Evo da malo vrištite jer sam ja pop-...ludio!
ovako:
ja sjedim kod kuæe i onako starci doðu i kao ideš ti sa nama kod psihijatra,naravno pola sata prepucavanja i onda sam napokon otišao samo da mi starci prekinu srati.
Došao ja tamo i on mene nešto ispituje ja ga ladno odjebem.I pita on mene jesi konzumirao cannabis....reko ja jesam
i,zlatno pitanje.
Njegov odgovor je bio:
Isti si onda kao oni ljudi koji uzimaju heroin!
ETO ETO ÈOVJEK KOJI JE ZAVRŠIO FAKULTET ZA PSIHOLOGIJU TO KAŽE JEBO MU MAMU I NJEMU I NJEGOVOJ DIPLOMI!
naravno pokazao mi je knjigu koju je napisao u kojoj pokazuje i piše [on napiso] da je marihuana šetna kao heroin[pokazao mi je ...užads],da je to psihohalucogedna droga i da stvara tešku ovisnost!!
i pola sata mi je tupio pred starcima da je to isto kao kemija!
A znate isami koliko sam puta napisao fuj kemija i koliko volim žižu!
eto....gdje ide ovaj svijet!
seljak veliki!
jedino što me je nauèio je da mi je dao još jaèu volju da kurim i da dokažem da ovakvi ljudi su totalno u kirvu!
i još jednom za sve....po 12343432 put
ODPRDITE OD KEMIJE!ŽŽA 4 EVER!
p.s. šta ti kažeš na ovo neznalica :wink:
ovako:
ja sjedim kod kuæe i onako starci doðu i kao ideš ti sa nama kod psihijatra,naravno pola sata prepucavanja i onda sam napokon otišao samo da mi starci prekinu srati.
Došao ja tamo i on mene nešto ispituje ja ga ladno odjebem.I pita on mene jesi konzumirao cannabis....reko ja jesam

i,zlatno pitanje.
Njegov odgovor je bio:
Isti si onda kao oni ljudi koji uzimaju heroin!
ETO ETO ÈOVJEK KOJI JE ZAVRŠIO FAKULTET ZA PSIHOLOGIJU TO KAŽE JEBO MU MAMU I NJEMU I NJEGOVOJ DIPLOMI!
naravno pokazao mi je knjigu koju je napisao u kojoj pokazuje i piše [on napiso] da je marihuana šetna kao heroin[pokazao mi je ...užads],da je to psihohalucogedna droga i da stvara tešku ovisnost!!
i pola sata mi je tupio pred starcima da je to isto kao kemija!
A znate isami koliko sam puta napisao fuj kemija i koliko volim žižu!
eto....gdje ide ovaj svijet!
seljak veliki!
jedino što me je nauèio je da mi je dao još jaèu volju da kurim i da dokažem da ovakvi ljudi su totalno u kirvu!
i još jednom za sve....po 12343432 put
ODPRDITE OD KEMIJE!ŽŽA 4 EVER!
p.s. šta ti kažeš na ovo neznalica :wink: