Fino to ide, root daješ od samog starta pa do početka cvetanja, za bloomom nemaš potrebe do početka cvetanja. Nadam se da imaš tablicu za prihranu?
Sve ti piše, po tome daješ bloom kad počne cvatnja prvi puta,ukupno 3 tj.Onda krećeš sa Phosphor. Kad počne cvatnja ja prvi puta koristim boost, pa drugi puta bloom. Kako god ne možeš puno pogriješiti... Vege faza može trajat i tri tj. Tablica je samo jedna smjernica kako ih prihranjivat i gnojit...
150w sijalica koja radi 18 sati dnevno potrosi oko 50kn + PDV mjesecnone znam još po računu, ali po mojoj kakulaciji bi trebao dobiti veći račun za 100-150 kn, koliko sam točno računao vidjet ćemo kad dođe račun.
150w sijalica koja radi 18 sati dnevno potrosi oko 50kn + PDV mjesecno
HEP Elektra - Kalkulator v0.2
mojracun.hep.hr
pozz werher automati zglede dobro... isprike sto ovako upadam ali moram reagovati na post od youtube grovera maslolegende.... naime oni donji listovi na prethodnoj stranici sto su se ufrčili malo to je zbog calmg... malo je postao nedostupan zbog tvog rezima zalevanja ali nista strasno vec one sibaju dalje.... tako da to nema veze sa visinom lampe a pogotovo to nisu taco leaves... jer novi izrast je skroz ok.... maslolegenda ako nisi u nesto siguran nemoj pisati jer zbog pogresnih saveta se desavaju pogresne stvari... werther![]()
Sta onda ispadne 1500 kn mjesecno?150w sijalica koja radi 18 sati dnevno potrosi oko 50kn + PDV mjesecno
HEP Elektra - Kalkulator v0.2
mojracun.hep.hr
pozz werher automati zglede dobro... isprike sto ovako upadam ali moram reagovati na post od youtube grovera maslolegende.... naime oni donji listovi na prethodnoj stranici sto su se ufrčili malo to je zbog calmg... malo je postao nedostupan zbog tvog rezima zalevanja ali nista strasno vec one sibaju dalje.... tako da to nema veze sa visinom lampe a pogotovo to nisu taco leaves... jer novi izrast je skroz ok.... maslolegenda ako nisi u nesto siguran nemoj pisati jer zbog pogresnih saveta se desavaju pogresne stvari... werther![]()
Pretpostavio sam da je
moglo se dogoditi
to nije savet nego ti mislis i predpostavljas.... i jos jednom si pogresno zakljucio da se prepirem...nego ukazujem da pricas o necemu sto neznas jer "predpostavljam" da si to video na yt... svako dobro...ali ako je moj dobronamjerni savjet
To kako zalijevaš može ti samo probleme u growu donijeti. Biljke su ti već u fazi kad ih trebaš skroz zaliti, dok potovi ne procure. Onda čekaš dok se supstrat ne osuši i tako do kraja. Na 18l (iako nisu skroz potovi napunjeni) je jako malo 0,5 ili 0,25l![]()