Zašto pušite?

Hesi Original Sjemenke Hempatia Organics Nutrients
Želite nešto više od socijalne mreže?
Društvo za legalizaciju marihuane, medicinu i uzgajanje kanabisa. Registrujte se za dodatne opcije foruma.
Registracija
15.11.2017
2
3
3
28
Pusim vec 4 godine i poceo sam jer sam mislio da su ljudi koji puse travu kul... imao sam 13 godina i stariji su mi bili uzor a svi su pusili.
Sad kad se toga sjetim smijem se jer sam pomocu trave puno stvari i shvatio i naucio, pusim vecinom da se opustim i mislim na drugaciji nacin nego kada nisam napusen takodjer mi pomaze da istrazim samog sebe sto mi je bilo jako tesko do prije godinu dvije
 

NewPlayer

Aktivan Član
14.06.2018
759
4.730
163
Pušim jer ju volim. Ne ja nisam ovisnik, ovo je nešto veće, ovo je ljubav. Jednostavno mi je sve bolje kad sam high. Bistriji mi je um, svi osjećaji su izraženiji, pogled na svijet mi je puno bolji i lakši. Kako svoj život ne mogu zamisliti bez hrane isto tako ne mogu bez trave. Način života, jednostavno ljubav. Peace :kafa::spliff:
 

TzHC

Mr.sci
14.01.2011
86
812
83
Eee cijelo vrijeme pokusavam da odgvorim pa obrisem tekst pa krenem pisat ponovo pa sve tako jer toliko je puno razloga da ne mogu poredat sve i da hocu, cak i kad bih htio nastupi konflikt u glavi kojem razlogu da dam prednost. Bilo kako bilo uhvatim se da pisem esej pun emocija te se isti oduzi, to bi onda vjerovatno znacilo da varim iz ljubavi :)
 
Poslednja izmena: