virtualll je napisao(la):di se moze nabavit, imaju li u psihijatriji ili ljekarnama??
Da, to je odgovor koji je trazio, ima savrsenog smisla... bravo! NOTja znam za cist THC on se zove EKS i razdvaja dusu od tebe...cik probaj...
Šaman Šandor je napisao(la):A šta će ti to uopće mislim nema nikakve potrebe za tim šta će ti jače od hasisha ikad trebat mislim to mi tak pretjerivanje nema jednostavno potrebe za takim stvarima
[email protected] je napisao(la):.......negdje sam cito da postoji 100% thc...........proziran je........bez mirisa........i inhalira ga se.......mozda sam u krivu....sada cu probat naci kako ga napraviti.....
Šaman Šandor je napisao(la):Ak je 100% thc kolko male količine toga potrebno kako bi to izmjerili a i nevjerujem da se to može u nelabaratorijskim uvjrtima dobit
A Vrlo lako je moguće da je izoliran čisti thc ali to ne znači da će se to okolo koristiti i štajaznam prvo nema potrebe i količine bu bile jako teške za izmjerit a drugo sigurno je proizvodnja jako skupa
Pa zato najbolje zapalit đoju, bong, lulu ili ako nevolite pušit pojest nešt fino i dobro
DirtyDeeds je napisao(la):Samo premazes cigaretu,dovoljne su 1-2 kapljice,ne trebas se brinuti da ces se predozirati.Vjerovatno proizvodnja i nije tako skupa sa pravom opremom ali zato ako ikad naidjete na tekuci THC,bez 500,600 kn nema sanse da ista dobijete.
Zasto stalno tvrdis da nema potrebe za tim,nema potrebe za koristiti da bi se napusavao ludjacki ali inace je vrlo korisno-nema mirisa,znaci nema vise mjesta,ako naidjes na tekuci THC,gdje nebi mogao pusiti,a i koristenje cistog THC-a je vrsta harm reductiona,ne bi se vise trebao brinuti zbog murije,mozes uzimati oralno.....nema potrebe ali sigurno je vrlo korisno.
zleeqovski je napisao(la):Honey oil tj. hash ulje nije bas tekuce. Vise je kremast/smolast kao med (takve je i boje). No ja vam ga nebi preporucio ako ne znate kojom metodom je dobiveno. Ako je dobiven pomocu alkohola, onda je ok. No najcesce se koristi butan (kucanski plin) i popularni HoneyBee Extractor pa se dogodi da se koristi krivi plin koji je otrovan za organizam. A nazalost dio tog plina ostaje u smjesi pa onda ga popusite..sto nije dobro, nikako.
Drzite se bubble hasha koji se uglavnom radi pomocu leda i vode.. Zdravije je ;-)
aryah je napisao(la):ovo me jako zainteresiralo - zasto mislis da bi butan ostao u konacnoj smjesi? mislim, posto isparava na sobnoj temperaturi, kako je to uopce zamislivo? Imas kakav link gdje se o tome raspravlja? Il mislis jednostavno koristenje nekog plina koji ostavlja talog - al to je prosto pogreska u postupku, to se treba provjeriti na staklo/zrcalu...
Koliko shvacam, butan bi trebao biti idealan za ekstrakciju very high % THCa, jer je izuzetno selektivan...
Pampers je napisao(la):Vutragenjo pa ti se svoje sijene bojis!
Ja nevjerujem da si sve obriso...
Pampers je napisao(la):Vutragenjo pa ti se svoje sijene bojis!
Ja nevjerujem da si sve obriso...