kad se dzoks pravi da li meshate sa duvanom ?!?!?!?! i da li je inache bolje meshati ili pushiti chistu ?!!?!
poz
poz
da je bolje ne bi valjalodzontra je napisao(la):a kakvo je stanje na kosovu za vu ?
GreenMan je napisao(la):Uglavnom sa duvanom,jer toliko zna da cepa pluca i grlo da su teske muke kad bude bez duvana.A i nekako lepse gori.Individualna stvar.
doors_of_perception je napisao(la):GreenMan je napisao(la):Uglavnom sa duvanom,jer toliko zna da cepa pluca i grlo da su teske muke kad bude bez duvana.A i nekako lepse gori.Individualna stvar.
Cepa grlo bez duhana??? Vu kad je prava (znaèi puno thc-a, nije prskana pesticidima i drugim sranjima...) možeš uvuæ puno više serija: ja sam npr. kad smo pušili èiste topove znao uvuæ i po 9-11 serija... Dim doslovno ne osjetiš...
Duhan... s njime duže traje (logièno) jer je duplo veæa kolièina pa je i duplo veæa pljuga...
Al tko šta želi neka radiivo
Kobaja je napisao(la):Ja uglavnom pušim skroz èistu, zato što tako volim, a i inaèe mi smeta duvan...
A najduže traje kad balaviš džox ::behehe
Cepa grlo bez duhana??? Vu kad je prava (znaèi puno thc-a, nije prskana pesticidima i drugim sranjima...) možeš uvuæ puno više serija: ja sam npr. kad smo pušili èiste topove znao uvuæ i po 9-11 serija... Dim doslovno ne osjetiš...