bananica po ovome nabrojanom :)
 
  • Sviđa mi se
Reactions: sirovi

klarica

Hydrobitch
Poznanik Foruma
02.10.2014
186
987
93
Green Heaven
Ovaj dnevnik može u zatvorene. Na žalost, bila sam jako pametna i uzela fotić sa sobom na branje mog prvog outdoora, dok sam brala, počela kiša padati i sada je Nikon u Zg kod ovlaštenog servisera. Iako na kutiji piše weatherproof... očito i nije tako.

Euphoria je trenutno meni najdraži strain. Sa 8 velikih cola skinula sam 470g mokrog, dakle bit će oko 100g. Zaključak - defolijacija radi... čak i ovako ekstremna kao kod mene. Oduševljava me tvrdoća donjih popcorn budova i to i je razlog što sam ipak uspjela izvući neku količinu iz nje.

Jedan popcorn skinut pred 10 dana... okus i miris je... OPA MIKI, opet sam u 7. osnovne i nakon popodnevne smjene sjedim na zidiću sa tadašnjom simpatijom, palim prvi joint u životu... :) budi uspomene. Što bi neki rekli "old school" ukus/miris. Ne razvaljuje - tj. idealna je za jutarnju pljugicu, podigne te i imaš želju svugdje ići i svašta raditi. Ako sam baš potpuno smirena kada zapalim, tada se i ona prilagodi meni, još me više opusti. Neki dan me bolio zub, uzela sam 2 dima i zubobolja nestala (i nije se vratila ni kad je popustilo djelovanje).

Sve u svemu, prezadovoljna sam i ispričavam se još jednom što nema slika. Mogu jedino pofotkati suhe budove kad budu spremni mobom pa to okačiti :)

Hvala svima na konstruktivnim savjetima, i hvala svima koji ste glasali u anketi.
Ovo su rezultati...

Blueberry 10 vote(s)38.5%
Power Plant
7 vote(s) 26.9%
Skunk No.6 vote(s) 23.1%
Master Kush 2 vote(s)7.7%
Bublegun 1 vote(s)3.8%
Afghan 0 vote(s) 0.0%

Dakle, jedino što mi preostaje je da izvadim tih 5 regular sjemenki i stavim ih na klijanje :)

:* K.
 
21.03.2015
78
152
33
39
Bravo Klarice, posebno cijenim što si pokušala napraviti defolijaciju iako dobar dio ljudi svakako nije za tu opciju. Uvijek treba probat nešto novo ukoliko volis saditi. Mislim da ne trebas stat s ovom metodom. Dosta parametara u boxu nije bilo posloženo što si i sama napisala, svuda gdje sam čitao o defolijaciji bitno je da se radi sa zdravom biljkom u idealnim uvjetima.
Već ti je i Powerseed napisao da si previše poskidala listova uglavnom ukoliko budeš pokušala ponoviti istu prvo skini 20-30% ne sve i na taj način ćeš vidjeti kako biljka podnosi stres. Svakako s metodom krenuti već u fazi vegetacije kako bi se biljka što bolje priviknula. (kad je otprilike biljka na 15 cm visine)



Još jednom Bravoooooo!!!