Šta da kažem obitelji :D

Hempatia Soma Seeds Herbies Headshop
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
11.12.2011
7
3
0
31
Pozdrav, evo problem sa kojim sam se susreo je malo drukčiji heh. Naime radi se o tome da sam počeo outdoor uzgoj i biljke u početku držim na balkonu u pitarima. Nedavno me stara pitala koje su to biljke i tražila od mene da joj pokažem sliku marihuane i ja san srića pokaza slike cvijetova :icon_lol:pa sam se na kratko izvuka.

Ima li iko kakvu ideju šta da kažem, ima li kakva biljka koja je slična bar u početku dok ne bude spremna za vani.
 

Blade

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
11.07.2011
2.505
2.913
188
38
Negdje na Balkanu
Poz frend,dobrodošlicu želim.
Nemoj da zamijeriš ali ako te zanimaju biljke koje sliće Vuji potraži temu na forumu a ako je nema pitaj :google2: s otvaranjem ovakve teme kršiš pravila foruma pa ćeš dobit negative bodove,kad ih određen broj skupiš ide kazna..tako ti to funkcionira ovdje.
Imaš 3 posta odnosno 3 teme koje si otvorio a ni jedna ne služi nićemu..nemoj da zamijeriš..al ako želiš opstati na ovom forumu promisli malo.
Nitko od nas ti nemože reći šta da ti kažeš svojoj obitelji,ti znaš koju priću mogu progutati a koju nemogu
 

SiD

bože petra!!!
Vutra Veteran
15.01.2008
1.091
647
138
35
baci ti tu biljku fino, i ne igraj se sa vatrom... kad se roditelji pomire s tim što radiš, i kad ćeš pretpostavljam imat dovoljno godina da odgovaraš za svoje posljedice, e tek tada se upusti u sadnju ilegalne biljke...

sve do tada uči i upijaj znanje...
 

cooina

Aktivan Član
11.12.2010
63
13
8
39
Kupi neko plasticno cvece kod kineza, odseci cvetove i izlepi po njoj xD tako da ce manje da lichi...mada bih ti pre svega savetovao da batalis taj hobi dok ne stasash...eto privukao si paznju roditelja, verovatno se hvalio drugovima/drugaricama, nije vredno tolikog rizika, da sam moderator banovao bih te odmah, suvise mlado zvucis i srljash...razmisli dobro
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.